0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[img width=1024 height=1365]https://uploads.tapatalk-Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κουκλί!!!
Φωτιά λέμε!!!! Δημήτρη Αλέξανδρε καλοφόρετα!!!
Σήμερα παρέλαβα για ακόμα μια φορά, κι ελπίζω τελευταία, το Ingenieur.Έκανα το λάθος να το δώσω πριν μερικούς μήνες. Ένα από τα ωραιότερα ρολόγια που είχα στην συλλογή. Το λάθος διορθώθηκε και δεν θα ξαναγίνει!
Παιδιά ένα τετράγωνο περπάτησα με το seiko στο χέρι και όλο μου το είναι ζητούσε απεγνωσμένα πίσω στον καρπό το pelagos...! Σαν ένα τελευταίας διαλογής submariner ήταν.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Παναγιώτη.. ναι ήταν μεγάλο το τετράγωνο... Τι να πω...?!! Μου έβγαλε μια φτήνια το ρολόι... μπρασελέ όμορφο αλλά για τα πανηγύρια το οποίο δεν εφάπτεται καλά στην κάσα... κακό dial, δείκτες κτλπ.. τα οποία τα καταλαβαίνεις με το φως του ήλιου. Ωραία κάσα με μέτριο φινίρισμα, ωραίο κρύσταλλο και γενικά ένα πολύ εντυπωσιακό diver...! Για 600 ευρώ ίσως να άξιζε...! Το longines από την άλλη ξεχειλίζει ποιότητα...!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετο Αλέξανδρε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.