0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι μόνο quartz GS ,όχι μόνο full set αλλά και,σερβιρισμενο από τη GS.36mm,υπέροχο dial, με καλό ντύσιμο το ρολόι κροταλιζει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχοντας μια μανία με το μπλε, παράγγειλα ένα μαμίσιο hornback το οποίο νομίζω ταιριάζει γάντι! Ακούω γνώμες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχοντας μια μανία με το μπλε, παράγγειλα ένα μαμίσιο hornback το οποίο νομίζω ταιριάζει γάντι! Ακούω γνώμες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ας βάλουμε και εδώ το τελευταίο αγροτεμάχιο, άρτι αφιχθέν από τας Ανατολάς.Seiko Speedtimer 1964 panda SBER001(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και μια εν δράσει..Ειλικρινά, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για να μην βγει σωστά μελάτο το αυγό. Κατευχαριστημένος!
Πανέμορφο. Το νέο solar είναι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.