Με έχουν ήδη δηλώσει 3 φορές (εν αγνοία μου) Γιώργο, μ έχουν πάρει και τηλέφωνο απ την παραγωγή να πάω για audition.
Δε συμπθω την τιβι και τα ριαλιτι, αυτό το έβλεπα αλλά κάποια γίδια που βάζουν εκεί μέσα χάριν τηλεθέασης θα εξαντλουσαν ακόμα και τη δική μου υπομονή....
Κότσι δεν κάνω τόσο συχνά και είμαι κλασικός, δηλαδή στρώμα λαχανικά από κάτω, μυρωδικομπαχαρικα κτλ.
Αν θες να δώσεις λίγο τσαχπινιά και να σπάσει η έντονη κρεατιλα του κοτσιου, μπορείς σε ένα μπωλακι να κάνεις ένα λίιιιγο παχυρευστο γλασο για επάλειψη ( με σόγια σως, Worcestershire, bbq sauce, ίσως κι λιγο ταμπασκο η κάτι καυτερουλι) και στο τελευταίο μισάωρο να κάνεις ανά 8-10 λεπτά επαλειψεις. Θα κάνει μια εξωτερική επίστρωση πολύ γευστική, σαν γλασαρισμα.
Αυτό δουλεύει με όλα τα κρέατα και το κάνω αρκετά σε χοιρινό, δίνει μια έξτρα τσαχπινιά.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk