0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από καιρό είχα βάλει στο μυαλό μου ένα καλό και πιθανότατα τελικό upgrade στη συλλογή μου..Την Oysterflex Daytona ποτέ δεν την ερωτεύτηκα και είχε μάλλον δίκιο ο καλός μου φίλος @maestro για το ότι φαίνεται και είναι μικρό ρολοι..Ουσιαστικά είχα μπει στη διαδικασία να τη δώσω από πέρσι το καλοκαίρι.... Αλλά ποτέ δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα..Μέχρι που πριν από 2 εβδομάδες δέχθηκα τηλ από τον AD μου οπότε και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει ένα DAYDATE rose gold με olive dial...Το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα 3 που είχα βάλει στοχο (τα άλλα δύο : patek philippe aquanaut & Patek Philippe 5205r),οπότε δε μπορούσα να το προσπεράσω..Ειδικά με τοσες φήμες που κυκλοφορούν ότι το συγκεκριμένο επετειακό Dial θα καταργηθεί φέτος.. (κυκλοφόρησε και το νέο "Oscar" dial πριν 2 εβδομάδες....)Ουσιαστικά ήταν μια κατάσταση now or never...Συν το ότι κάθε χρόνο η Retail του ανεβαίνει περίπου 3ΚΟπότε.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Καλημέρα με χθεσινή άφιξη. Ένα ρολόι που μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που το είδα στο χέρι του Κωνσταντίνου @Tangerine Dream τον οποίο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να το πάρω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα με χθεσινή άφιξη. Ένα ρολόι που μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που το είδα στο χέρι του Κωνσταντίνου @Tangerine Dream τον οποίο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να το πάρω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.