Δεν ξέρω εκεί που είσαι το πουλάνε χωρια η με επιστροφή του oyster και καποι9 ποσο?
Στην Ελλάδα είμαι πλέον, προς το παρόν.
Είχα ακούσει πως αν θες αλλαγή, δίνεις το oyster που έχεις, πληρώνεις και σου δίνουν ένα καινούργιο jubilee, αλλά κρατάνε το παλιό oyster.
Όμως δεν θυμάμαι πού (ή για πού) το είχα ακούσει ή διαβάσει - άρα δεν είναι καθόλου σίγουρο πως είναι έτσι.
Μην λέω ή γράφω βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν.
Όπως προανέφερα είμαι σίγουρος πως εδώ υπάρχουν άλλα μέλη που είναι πολύ πιό κοντά στη Rolex, με την έννοια ότι έχουν γνωστούς σε AD ή και στην ίδια R στο/στα retail outlets που έχει στην Αθήνα, κι άρα μπορεί ήδη να γνωρίζουν τί ακριβώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Προσωπικά νομίζω ήταν λάθος στις αρχές του έτους (1η Ιαν) που με είχαν πάρει τλφ από κάτω (Dubai) για το Sky-Dweller two tone jubilee που είχε έλθει στο όνομά μου και το οποίο άφησα... Ακόμη και το αεροπλάνο να έπαιρνα και να πήγαινα να το πάρω, άξιζε. Καινούργιο reference, σε retail από τον AD, δεν το αφήνεις. Το έμαθα κι αυτό.
Πήγα σε ολοκαίνουργιο Day-Date 40 βέβαια τρεις μήνες μετά, αλλά νομίζω πως μαζί με ένα ατσάλινο sports και τα δύο (SkyD & DD40) έχουν πολύ άνετα θέση σε μία μικρή συλλογή (3 κομματιών το πολύ) που αποτελείται μόνο από R.
Μετά από αυτά επιπροσθέτως μπορεί να έχει κάποιος ένα diver (λ.χ. ένα σπέσιαλ Seiko) όπως κι ένα ωραίο dressy, κι έκλεισε η δουλειά.
Και variety, αλλά και σχετικά σιγουρεμένα τα χρήματα που έχει δώσει κανείς.