Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3165310 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #39030 στις: Ιανουάριος 13, 2025, 19:35:30 μμ »
Σε ευχαριστώ. Ειμαι ήδη αρκετά ..........γλυκούλης. Εκανα και μηλόπιτα ξανά  ;) Δεν τους προλαβαίνω !

Ειχε φέρει ένα ψηφιακό η αδελφή μου από ΗΠΑ, μόλις πρωτοκυκλοφόρησαν με κόκκινο led χρώμα σε χρυσή κάσα και μπρασελέ.

Δεν θυμάμαι μάρκα. Ποιός το πρωτοκυκλοφόρησε ? Ξέρεις ?

Σιγα-σιγα με βαζεις να τα γραψω ολα, δε θα χω τι να πρω στο review! :P

Η Χαμιλτον το εβγαλε πρωτη (το πρωτη ψηφιακο ρολοι στον κοσμο ηταν!) , που ναι κι απ τους σημαντικους λογους που θελα να το παρω.
Τοτε το βγαλε υπο την επωνυμια Pulsar, που μετεπειτα πουλησε στη σεικο.
Εχει βγαλει και η Bulova, η Υema etc μετεπειτα
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39031 στις: Ιανουάριος 13, 2025, 20:00:55 μμ »
Εύγε νέε μου. Κάνε κόπι πάστε το κείμενο αυτό, στην παρουσίαση  ;)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
yannisb,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39032 στις: Ιανουάριος 14, 2025, 14:16:11 μμ »
Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε @yannisb ! υπέροχο ρολόι-σταθμός. Καλοφόρετο και πάντα χαρούμενες ώρες!

[Ήθελα να σημειώσω κάτι μικρό, πριν από την παρουσίαση. Από την αρχή που ήρθε στην αγορά είχα εντυπωσιαστεί, κυριολεκτικά. Καταπληκτική η αίσθηση ποιότητας, παντού επάνω στο ρολόι. Προσωπικά, πόσες φορές πήγα προς δοκιμή, και άλλες τόσες έκανα πίσω, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τολμήσω. Ο λόγος που έκανα πίσω ήταν ένα διφορούμενο στοιχείο: εξαιρετική ακρίβεια αλλά και άγνωστα στοιχεία ταυτότητας κυκλώματος. Δεν αναζήτησα πληροφορίες από τότε που το δοκίμαζα, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Όπως κι αν έχει, είμαι από την πλευρά που λέει πως είναι ένα καταπληκτικό ρολόι, υπέροχο για κάθε συλλογή!].

Θα το πάρει το ποτάμι...

Ηλπιζα σε καλύτερες φωτο+παρουσίαση, αλλά ο καιρός είναι χάλια εδώ κι είμαι ακόμα σε ανάρρωση, οπότε θα γίνει η αποκάλυψη (του Ιωάννη (?)) και θα επανέλθω με review   asap...

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
yannisb,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39033 στις: Ιανουάριος 15, 2025, 16:46:36 μμ »
ΤΟ ριβιου κυκλοφορησε στο νεο τευχος του GWF :P

https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=19510.0

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39034 στις: Ιανουάριος 15, 2025, 16:48:58 μμ »
Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε @yannisb ! υπέροχο ρολόι-σταθμός. Καλοφόρετο και πάντα χαρούμενες ώρες!

[Ήθελα να σημειώσω κάτι μικρό, πριν από την παρουσίαση. Από την αρχή που ήρθε στην αγορά είχα εντυπωσιαστεί, κυριολεκτικά. Καταπληκτική η αίσθηση ποιότητας, παντού επάνω στο ρολόι. Προσωπικά, πόσες φορές πήγα προς δοκιμή, και άλλες τόσες έκανα πίσω, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τολμήσω. Ο λόγος που έκανα πίσω ήταν ένα διφορούμενο στοιχείο: εξαιρετική ακρίβεια αλλά και άγνωστα στοιχεία ταυτότητας κυκλώματος. Δεν αναζήτησα πληροφορίες από τότε που το δοκίμαζα, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Όπως κι αν έχει, είμαι από την πλευρά που λέει πως είναι ένα καταπληκτικό ρολόι, υπέροχο για κάθε συλλογή!].

Ψαχνοντας πριν την αγορα ειχα διαβασει πολυ καλα λογια για την ακριβεια (0 sec αποκλιση σε αρκετους για μηνες!) την οποια αποδιδουν στη συνεργασια των  Asulab και EM Microelectronic για την κατασευη του τσιπαπ οτι λενε.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Giorgos_I,