Ωραία συλλογή με αρκετά πολύ vfm ρολόγια.
Γέρνει ξεκάθαρα στα σπορ /diver κυρίως μαύρου χρώματος.
Οπότε ενστικτωδως θα έλεγα κάποιος χρονογράφος με χρωματακι, θα ταν η προφανής κι εύκολη πρόταση.
Απ την άλλη, για να χεις όλα σου τα ρολόγια με συγκεκριμένες προδιαγραφές / χαρακτήρα ίσως σ αρέσει αυτό το στυλ και δε σ ενοχλείτο overlap.
Άρα κάτι αντίστοιχο tool σε gmt ίσως?
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ! Καλά τα λες ,κάπως έτσι έχουν τα πράγματα .Είμαι άλλος ένας diver-άκιας χεχε, αν και τώρα είμαι σε μια φάση που βλέπω με άλλο μάτι και ρολόγια που παλαιότερα έλεγα πως δεν θα φορούσα και πειραματίζομαι πολύ περισσότερο με λουράκια.
Σίγουρα θα έλεγε κανείς πως "λείπει" ένας καλός χρονογράφος (είναι και τα ρολόγια με τα οποία ξεκίνησα από μικρός,αν δεν ειχε μικρά δεικτάκια το ρολόι δεν μου άρεσε,μου φαινόταν άδειο το dial
) και όντως γλυκοκοιτάζω και κάποια gmt divers.Μάλλον κατι τέτοιο θα ειναι το επόμενο... Τώρα θα μου πείς σταματάει κανείς να κοιτάζει πέρα από την συλλογή του? Αφου΄πολλές φορές σκέφτομαι οτι θα έπρεπε να έχω 3,το πολύ 4 ρολόγια ωστε να τα χαίρομαι και καλύτερα και να μην μένουν πολύ στο συρτάρι αλλά ξέρω πως δεν γίνεται,όλο και κάποιο θα μου "λείπει"
Υγεία να έχουμε!!