0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλφακια
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 31, 2015, 18:34:57 μμΜιλφακια Χαχαχαχαχαχα
Φρεσκοτατα φίλε ;:
Φρεσκοτατα φίλε
Παράθεση από: bost στις Αύγουστος 31, 2015, 18:44:37 μμΦρεσκοτατα φίλε Μιλφακια και φρέσκα δεν μου πολυκολλαει... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 30, 2015, 23:30:55 μμΑλεξανδρε alvasΠολυχρονος με υγειαοταν γυρισεις με το καλο ριξε μια το 1967 να το δω ρε φιλεχαθηκες καιρο εχω να τον δω,Κωστα
Αλεξανδρε alvasΠολυχρονος με υγειαοταν γυρισεις με το καλο ριξε μια το 1967 να το δω ρε φιλεχαθηκες
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 31, 2015, 21:23:06 μμΠαράθεση από: bost στις Αύγουστος 31, 2015, 18:44:37 μμΦρεσκοτατα φίλε Μιλφακια και φρέσκα δεν μου πολυκολλαει... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Δεν ξέρεις από καλά μιλφάκια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σταματήστε με τα μιλφάκια γιατί θα έχουμε επιστροφές στο φόρουμ και καλά έχουμε ηρεμήσει...
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 31, 2015, 18:34:57 μμΜιλφακια Έλεος ρε παίδες!! Έχετε ξεφύγει εκεί στην Αθήνα....άκου μιλφάκια τα μικρά mille-feuilles!!!Εμείς πάντως εδώ τα λέμε μικρά μιλφέιγ Άκου να σκοτώνετε το αγαπημένο μου γλυκό....
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 01, 2015, 02:16:12 πμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 31, 2015, 18:34:57 μμΜιλφακια Έλεος ρε παίδες!! Έχετε ξεφύγει εκεί στην Αθήνα....άκου μιλφάκια τα μικρά mille-feuilles!!!Εμείς πάντως εδώ τα λέμε μικρά μιλφέιγ Άκου να σκοτώνετε το αγαπημένο μου γλυκό.... Και φαντάσου ότι μου την έστειλε φίλος από βόρεια Ελλάδα ....
...Πάντως στην Αθήνα το έχετε αυτό με τα -άκια κλπ.....ίσως γι᾽αυτό να μπερδεύτηκα...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.