Πέτυχα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης που ήμουν την προηγούμενη βδομάδα λόγω επαγγελματικού ταξιδιού, το Legend Diver σε χρυσό με δερμάτινο λουράκι.
.:.
Στα ρολόγια του duty free ήταν μια καταπληκτική πωλήτρια, σχετικά μεγάλη σε ηλικία, με φοβερό πάθος κ γνώσεις για τα ρολόγια.
Παρ'όλο που ήξερε οτι χαζεύω για να περάσει η ώρα κ δε σκόπευα να αγοράσω ειδικά κάτι τόσο ακριβό, μου πρότεινε κ έβγαλε πάρα πολλά κομμάτια-μαζί με το LLD- για να δοκιμάσω που μου ταίριαζαν ακριβώς, ακόμα κ μερικά που δε θα έδινα ποτέ μου σημασία κ έδειχνε ευχαριστημένη που βρήκε κάποιον εξίσου παλαβό για ρολόγια να μιλήσει!
Όσο για το LLD, έλεγα οτι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να φορέσω χρυσό ρολόι, μέχρι που το είδα πάνω μου. Είναι τελικά πολύ πιο ωραίο απο το 'απλό' LLD. Πολύ ωραίο φινίρισμα, στιβαρό, πολύ προσεγμένο δε φωνάζει bling και παρόλο που ο χρυσός το κάνει πιο σοβαρό, με το σχετικά απλό business casual ντύσιμο μου εκείνη την ώρα έδενε τέλεια.
€5Κ πάνω κάτω με μια καλή έκπτωση απο την καλή πωλήτρια και βγήκε αν θυμάμαι καλά εορταστικό για την περυσινή baselworld.
Ε, τελικά αγόρασα λίγα Reese's Peanut Butter Cups κ ανέβηκα στο αεροπλάνο.