Αποστολέας Θέμα: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....  (Αναγνώστηκε 662077 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Απ: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....
« Απάντηση #2940 στις: Φεβρουάριος 25, 2018, 21:36:33 μμ »
ψαχνομαι για ενα φθηνο καταδυτικο.εχω ηδη αρκετα..αλλα το θελω για καθε μερα και για βουτιες κυριως.με μια γρηγορη αναζητηση επεσε το ματι μου σε αυτο το TIMEX

Απο ελλαδα το βρισκω στα 139 ευρο.αξιζει αυτη η μαρκα?? κι'αυτο το ρολοι..ποτε δεν ειχα TIMEX
επισης μου αρεσει οτι εχει και ενδειξη θερμοκρασιας και Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας.

Δεν ξέρω πόσο κρατάει η μπαταρία, αλλά καταδυτικό να του αλλάζεις κάθε 2 χρόνια μπαταρία δεν λέει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2941 στις: Φεβρουάριος 25, 2018, 21:37:09 μμ »
Θέλουν πρακτικά και αξιόπιστα Ρολόγια, σε λογικές τιμές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2942 στις: Φεβρουάριος 25, 2018, 21:44:02 μμ »
Πέτρο ακριβώς όπως το λες.
Χάρη αυτό το εκλεπτυσμένο δεν το εχω δει. Βέβαια άλλη η Αμερική της New York η του la και άλλη του Idaho

Αναφέρομαι σε μαρτυρίες του ξαδέρφου μου απ τον Καναδά που πριν δύο χρόνια μου ήρθε με ένα fossil χρονογράφο και μόλις τον μυησα στον χώρο εχει αποκτησει 2 σεικο, 2 Όριεντ, glycine κλπ και παρατηρωντας τους άλλους βλέπει ότι και οι άλλοι την ψάχνουν για το ποιοτικό ρολοι, έστω και φθηνό..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2943 στις: Φεβρουάριος 25, 2018, 21:47:47 μμ »
Θέλουν πρακτικά και αξιόπιστα Ρολόγια, σε λογικές τιμές
Με δυο λόγια,αυτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2944 στις: Φεβρουάριος 26, 2018, 00:31:08 πμ »
Αυτός ο πίνακας δεν είναι ευδιάκριτος με τις αποχρώσεις των χρωμάτων.. Δεν μπορούσαν να βάλουν έναντι των εταιρειών και τα ποσοστά τους;;;;

Χάρη, ξεκινά από τον πρώτο, TIMEX στις 12 η ώρα, και με την φορά των δεικτών του ρολογιού, συνεχίζεις κανονικά έναν-έναν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος spirosg75

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2945 στις: Φεβρουάριος 26, 2018, 06:37:25 πμ »
Χάρη αυτό το εκλεπτυσμένο δεν το εχω δει. Βέβαια άλλη η Αμερική της New York η του la και άλλη του Idaho

Επειδή βλέπω και πιάσατε συζήτηση περί Αμερικής...να πώ και γώ την άποψή μου, μιάς και ζώ εδώ. Σας πληροφορώ οτι δεν έχει να κάνει τόσο με την πολιτεία και τα δημογραφικά της αλλά με το άτομο.
Ναι μεν στην καρδιά της Νεας Υόρκης (Manhattan και γενικότερα στα five boroughs) που είναι κατα κύριο λόγο το "corporate America" με τις εταιρείες κολοσοσύς θα δείς τους ceo & cfo με τα brequet και τα AP αλλά θα δείς και τα εξίσου υψηλά στελέχη, να φοράνε απο smartwatch μεχρι fashion watches και κάποιοι την βρίσκουν και με no name μάρκες.

Μην ξεχνάμε οτι πολιτείες όπως η ΝΥ, έχουν κατακλειστεί απο τους millennials oι οποίοι είναι κατά του κάθε name-brand και γενικότερα οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει απο την ιδεολογία του "κάνω επίδειξη πλούτου με το ρολόϊ μου", οπότε ο καθένας φοράει οτι γουστάρει και ότι σηκώνει η τσέπη του και σε συντριπτική πλειοψηφία, κανείς δεν θα σε κρίνει.

Τελος, έχω εκπλαγεί απιίστευτα απο την συμμετοχή μου σε Αμερικάνικα FB-group για ρολόγια όπως το Properly Wound, όπου βλέπεις άτομα απο κάτι περιοχές που δεν είχες ξανακούσει και έχουν κάτι συλλογές που σου πέφτουν τα σαγόνια...και συνήθως τα ίδια άτομα είναι αυτά που δεν πουλάνε μούρη, κρατάνε χαμηλό προφίλ και απαντάνε με σεβασμό στην κάθε ερώτηση, ακόμα και αν ρωτάς για ένα Casio των 10 δολλαρίων!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 26, 2018, 06:39:04 πμ από spirosg75 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2946 στις: Φεβρουάριος 26, 2018, 08:29:26 πμ »
Αυτός ο πίνακας δεν είναι ευδιάκριτος με τις αποχρώσεις των χρωμάτων.. Δεν μπορούσαν να βάλουν έναντι των εταιρειών και τα ποσοστά τους;;;;

Χάρη, ξεκινά από τον πρώτο, TIMEX στις 12 η ώρα, και με την φορά των δεικτών του ρολογιού, συνεχίζεις κανονικά έναν-έναν.

Thx giorgos !!

Επειδή βλέπω και πιάσατε συζήτηση περί Αμερικής...να πώ και γώ την άποψή μου, μιάς και ζώ εδώ. Σας πληροφορώ οτι δεν έχει να κάνει τόσο με την πολιτεία και τα δημογραφικά της αλλά με το άτομο.
Ναι μεν στην καρδιά της Νεας Υόρκης (Manhattan και γενικότερα στα five boroughs) που είναι κατα κύριο λόγο το "corporate America" με τις εταιρείες κολοσοσύς θα δείς τους ceo & cfo με τα brequet και τα AP αλλά θα δείς και τα εξίσου υψηλά στελέχη, να φοράνε απο smartwatch μεχρι fashion watches και κάποιοι την βρίσκουν και με no name μάρκες.

Μην ξεχνάμε οτι πολιτείες όπως η ΝΥ, έχουν κατακλειστεί απο τους millennials oι οποίοι είναι κατά του κάθε name-brand και γενικότερα οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει απο την ιδεολογία του "κάνω επίδειξη πλούτου με το ρολόϊ μου", οπότε ο καθένας φοράει οτι γουστάρει και ότι σηκώνει η τσέπη του και σε συντριπτική πλειοψηφία, κανείς δεν θα σε κρίνει.

Τελος, έχω εκπλαγεί απιίστευτα απο την συμμετοχή μου σε Αμερικάνικα FB-group για ρολόγια όπως το Properly Wound, όπου βλέπεις άτομα απο κάτι περιοχές που δεν είχες ξανακούσει και έχουν κάτι συλλογές που σου πέφτουν τα σαγόνια...και συνήθως τα ίδια άτομα είναι αυτά που δεν πουλάνε μούρη, κρατάνε χαμηλό προφίλ και απαντάνε με σεβασμό στην κάθε ερώτηση, ακόμα και αν ρωτάς για ένα Casio των 10 δολλαρίων!

Ενημερωτικό ποστ!! Ωραίος!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 26, 2018, 08:32:52 πμ από harolagoha »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2947 στις: Φεβρουάριος 26, 2018, 10:20:08 πμ »

Πάρα πολύ ωραίες πληροφορίες! Ευχαριστούμε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2948 στις: Φεβρουάριος 28, 2018, 02:40:37 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2949 στις: Φεβρουάριος 28, 2018, 13:02:08 μμ »

Εν ολίγοις με επιβεβαιώνεις,δεν το ήξερα ότι ζεις εκεί,οπότε έχει σημασία η γνώμη σου.
έχω ζήσει κι εγώ κάποια λίγα χρόνια,γι αυτό είπα την άποψή μου.
Αν και έχω λείψει αρκετό καιρό πια,βλέπω ότι δεν άλλαξαν και πολλά.
Να είσαι καλά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος spirosg75

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2950 στις: Μάρτιος 01, 2018, 20:10:56 μμ »
Εν ολίγοις με επιβεβαιώνεις,δεν το ήξερα ότι ζεις εκεί,οπότε έχει σημασία η γνώμη σου.
Να είσαι καλά.

Δεν ξέρω πότε ήσουν εδώ, αλλά το βασικό που σίγουρα δεν έχει αλλάξει, είναι πως δεν σε κρίνει κανείς για το τί φοράς ή δεν φοράς...και γενικότερα ο καθένας κοιτάει την δουλειά του!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2951 στις: Μάρτιος 01, 2018, 20:40:09 μμ »
Να είσαι καλά.

Δεν ξέρω πότε ήσουν εδώ, αλλά το βασικό που σίγουρα δεν έχει αλλάξει, είναι πως δεν σε κρίνει κανείς για το τί φοράς ή δεν φοράς...και γενικότερα ο καθένας κοιτάει την δουλειά του!
Έτσι ακριβώς.

Πάνε 15 χρόνια τώρα,αλλά έχω ξανα έρθει ταξίδια στο μεταξύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος leon4idas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2953 στις: Απρίλιος 28, 2018, 18:32:44 μμ »
Ψαξε την καλυτερη τιμη και τη πιο απλη και σιγουρη αγορα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Andreas_el

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2954 στις: Μάιος 03, 2018, 11:47:55 πμ »
https://www.ebay.com/ulk/itm/142098439400?ul_ref=https%253A%252F%252Frover.ebay.com%252Frover%252F0%252F0%252F0%253Fmpre%253Dhttps%25253A%25252F%25252Fwww.ebay.com%25252Fulk%25252Fitm%25252F142098439400%2526rvr_id%253D0%2526rvr_ts%253D0cd153441630aa4814b3403ffffea7b4

Καλησπέρα, γλυκοκοιτάζω αυτό εδώ. Αξίζει να δοκιμάσω την τύχη μου στο ebay?
Να θυμασια οτι αγορές εκτός ΕΕ εχουν μεγαλη πιθανοτητα για επιβάρυνση τελωνείου και φπα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions