Πέτρο ακριβώς όπως το λες.
Χάρη αυτό το εκλεπτυσμένο δεν το εχω δει. Βέβαια άλλη η Αμερική της New York η του la και άλλη του Idaho
Επειδή βλέπω και πιάσατε συζήτηση περί Αμερικής...να πώ και γώ την άποψή μου, μιάς και ζώ εδώ. Σας πληροφορώ οτι δεν έχει να κάνει τόσο με την πολιτεία και τα δημογραφικά της αλλά με το άτομο.
Ναι μεν στην καρδιά της Νεας Υόρκης (Manhattan και γενικότερα στα five boroughs) που είναι κατα κύριο λόγο το "corporate America" με τις εταιρείες κολοσοσύς θα δείς τους ceo & cfo με τα brequet και τα AP αλλά θα δείς και τα εξίσου υψηλά στελέχη, να φοράνε απο smartwatch μεχρι fashion watches και κάποιοι την βρίσκουν και με no name μάρκες.
Μην ξεχνάμε οτι πολιτείες όπως η ΝΥ, έχουν κατακλειστεί απο τους millennials oι οποίοι είναι κατά του κάθε name-brand και γενικότερα οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει απο την ιδεολογία του "κάνω επίδειξη πλούτου με το ρολόϊ μου", οπότε ο καθένας φοράει οτι γουστάρει και ότι σηκώνει η τσέπη του και σε συντριπτική πλειοψηφία, κανείς δεν θα σε κρίνει.
Τελος, έχω εκπλαγεί απιίστευτα απο την συμμετοχή μου σε Αμερικάνικα FB-group για ρολόγια όπως το Properly Wound, όπου βλέπεις άτομα απο κάτι περιοχές που δεν είχες ξανακούσει και έχουν κάτι συλλογές που σου πέφτουν τα σαγόνια...και συνήθως τα ίδια άτομα είναι αυτά που δεν πουλάνε μούρη, κρατάνε χαμηλό προφίλ και απαντάνε με σεβασμό στην κάθε ερώτηση, ακόμα και αν ρωτάς για ένα Casio των 10 δολλαρίων!