Αποστολέας Θέμα: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....  (Αναγνώστηκε 657233 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τωρα τελευταια εχει στοιχειωσει το μυαλο μου....
« Απάντηση #4065 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 15:36:39 μμ »
Άνοιξε νέο νήμα για την Baltany στις micro.
Φαίνεται να μπαίνει δυναμικά με ενδιαφέροντα μοντέλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
^Deadly_Sin^,sub50,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4067 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 17:27:46 μμ »
Πώς λέγεται; Βάλανος;

Το θέμα είναι μην είναι για τον βαλανο.

... δεν θα του πήγαινε ένα λουρί σε χρώμα σκουριάς?
friendly
0
funny
3
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Makis2020,sub50,yannisb,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4068 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 17:46:51 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4069 στις: Νοέμβριος 22, 2021, 18:44:39 μμ »
wxxxxxxxxxxxxxxx wx wx wx - me trwei h tseph mou kai me blepw na taksideuw Japan

friendly
0
funny
0
like
1
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
yannisb,
Members reacted wow:
Dimitris Real,
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος kawachris20

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4070 στις: Νοέμβριος 22, 2021, 18:49:40 μμ »
Με το λουρί τα σπάει....πολύ καλό!!!

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Wagner669,
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,boutsk,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4072 στις: Νοέμβριος 26, 2021, 13:58:15 μμ »
Ναι Βασιλη
Ναι
Αλλα ειναι μεγαλουτσικο
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sub50,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4073 στις: Νοέμβριος 26, 2021, 14:03:02 μμ »
Ναι Βασιλη
Ναι
Αλλα ειναι μεγαλουτσικο
Ο άνθρωπος που μπορεί και φοράει 34άρι ρολόι και το ευχαριστιέται, είπε το 46άρι... απλά μεγαλούτσικο:D :D :D

έχεις δίκιο Γιώργο. βασικά πρέπει να είναι τεράστιο και επειδή δεν έχω καταφέρει να το δω από κοντά, απλά κάθομαι και το κοιτάζω χωρίς να κάνω κίνηση.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #4074 στις: Νοέμβριος 26, 2021, 15:44:03 μμ »
wxxxxxxxxxxxxxxx wx wx wx - me trwei h tseph mou kai me blepw na taksideuw Japan
...

Το συγκεκριμένο το έχω δει και δοκιμάσει στις αρχές του 2014 στη Σιγκαπούρη.

Είχα βρει ένα Roger Dubuis Sympathie Perpetual WG στο Chrono, το οποίο απεδείχθη πως βρισκόταν στη Σιγκαπούρη (ενώ η αγγελία ήταν του K2 Luxury στην Ελβετία).

Επικοινωνώ λοιπόν, κι ο ιδιοκτήτης του κανονίζει να συναντηθούμε ένα μεσημέρι πίνοντας ένα καφέ κάπου στην Orchard Road, ώστε να μου φέρει να δω το ρολόϊ.

Πάω στο ραντεβού, έρχεται ο τύπος, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Su, Jiaxian ο οποίος είναι ο δημοσιογράφος που έχει την ιστοσελίδα SJX Watches.

O τύπος φορούσε στον καρπό του το εν λόγω IWC. Ακόμη και στα δικά μου μάτια που δεν ήξερα καν τί έκδοση του Ingenieur ήταν, το ρολόϊ έκανε 'μπαμ' από μακριά σε ομορφιά. Αυτό το dial δεν ξέρω τί έχει, αλλά είναι καθηλωτικό να το κοιτάς.

Μιλήσαμε εκεί για το Roger Dubuis τέλος πάντων, το οποίο ευτυχώς δεν πήρα, και στο τέλος του λέω "Αυτό το IWC που φοράς, μου το πουλάς;"

Μου είπε 'όχι' φυσικά...

Μετά πήγα στο γραφείο και το έψαξα, εκεί είδα πως το συγκεκριμένο IWC είναι σούπερ-δισεύρετο (200 κομμάτια LE μόνο για την Ιαπωνία...)

Βέβαια αν κάποιος διαθέτει ικανό budget, τότε όλα βρίσκονται (εκτός από έναν καλό φίλο, καλή υγεία και αγάπη, που είπε νωρίτερα φέτος ο περίφημος Archie Karas).

Ο Jiaxian μου έκανε πάλι ένα τηλέφωνο 3-4 μήνες μετά λέγοντάς μου επ'ακριβώς "...Είμαι διατεθειμένος να σου προσφέρω το RD Sympathie με μεγάλη έκπτωση..." Είχα όμως μόλις αποκτήσει το 5712/1Α οπότε πάλι του είπα όχι, κι ευτυχώς. Αυτά είναι κομμάτια που αν και όμορφα, παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολα να τα διώξει κάποιος.

Συν τοις άλλοις, πριν λίγο καιρό άκουσα πως ειδικά αυτά τα διηνεκή του RD, αν και πανέμορφα, χαλάνε συχνά και το κόστος επισκευής είναι αρκετά υψηλό. Μακριά....

Ας βάλω και το link για την πολύ ωραία συνέντευξη του Ελληνάρα Archie, που είδα πρόσφατα (o Mark Laita που έχει το εν λόγω κανάλι στο YouTube μας γνωρίζει όλων των ειδών τους ανθρώπινους χαρακτήρες):

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Evangelos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4075 στις: Νοέμβριος 27, 2021, 19:27:36 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αριστούργημα. Το πιο ωραίο Ingenieur που έχω δει. Δεν ήξερα ότι έχει βγει και σε salmon dial. Υπέροχο ρολόι και σίγουρα υπέροχο θα είναι και το ταξιδάκι στην Ιαπωνία!!!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kontinos,
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4076 στις: Νοέμβριος 28, 2021, 19:13:00 μμ »
Το συγκεκριμένο το έχω δει και δοκιμάσει στις αρχές του 2014 στη Σιγκαπούρη.

Είχα βρει ένα Roger Dubuis Sympathie Perpetual WG στο Chrono, το οποίο απεδείχθη πως βρισκόταν στη Σιγκαπούρη (ενώ η αγγελία ήταν του K2 Luxury στην Ελβετία).

Επικοινωνώ λοιπόν, κι ο ιδιοκτήτης του κανονίζει να συναντηθούμε ένα μεσημέρι πίνοντας ένα καφέ κάπου στην Orchard Road, ώστε να μου φέρει να δω το ρολόϊ.

Πάω στο ραντεβού, έρχεται ο τύπος, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Su, Jiaxian ο οποίος είναι ο δημοσιογράφος που έχει την ιστοσελίδα SJX Watches.

O τύπος φορούσε στον καρπό του το εν λόγω IWC. Ακόμη και στα δικά μου μάτια που δεν ήξερα καν τί έκδοση του Ingenieur ήταν, το ρολόϊ έκανε 'μπαμ' από μακριά σε ομορφιά. Αυτό το dial δεν ξέρω τί έχει, αλλά είναι καθηλωτικό να το κοιτάς.

Μιλήσαμε εκεί για το Roger Dubuis τέλος πάντων, το οποίο ευτυχώς δεν πήρα, και στο τέλος του λέω "Αυτό το IWC που φοράς, μου το πουλάς;"

Μου είπε 'όχι' φυσικά...

Μετά πήγα στο γραφείο και το έψαξα, εκεί είδα πως το συγκεκριμένο IWC είναι σούπερ-δισεύρετο (200 κομμάτια LE μόνο για την Ιαπωνία...)

Βέβαια αν κάποιος διαθέτει ικανό budget, τότε όλα βρίσκονται (εκτός από έναν καλό φίλο, καλή υγεία και αγάπη, που είπε νωρίτερα φέτος ο περίφημος Archie Karas).

Ο Jiaxian μου έκανε πάλι ένα τηλέφωνο 3-4 μήνες μετά λέγοντάς μου επ'ακριβώς "...Είμαι διατεθειμένος να σου προσφέρω το RD Sympathie με μεγάλη έκπτωση..." Είχα όμως μόλις αποκτήσει το 5712/1Α οπότε πάλι του είπα όχι, κι ευτυχώς. Αυτά είναι κομμάτια που αν και όμορφα, παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολα να τα διώξει κάποιος.

Συν τοις άλλοις, πριν λίγο καιρό άκουσα πως ειδικά αυτά τα διηνεκή του RD, αν και πανέμορφα, χαλάνε συχνά και το κόστος επισκευής είναι αρκετά υψηλό. Μακριά....

Ας βάλω και το link για την πολύ ωραία συνέντευξη του Ελληνάρα Archie, που είδα πρόσφατα (o Mark Laita που έχει το εν λόγω κανάλι στο YouTube μας γνωρίζει όλων των ειδών τους ανθρώπινους χαρακτήρες):

Ωραία ιστορία @Tangerine Dream , το ρολόι κυκλοφορεί που και που, εμφανίζεται ΗΚ, SG, JP, το θέμα είναι που έχουμε kολλησει στην Ευρωπη με τον Covid και ποιος ρισκάρει να τραβηχτεί, να φάει και 3-4 βδομάδες καραντίνα ή κανά ξαφνικό red list.

το συγεκριμένο, καθώς και η έκδοση με το καφέ ντάιαλ, Ken Oguchi, έχουν βγει σε λιγότερες κόπιες από 200, κι ας λέει ΧΧΧ/200.. οπότε αξίζει το κυνήγι τη σήμερον ημέρα που ο κόσμος συνήθως φοράει τα ίδια και τα ίδια.. συμπριλαμβανομένου κι εμένα συχνά πυκνά.

το σίγουρο είναι πως θα το βρώ το γαμημ*νο και θ το αγοράσω, κι αυτό και το Ken Oguchi.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4077 στις: Νοέμβριος 28, 2021, 19:16:39 μμ »
Αριστούργημα. Το πιο ωραίο Ingenieur που έχω δει. Δεν ήξερα ότι έχει βγει και σε salmon dial. Υπέροχο ρολόι και σίγουρα υπέροχο θα είναι και το ταξιδάκι στην Ιαπωνία!!!

Δημήτρη, έχει kι άλλες 2 εκδόσεις που ίσως δεν έχεις δει, έτσι για να σε πορώσω λίγο ακόμη..

brown dial

grey dial
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4078 στις: Νοέμβριος 28, 2021, 19:29:34 μμ »
ωραιo!!! το αλλο που ψαχνεις ποιο ειναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4079 στις: Νοέμβριος 28, 2021, 19:31:35 μμ »
ωραιo!!! το αλλο που ψαχνεις ποιο ειναι?

αν αναφέρεσαι στο παραπάνω νήμα μου, είν' το ροζ ντάιαλ που θέλω για το οποίο ανάρτησα τις φωτογραφιες πιο πάνω
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kontinos,george21,
No reactions