Φίλοι μου καλησπέρα!
Για δώρο στον νονό της μικρής μας κόρης βρίσκομαι στο εξής δίλημμα:
Uploaded with
ImageShack.usHamilton pan europ
vs.
By
nikos1978 at 2012-08-18
Hamilton cushion chrono
vs. ...κάποιο άλλο;
Ο κουμπάρος, 32 ετών, έχει καλή σχέση με ρολόγια, όχι όμως σε σημείο να αναζητά άγνωστες ψαγμένες μάρκες ή να μπαίνει σε forums κτλ. Πάντως του αρέσει η ιδέα ως δώρο για τη βάπτιση.
Είναι ο ορισμός του αντί-dress, εντελώς σπορ και casual το στυλ του, σε σημείο να μην ξέρουμε αν θα βάλει ένα σακάκι αν όχι κουστούμι την ώρα του μυστηρίου.
Μετά από ένα καλό δώρο που μας έκανε συμφωνήσαμε με τη γυναίκα να δώσουμε κάτι περισσότερο από τα 500 ευρώ που σκεφτόμασταν αρχικά. Μιας και το ρολόι προορίζεται για δώρο έχω αποκλείσει εταιρίες που δεν έχουν φυσική παρουσία και service στην Αθήνα και θα κοίταζα για μένα, όπως Archimede, Stowa, Steinhart, Squale κτλ.
Κατέληξα έτσι στην Hamilton επειδή
- είναι αναγνωρισμένη μάρκα, ελβετική πια και μέλος του swatch group
- πριν 2 χρόνια του κάναμε για πρώτη φορά δώρο ρολόι όταν μας πάντρεψε, ένα tissot prs 516 με το οποίο έιναι απόλυτα ικανοποιημένος, οπότε why not swatch group again?
- έχει μοντέλα με πολύ όμορφα σχέδια, έξω από τα συνηθισμένα και αρκετά διαφορετικά από την tissot
Τέλος ξέρω πως του αρέσουν τα conplications, ενώ έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την panerai και κυρίως για το σχήμα κάσας της. Με αυτή τη λογική ξεχώρισα τους 2 παραπάνω χρονογράφους με αυτές τις ιδιαίτερες κάσες.
Εσείς τι θα προτείνατε;
Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις, αρκεί όπως είπα η αγορά να γίνει σε φυσικό κατάστημα και η εταιρία να μην είναι "φορουμίστικη"
H βάπτιση είναι Κυριακή 2 Σεπτέμβρη οπότε έχω χρόνο μέχρι Παρασκευή 31/8.
Σας Ευχαριστώ!