Αποστολέας Θέμα: καινουριο ρολοι :)  (Αναγνώστηκε 3991 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billys

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
καινουριο ρολοι :)
« στις: Αύγουστος 21, 2012, 19:23:58 μμ »
γεια σας. Ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα ρολοι . Μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει στα (μεχρι 400 ευρω ) :  ενα αυτοματο και ενα quartz (μακαρι να μπορουσα να τα παρω και τα 2). τα μοντελα ειναι 1) http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=38646 2) http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=34180. μεχρι στιγμης ειμαι ετοιμος να παρω το tissot prs516 automatic. εχω καποιες ερωτησεις-αποριες.
μολις το παρω απο το μαγαζι πρεπει :
1) να το κουρδισω? (χρειαζεται καθε μερα κουρδισμα?)
2)ποιος ειναι  ο σωστος τροπος να ρυθμισω την ημερομηνια.
3)κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?
4)οσον αφορα την εγγυηση: πως ξεκιναει να ισχυει? με καποια σφραγιδα στο βιβλιαρακι του ρολογιου ή με την αποδειξη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
Απ: καινουριο ρολοι :)
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 21, 2012, 20:53:28 μμ »
Mε το καλό, καλορίζικο και καλοφόρετο!
Πολύ καλό ρολόι για τα χρήματά του.

Στις ερωτήσεις σου:
1.Μάλλον είναι κουρδισμένο από το κατάστημα. Απλώς το φοράς και κουρδίζει με την κίνηση του χεριού. Αν θέλεις το κουρδίζεις για μεγαλύτερη αυτονομία. Χρειάζεται να το φοράς για να κουρδίζει, αν δεν το φοράς σταματά σε δύο περίπου μέρες.
2.Ξεβιδώνεις?? και τραβάς την κορώνα έξω στο πρώτο κλικ (θέση 1) και ρυθμίζεις την ημερομηνία στρέφοντας την.
3.Η ώρα ρυθμίζεται στο δεύτερο κλικ (θέση 2) της κορώνας. Μετά επαναφέρεις (και βιδώνεις??) την κορώνα πίσω στη θέση 0. Το ρολόι κάνει για κολύμπι, όχι για βουτιές και κυρίως όχι για καταδύσεις. Σε κατάστημα μπορείς να πετύχεις έκπτωση 25+%. Το μπρασελέ στο στενεύει στο χέρι σου και σου δίνει τα κομματάκια που περισσεύουν.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ζήτα να σου δώσει καινούργιο κλειστό ρολόι στο κουτί του, από το στοκ του. Όχι αυτό που έχει στη βιτρίνα και το δείχνει και το πιάνουν και το φοράνε όλοι! ;)

4.Σφραγίζει και βάζει ημερομηνία αγοράς (ή στην αφήνει ανοικτή για να την βάλεις όταν και αν χρειαστεί) στο βιβλιαράκι ή στη κάρτα εγγύησης. Παίρνεις και απόδειξη αγοράς για να αποδεικνύεται ότι το αγόρασες και δεν το ....έκλεψες! ;D

Φιλικά, Ηλίας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος billys

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 21, 2012, 22:14:54 μμ »
Mε το καλό, καλορίζικο και καλοφόρετο!
Πολύ καλό ρολόι για τα χρήματά του.

Στις ερωτήσεις σου:
1.Μάλλον είναι κουρδισμένο από το κατάστημα. Απλώς το φοράς και κουρδίζει με την κίνηση του χεριού. Αν θέλεις το κουρδίζεις για μεγαλύτερη αυτονομία. Χρειάζεται να το φοράς για να κουρδίζει, αν δεν το φοράς σταματά σε δύο περίπου μέρες.
2.Ξεβιδώνεις?? και τραβάς την κορώνα έξω στο πρώτο κλικ (θέση 1) και ρυθμίζεις την ημερομηνία στρέφοντας την.
3.Η ώρα ρυθμίζεται στο δεύτερο κλικ (θέση 2) της κορώνας. Μετά επαναφέρεις (και βιδώνεις??) την κορώνα πίσω στη θέση 0. Το ρολόι κάνει για κολύμπι, όχι για βουτιές και κυρίως όχι για καταδύσεις. Σε κατάστημα μπορείς να πετύχεις έκπτωση 25+%. Το μπρασελέ στο στενεύει στο χέρι σου και σου δίνει τα κομματάκια που περισσεύουν.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ζήτα να σου δώσει καινούργιο κλειστό ρολόι στο κουτί του, από το στοκ του. Όχι αυτό που έχει στη βιτρίνα και το δείχνει και το πιάνουν και το φοράνε όλοι! ;)

4.Σφραγίζει και βάζει ημερομηνία αγοράς (ή στην αφήνει ανοικτή για να την βάλεις όταν και αν χρειαστεί) στο βιβλιαράκι ή στη κάρτα εγγύησης. Παίρνεις και απόδειξη αγοράς για να αποδεικνύεται ότι το αγόρασες και δεν το ....έκλεψες! ;D

Φιλικά, Ηλίας.
σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. ειχα διαβασει καπου (δεν θυμαμαι που) οτι για να ρυθμισω την ημερομηνια δεν πρεπει να το κανω απο τισ 22:00 -2:00 . δεν εχω σκοπο να το φοραω στην θαλασσα. τωρα γι αυτο που γαρφεις σημαντικο απο οτι ειδα ενα ρολοι εχει αυτο που ειναι στην βιτρινα το οποιο φαινεται σε πολυ καλη κατασταση δεν πρεπει να εχει αλλο. εκπτωση μου κανει περιπου 25% ( αλλα λεει χωρις αποδειξη)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 21, 2012, 22:36:25 μμ »
Ναι, άλλαζε ημερομηνία το πρωι. Το 25% είναι βασική προυπόθεση, ειδικά στις μέρες μας, όσο για την απόδειξη τι να πω αν δεν σε πειράζει....εμένα θα με πείραζε. Ό,τι σου κόβει το παίρνει πίσω από μη απόδοση ΦΠΑ 23% + ότι κλέβει φόρο από εισόδημα.

Εγώ θα αγόραζα από αλλού....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος billys

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 21, 2012, 22:44:31 μμ »
Ναι, άλλαζε ημερομηνία το πρωι. Το 25% είναι βασική προυπόθεση, ειδικά στις μέρες μας, όσο για την απόδειξη τι να πω αν δεν σε πειράζει....εμένα θα με πείραζε. Ό,τι σου κόβει το παίρνει πίσω από μη απόδοση ΦΠΑ 23% + ότι κλέβει φόρο από εισόδημα.

δυστυχως στην επαρχια ειναι πολυ περιορισμενες οι επιλογες ( σε 2 καταστηματα το βρηκα μονο)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 21, 2012, 22:54:11 μμ »
Και εγώ επαρχία μένω, αλλά τέτοιες μη επαγγελματικές συμπεριφορές μου τη δίνουν. Θα έπρεπε να σε βλέπει και ως μελλοντικό πελάτη και να'ναι σωστός απέναντί σου.
Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή και να το πάρεις όποτε πας σε μεγάλη πόλη με περισσότερες επιλογές?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος billys

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 21, 2012, 23:04:10 μμ »
 επειδη το βιαζομαι και ηδη το εχω καθυστερησει αρκετα μαλλον θα το παρω εδω(υπαρχει συγκεκριμενος λογος που πρεπει να το παρω αμεσα). την επομενη φορα ομως που θα χρειαστω κατι θα παω αλλου. ( στο μονο που καταλαβαινω και λιγο τα καταστηματα στη επαρχια ειναι οτι δεν γινεται δυστυχως να εχουν stok  ολα τα αντικειμενα τους αν και σαν σωστοι επαγγελματιες θα επρεπε)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 21, 2012, 23:12:17 μμ »

Κι εγώ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 21, 2012, 23:18:59 μμ »
επειδη το βιαζομαι και ηδη το εχω καθυστερησει αρκετα μαλλον θα το παρω εδω(υπαρχει συγκεκριμενος λογος που πρεπει να το παρω αμεσα). την επομενη φορα ομως που θα χρειαστω κατι θα παω αλλου. ( στο μονο που καταλαβαινω και λιγο τα καταστηματα στη επαρχια ειναι οτι δεν γινεται δυστυχως να εχουν stok  ολα τα αντικειμενα τους αν και σαν σωστοι επαγγελματιες θα επρεπε)
Με το καλό! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 22, 2012, 10:46:32 πμ »
Αν είναι να μη σου δώσει απόδειξη, να απαιτήσεις πάνω από 30% έκπτωση. Αφού το 23% της έκπτωσης καλύπτεται ήδη από τον ΦΠΑ, είναι σαν να μην στο κάνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 22, 2012, 10:48:24 πμ »
Αν είναι να μη σου δώσει απόδειξη, να απαιτήσεις πάνω από 30% έκπτωση. Αφού το 23% της έκπτωσης καλύπτεται ήδη από τον ΦΠΑ, είναι σαν να μην στο κάνει.

Ακριβώς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 22, 2012, 10:48:51 πμ »
μιση τιμη πες του αν θελει χωρις αποδειξη. παλι θα βγαλει  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 22, 2012, 12:04:11 μμ »
Aει γεια σου, Θοδωρή! Βουνό το δίκιο σου! ;)

μιση τιμη πες του αν θελει χωρις αποδειξη. παλι θα βγαλει  ;)
Ωραίος ο Γιάννης! :D

Μπίλυ, πες του επίσης ότι έχει ήδη γίνει "ρόμπα" σε όλα τα φόρα ρολογιών.... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος billys

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 22, 2012, 15:11:02 μμ »
ευχαριστω πολυ ολους για ολες τις απαντησεις. το πηρα τελικα και ειναι πολυ ωραιο  :D τελικα μου εκανε 20% και μου εκοψε κανονικα αποδειξη. να ρωτησω η κορωνα ειναι βιδωτη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 22, 2012, 16:19:21 μμ »
ευχαριστω πολυ ολους για ολες τις απαντησεις. το πηρα τελικα και ειναι πολυ ωραιο  :D τελικα μου εκανε 20% και μου εκοψε κανονικα αποδειξη. να ρωτησω η κορωνα ειναι βιδωτη?

καλοριζικο  και πολλες φωτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions