0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα προτείνουμε ρολόγια?
Έχω ερωτευτεί ήδη, δυστυχώς δεν το βρίσκω Ελλάδα όμως.. Τ_ΤΟπότε θα πάμε στο αντίστοιχο square μάλλον.
Πάρε το 5610..Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, εκεί πέφτει η μπάλα μετά. Θα τα δω από κοντά από Δευτέρα (το 5610 σε κανονική και αρνητική οθόνη).
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!!Βασικά, μην με δείρετε, αλλά πράγματι προς την negative πηγαίνω. Μου αρέσουν περισσότερο τα χρώματα και το πως δείχνει το ρολόι γενικά (ενώ δεν τον προορίζω και για χρήση το βράδυ). Αλλά σίγουρα θα τα δω και τα δύο από κοντά πριν αγοράσω!Αν κάνω λάθος στο τέλος, μια φορά με προειδοποιήσατε...
'Αρα βοηθάει να βάζεις την φάτσα του ρολογιού να κοιτάει Βορειοανατολικά;
Ω ναι
Βόρεια, είναι προς τα πάν', και προς Γερμανία, είναι ΔΥΤΙΚΑ. Ανατολικά, η τ. ΕΣΣΔ ,
...και αστα τα μπαλκόνια και τα άλλα παράξενα.Με ένα , πως το λένε, το πιάνεις με το τηλέφωνο, και το συγχρονίζει ΑΜΕΣΩΣ.Μου το έκανε ο Spyoly πριν μια βδομάδα στην βεράντα μου. Σπύροοοοοοο, πές στα παιδιά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.