Και...έφτασε το θηρίο!!!
Βασικά προχθές δλδ...απλά δεν μπορούσα να βγάλω photo το βόιδι...
Παρακαλώ δώστε βάση στο πλεκτό της γιαγιάς. Ρολόγια πάνε και έρχονται αλλά τέτοιες βελονιές..
Και μια καλλιτεχνική - τρομάρα μου...
Εντυπώσεις...προχθές έφτασε, και πράγματι δεν πλήρωσα φράγκο τελωνείο! Το βράδυ βγήκε στο μπαλκόνι και συνδέθηκε με Φρανκφούρτη μια χαρά.
Σε σχέση με το 5610 μου βρίσκω τις εξής διαφορές.
1. Το λουράκι είναι πράγματι πιο μαλακό και πλούσιο όπως είχα δει να γράφεται. Επίσης, έχει περισσότερες τρύπες (μάλλον λόγω της Ιαπωνικής αγοράς, ήθελε η CASIO να δουλέψει και με μικρότερους καρπούς).
2. Τόσο η κάσα εσωτερικά που κρατάει τον μηχανισμό, όσο και το καπάκι είναι από ατσάλι PVD μαύρο. Το καπάκι είναι βιδωτό, δεν έχει τις τέσσερις κλασσικές βίδες.
3. Αποτέλεσμα του 2 είναι πως το ρολόι είναι ελαφρώς βαρύτερο, και το νιώθεις πολύ πιο στιβαρό στο χέρι (χωρίς να κουράζει όμως). Επίσης, είναι λίγο πιο παχύ από το στάνταρ 56Χ0, χωρίς να χαλάει η άνεση στον καρπό όμως.
4. Η οθόνη του μου φαίνεται λίγο καλύτερη σε ευκρίνεια/ανάλυση, μπορεί όμως αυτό να είναι placebo effect καθαρά.
5. Συσκευασία και τσουμπλέκια παρατρεχάμενα διαφορετικά από τα στάνταρ τσίγκινα κουτάκια που έχουμε εδώ. Μικρές διαφορές στα έγγραφα.
6. Τα κουμπάκια του έχω την αίσθηση πως είναι λίγο πιο σκληρά από 5610, πάντως δεν χρειάζεσαι νύχι για να παίξεις. Ίσως θέλει λίγο στρώσιμο μιας και είναι του κουτιού.
Πραγματικά το χάρηκα ως τώρα (από χθες το φοράω συνέχεια)...και μου φαίνεται πως θα αντέξει χρόνια ακόμα και στην μεταχείριση του γράφοντα γκαφατζή κόπανου..αν περάσει από το ραντάρ σας για αγορά, το συνιστώ αβάδιστα!!