Αποστολέας Θέμα: G-shock mania!  (Αναγνώστηκε 138320 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: G-shock mania!
« Απάντηση #1365 στις: Ιανουάριος 05, 2021, 10:06:10 πμ »
Όμως το μόνο ''κακό'' με το συγκεκριμένο (και με όλα της ίδιας σειράς), είναι τα μικρά κουμπιά. Λίγο πιο μεγάλα να ήταν, θα ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένα ρολόγια και φυσικά θα ήταν περισσότερο άνετα στη χρήση με γάντια.
Μια σημείωση πάνω σε αυτό...
Στο δικό μου 5600 έχω αλλάξει το πλαστικό bezel με aftermarket μεταλλικό.
Μια θετική παρενέργεια ήταν ότι τα κουμπιά πατιόνται πολύ πιο εύκολα.
Έχει να κάνει προφανώς με τη σχεδίαση του bezel, καθώς το μαμά πλαστικό αγκαλιάζει κατά κάποιο τα κουμπιά, ενώ το μεταλλικό αφήνει περισσότερο χώρο, σχηματίζοντας μια καμάρα γύρω.
Δεν ξέρω αν διακρίνεται σε αυτή τη φωτογραφία...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1366 στις: Ιανουάριος 05, 2021, 10:27:20 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #1367 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 11:36:23 πμ »
Έχω αρχίσει να τα παρ-αγαπάω τα βλαμμένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτό μου έκανε εντύπωση. Με πήραν μόλις από DHL και...δεν μου ζήτησαν έξτρα λεφτά για τον εκτελωνισμό.  :o
Too good to be true; Ίσως επειδή η αγορά είναι amazon.co.jp και περιείχε ένα μικρό ποσό customs deposit; Τόσο εύκολο το JDM import Ελλάδα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1368 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 11:38:32 πμ »
Αυτό μου έκανε εντύπωση. Με πήραν μόλις από DHL και...δεν μου ζήτησαν έξτρα λεφτά για τον εκτελωνισμό.  :o
Too good to be true; Ίσως επειδή η αγορά είναι amazon.co.jp και περιείχε ένα μικρό ποσό customs deposit; Τόσο εύκολο το JDM import Ελλάδα;

Πολύ καλό αυτό!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #1369 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 11:40:23 πμ »
Πολύ καλό αυτό!!!
Κάτσε να δούμε, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Περίμενα ένα 100αρι τελωνείο τουλάχιστον πάντως, την προηγούμενη φορά από Σιγκαπούρη η DHL μου είχε πάρει 80€ για πολύ φτηνότερο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #1370 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 18:24:39 μμ »
Συνεχίζεται το τεστ drive των δύο 5610. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Όσο περνάνε οι μέρες διαπιστώνω πως η διαφορά στην ευκρίνεια των δύο οθονών δεν είναι τόσο σημαντική. Δλδ, υπό διαφορετικές γωνίες θέασης, δεν μου κάνει ιδιαίτερη διαφορά το ένα από το άλλο.

Η διαφορά βρίσκεται όταν σουρουπώνει, ή όταν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι με κλειστές κουρτίνες και συννεφιά. Η θετική πόλωση προκρίνεται κατά πολύ, χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το auto illumination στην αρνητική για να παίξεις μπάλα. Από την άλλη, μου αρέσει περισσότερο το illumination της αρνητικής LCD, και γενικά το ρολόι με αυτή φαίνεται πιο στελθ και μουράτο. Αυτό με την θετική έχει πιο φλύαρα χρώματα. Επίσης, νοιώθω σαν μυστικός πράκτορας με το SIG on και το AUTO LUM on, οπότε δεν με χαλάει να κράταγα και την μαύρη τελικά.

Ασχέτως οθόνης, την έχω καταβρεί άσχημα με τον 3159 μηχανισμό. Ειλικρινά, έχει ότι ακριβώς χρειάζομαι σε ένα ηλεκτρονικό ρολόι, και ο τρόπος χειρισμού του είναι πανεύκολος. Αν και φορούσα ένα F-91 από δώρο όταν ήμουν πιτσιρικάς (έχω ξεψαχνίσει το πατρικό και μέχρι και ένα swatch diver εικοσαετίας ξετρύπωσα αλλά δεν μπορώ να το βρω το CASIO ακόμα κλαψ) δεν είχα ποτέ μου g-shock οπότε δεν υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης με άλλους μηχανισμούς της σειράς. Απλά μου κάνει, τα έχει όλα. Και επίσης, το βγάζω στο μπαλκόνι και συγχρονίζει μια χαρά το βράδυ, ή λιάζεται το πρωί.  8)

Ειλικρινά δεν ξέρω πιο θα επιλέξω, και τα δύο είναι μούρλια! Καταληκτική ημερομηνία η Πέμπτη που γιορτάζει το αδέρφι, και πρέπει να του παρουσιάσω το ένα ή το άλλο ως δώρο. Φυσικά...θα πάρει αυτό που θα χάσει, όπως είπαμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Τέλος test drive. Ονομαστική εορτή αδερφού σήμερα, οπότε έπεσε επιλογή αναγκαστικά.  8)

Πάνω ο γράφων κόπανος, κάτω ο τυχερός αδερφός. Ναι, είχατε δίκιο, η αρνητική πόλωση κάνει το ρολόι πιο μουράτο, αλλά και πιο δύσχρηστο. Οπότε, του εμφάνισα το μαύρο ως δώρο, και κράτησα το άσπρο για μένα.  :P

Εξαιρετικά και τα δύο πάντως, είναι σίγουρα ρολόγια με δυσανάλογα μεγάλη χρηστική αξία προς τιμή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1371 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 18:26:49 μμ »
Wise choice!!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #1372 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 21:29:54 μμ »
Εξαιρετική επιλογή!
Και πολυ ωραιο δωρο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1373 στις: Ιανουάριος 07, 2021, 21:34:09 μμ »
Ο αδερφος σου ειναι ο τυχερος.
Τα ρολογια εχουν ελαχιστη χρηστικη αξια.
Την ιδια δουλεια θα εκαναν πανω κατω και το μαυρο απλα θα εδειχνε πιο ωραιο.
Προλαβε τον , να τα αλλαξεις

Περα απο την πλακα , καλοφορετα

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1374 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:06:10 πμ »
Καλημέρα,
κάτοχος εδώ και 2 ημέρες ενός Casio G-shock Solar - M5610. Μιας που το 5600 που είχα το χάρισα στον ανηψιό μου, βρήκα την ευκαιρία του Γιώργου που έδινε το 5610 και είπα να δοκιμάσω το solar και το αγόρασα.

Ερώτηση,... και αν ισχύει, δηλώνω ενθουσιασμένος...

Είναι 2 ημέρες σερί που το ρολόι μου δείχνει ότι συγχρονίζει καθημερινά στις 05:02 το πρωί βγάζοντάς μου την ένδειξη RCVD. Το θέμα είναι το ρολόι δε βγαίνει ποτέ από τον καρπό μου, ούτε στον ύπνο μου και προφανώς συγχρονίζει όσο κοιμάμαι στον καρπό μου.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι για να συγχρονίσει έπρεπε να το βάλω σε εξωτερικό χώρο, να κοιτάει Βορειοδυτικά προς Γερμανία μεριά κλπ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος fanismarg1977

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1375 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:19:26 πμ »
Καλημέρα,
κάτοχος εδώ και 2 ημέρες ενός Casio G-shock Solar - M5610. Μιας που το 5600 που είχα το χάρισα στον ανηψιό μου, βρήκα την ευκαιρία του Γιώργου που έδινε το 5610 και είπα να δοκιμάσω το solar και το αγόρασα.

Είναι 2 ημέρες σερί που το ρολόι μου δείχνει ότι συγχρονίζει καθημερινά στις 05:02 το πρωί βγάζοντάς μου την ένδειξη RCVD. Το θέμα είναι το ρολόι δε βγαίνει ποτέ από τον καρπό μου, ούτε στον ύπνο μου και προφανώς συγχρονίζει όσο κοιμάμαι στον καρπό μου.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι για να συγχρονίσει έπρεπε να το βάλω σε εξωτερικό χώρο, να κοιτάει Βορειοδυτικά προς Γερμανία μεριά κλπ?
Είσαι από τους τυχερούς... Έχεις πολύ καλό σήμα στην περιοχή σου! Εδώ σε εμένα το βάζω στο παράθυρο το δικό μου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1376 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:26:14 πμ »
Καλημέρα,

Καλημέρα. Είναι αναλόγως το μέρος που βρίσκεται. Προφανώς στο σημείο που είσαι πιάνει καλά το σήμα και συγχρονίζει. Το δικό μου πρέπει να το βγάλω στο μπαλκόνι για να συγχρονίσει. Εξαρτάται κ από άλλους παράγοντες όπως ο καιρός.
Καλοφόρετο κ να ξέρεις ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Είναι το πιο vfm square G της Casio που τα έχει όλα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #1377 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:44:44 πμ »
Καλημέρα,

Που μένεις ρε Τόλη να μετακομίσουμε και εμείς...εδώ Κουκάκι αζιμούθιο έβγαζα να κοιτάει Γερμανία στο μπαλκόνι για να συγχρονίσει! Χαίρομαι που είναι plug-n-play εκεί!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1378 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:55:45 πμ »
Που μένεις ρε Τόλη να μετακομίσουμε και εμείς...εδώ Κουκάκι αζιμούθιο έβγαζα να κοιτάει Γερμανία στο μπαλκόνι για να συγχρονίσει! Χαίρομαι που είναι plug-n-play εκεί! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Περιστέρι μεριά... και η πλάκα είναι ότι το δωμάτιο βλέπει Νότο. Ίσως συμβάλλει στο ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει πολυκατοικίες (αν και Περιστέρι), ο μέγιστος αριθμός ορόφων στο τετράγωνο είναι 2. Εγώ είμαι στον 1ο και τελευταίο όροφο και από πάνω ταράτσα...

Καλημέρα. Είναι αναλόγως το μέρος που βρίσκεται. Προφανώς στο σημείο που είσαι πιάνει καλά το σήμα και συγχρονίζει. Το δικό μου πρέπει να το βγάλω στο μπαλκόνι για να συγχρονίσει. Εξαρτάται κ από άλλους παράγοντες όπως ο καιρός.
Καλοφόρετο κ να ξέρεις ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Είναι το πιο vfm square G της Casio που τα έχει όλα.

Πραγματικά τα έχει όλα.

Χαζεύω και κάποια μεταλικά Ιαπωνικά 5000 μιας που είμαι πολύ ενθουσιασμένος... αλλά όσο συγκρίνω δε βρίσκω και πολλά θετικά...
Εκτός του ότι είναι λίγο μεγαλύτερα, τα περισσότερα με χαλάνε στο ότι έχουν αρνητική πόλωσης οθόνη και αν κοιτάξεις από τα λίγα που έχουν θετική, με χαλάει το γεγονός ότι δεν έχουν ένδειξη στάθμης μπαταρίας, μεγαλύτερο βάρος λόγω του ατσαλιού κλπ...
Βέβαια το βιδωτό καπάκι είναι must...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #1379 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 12:02:49 μμ »

Χαζεύω και κάποια μεταλικά Ιαπωνικά 5000 μιας που είμαι πολύ ενθουσιασμένος... αλλά όσο συγκρίνω δε βρίσκω και πολλά θετικά...
Εκτός του ότι είναι λίγο μεγαλύτερα, τα περισσότερα με χαλάνε στο ότι έχουν αρνητική πόλωσης οθόνη και αν κοιτάξεις από τα λίγα που έχουν θετική, με χαλάει το γεγονός ότι δεν έχουν ένδειξη στάθμης μπαταρίας, μεγαλύτερο βάρος λόγω του ατσαλιού κλπ...
Βέβαια το βιδωτό καπάκι είναι must...

Πληροφοριακά, αυτό που μου έρχεται σήμερα - αύριο είναι το ακόλουθο.

Είναι ουσιαστικά το ίδιο με το δικό σου (σε μηχανισμό και λειτουργίες), απλά έχει μεταλλικό καπάκι/ πλαίσιο μηχανισμού και λίγο καλύτερο λουράκι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions