....απλώς, θα βγεί και θα τα πάρει μάλλον όλα επάνω του ο Ιταλάκος της.
Αλλά, ο μπαμπάς πιάστηκε με το βαλιτσάκι, και το ψάξιμο των υπολοίπων, θα δείξει ππολλά.
Ηδη ήλεγξαν την εκτύπωση των χαρτονομισμάτων, έχουν επάνω στα χαρτονομισματα τους σχετικούς κωδικους. Από εκεί θα φανεί, από που ήντανε, και από που τα πήραν ( ανάληψη ), αλλά, όταν μιλάμε για πακεταρισμενα - ακυκλοφόρητα, συνήθως πάνε σε τράπεζες για αποθεματικά ή συναλλάγματα. Δεν τα δίνουν σε εμένα πχ που κάνω ανάληψη. Και η συνήθης πρακτική είναι από την κεντρική τράπεζα στις περιφερειακές, ή στις άλλες συνεργαζόμενες του εξωτερικού - αγορές συναλλάγματος για αποθεματικά. Που έχουν παλλέτες ολόκληρες, ( και στην Ελλάδα ), με όλες τις διαβαθμίσεις, και εννοείται 500-άρικα. Παλλέτες επι παλλετών. Λες να .........καταργήθηκαν ? Θα πάω εγώ στο κατάστημα, θα δώσω 500-άρικο, και θα το αρνηθούν ?
Αλλά εδώ, έβγαλαν την παπ@ριά ότι "απαγορεύονται" τα 500-'αρικα, και έτρεχε ο κόσμος να τα επιστρέψει με παρότρυνση της τράπεζας. Ειδα μπροστά μου και πάνω από 3 φορές, να τα καταθέτουν, και τους τα εξαργύρωναν για ..............490 Ε. Εβαλα τις φωνές στο κατάστημα και με πέταξαν έξω. Και σε σύντομο διάστημα άλλαξαν την διευθύντρια. Απατεώνες.
Η διαχείριση των χαρτονομισμάτων έχει κανόνες, που αν είσαι άσχετος, την πατάς εύκολα.
Ειναι ο λόγος που οι "πονηροί", ζητάνε μικρά 20-50, και ήδη κυκλοφορούντα.
Για να μην εντοπίζονται σατις συναλλαγές.