Βάιε το τι φοράς και η άποψη σου και το γούστο σου μου είναι παντελώς αδιάφορα για να ασχοληθώ με αυτά.Αυτό όμως που δε μου είναι αδιάφορο είναι το πόσο απαξιώνεις ένα δωρο που είχες την τύχη να κερδίσεις και που αλλοι θα εύχονταν να έχουν την τύχη σου.Προφανώς είμαι ο μοναδικός εδώ που μου φαίνεται άκομψο,ως προς αυτούς που ψήφισαν,έτρεξαν το όλο δώρο κτλπ, αυτό που κανεις με το να ψάχνεις με το καλημέρα να αλλάξεις dial ή να λες πως δε μπορεις να το βαλεις ή δεν ξέρω εγώ τι.Αλλά επειδή όπως είπα ειμαι ο μοναδικός που το βλέπει έτσι τότε κάνω λάθος όποτε συγγνώμη αν λέω κάτι προσβλητικό. Δωρο ούτε δίνεται ούτε αλλάζει.Λες ευχαριστώ,είσαι ευγνώμων για την τύχη σου και τέρμα.Άποψη μου φυσικά και από ότι καταλαβαίνω δε θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου. Και επειδή δεν ήθελα να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το θέμα γιατί πέρα από το κουβέντα να γίνεται δε με αποσχολει και ιδιαίτερα,,αποφάσισα να απαντήσω χιουμοριστικά.
Τουλαχιστον εγω λεω ξεκαθαρα την αποψη μου και δεν κανω ειρωνικα - "χιουμοριστικα" ποστ για μουσια κτλ .
Τα χιουμοριστικα οπως τα ονομαζεις ποστ σου , ειχαν στοχο εμενα .
Το δωρο δεν ηταν προσωπικο .
Ετυχε να τυχει σε εμενα .
Αρα , φυσικα και ευχαριστησα του παντες αλλα φυσικα και ειχα καθε δικαιωμα να μην μου αρεσει .
Ηταν κληρωση και οχι προσωπικο δωρο .
Οπως λοιπον ο καθενας ηταν ελευθερος να σχολιασει ή να ψηφισει το χρωμα , ετσι και εγω ειμαι ελευθερος να σχολιασω το χρωμα και φυσικα δεν το θεωρω ακομψο .
Αν ηταν ετσι , οσοι ψηφισαν αλλο χρωμα ή δεν ηθελαν αυτο το χρωμα και δεν ασκησαν το δικαιωμα της ψηφου ή κατα την διαρκεια της ψηφοφοριας σχολιασαν αρνητικα - χιουμοριστικα το τυρκουαζ , δειχνουν ασεβεια .
Δεν θελω να συνεχισω την απολογια μου , καθως δεν θεωρω οτι πρεπει να απολογηθω για κατι .
Υγ . Βεβαια απο μελη που γνωριζω ή δεν γνωριζω αλλα μετραω την αποψη τους και την γνωμη τους , μπορω να ακουσω αν κανω καπου λαθος .
Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk