Giorgio Armani με δερματίνη; Και το γνήσιο δέρμα πόσο έκανε;
Ηταν ένα ειδικό υλικό, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε και η Γερμανική αστυνομία στην στολή των μοτοσυκλετιστών, ( μου είχαν πει ) και άντεχε καταπόνηση - τριβή, κλπ, και εννοείται όλες τις καιρικές συνθήκες. Εχω διάφορες φωτό, θα ψάξω μία για να βρώ. Αν και με ένα ψάξιμο, πιστεύω ότι αυτό το υλικό θα υπάρχει ιστορικά σε δημοσιεύσεις της Armani σαν υλικό.
Το 1987, είχα πάρει ένα δερμάτινο, Αντιλόπη, από έναν μεγάλο μαφιόζο στην Κρήτη, στην Χερσόνησο. Πούλαγε γούνες Αυγουστιάτικα σε Ρώσους. Κολλητάρι, μου το έδωαε σε τιμη .......χάρτινου, επειδή τον ξέμπλεξα από κάπου. Ηθελε να το κανει δώρο, αρνηθηκα, γιατί δεν ήθελα "υποχρέωση" και βάλαμε ένα ποσό ενδεικτικό στην τότε Εθνοκάρτα μου. Πήρα από εκεί, για όλη την εταιρία και όλο το σόι, σε τιμές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Κανένας δεν πίστευε τις τιμές, αλλά δεν ξέρανε την περίπτωση.
Μετά από 2 χρόνια, σεζόν, 88 ή 89, του ανατίναξαν το μαγαζί. Μιλάμε μόνον οι κολώνες έμειναν. Καλό παλληκάρι.
Πιο πρίν, 82, είχα ένα καλό sheep skin, 2000 DEM, από το PX των Αμερικάνων σε βάση στην Γερμανία. Βρέμη. Πηγαίναμε με τα βατράχια για εκπαιδεύσεις, βαρέλα στο Νόισταντ και συνεκπαιδεύσεις, και φέρναμε 10 βαλίτσες πράμα. Και όταν ήρθαν και τα υποβρύχια, καλά μιλάμε ξεφόρτωναν 1 μήνα. Περάσαν 40 χρόνια. Παραγράφησαν οι ατασθαλίες.
Και τώρα έχω ένα, αλλά πλέον, δεν κάνει χειμωνα. Ουτε για σκι πάω. Που έχω πάρκα για πολικό ψύχος. Οπότε, με φόρμα και ένα αντιανεμικο την βγάζω.