0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που το βρηκες;;;εχει κ αλλους συνδιασμους;;Batman - MDV106B-1A1VPepsi - MDV-106B-1A2VCFHulk - MDV-106B-1A3VCF
Αν τα δει ο Γιώργος Ι,θα ξετρελαθεί
Κουράγιο
νταξ μωρε....Χριστουγεννα ερχονται, θα κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου!...δυο...τρια μαζι με το πρασινο
Σαφέστατες αντιγραφές της κορωνάτης. Ειδικά, το ...............πιράσινάκ' Σου κόβουν το χέρι, για το τίποτα. Ιένα ειν' του Duro. Το μάβιρο. Οχι ότι δεν το γουστάρω. Που έχει και ψάρι. Αλλά, αν πάω δαμέ, πετάει το project. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλά θα πάει αυτό
Τελικά βρήκες; Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σε βοηθήσω. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λοιπον τωρα ειδα το μηνυμα σου! αν μπορεις πες μου τι μπορει να γινει. Αθηνα θα ειμαι σε λιγες μερες!
Τα protrek είναι ταμάμ, αλλά μήπως κάνεις την δουλειά σου και με Lineage αν θέλεις ana-digi; Έχει μερικά λουκούμια στην σειρά η Casio, και με τιτάνιο αν θες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.