0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 02, 2014, 03:01:01 πμΠαράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 02, 2014, 02:43:20 πμΠαράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 01, 2014, 22:32:51 μμγενικως τα κασιο ειναι τσιμπημενα αρκετα θα ελεγα ....Οχι ολα!!+1τα πιο πολλα ειναι σε λογικες τιμες και ρολογαρεςναι οκ συμφωνω..αλλα για τα δικα μου δεδομενα θεωρω οτι οταν αγοραζεις ενα προιον ,οποιο και αν ειναι αυτο, δεν αγοραζεις μονο το αντικειμενο αλλα και το aftersales service, , εξυπηρετηση πελατων... επάρκεια ανταλλακτικων και επιτρεψτε μου αλλα μετα την τελευταια περιπέτεια μου με την ελμι τα παραπανω εχουν παει περιπατο...βασει αυτου λοιπον εχω πληρωσει πολυ ακριβα το spf60s 2ver 200 ευρω...απο την στιγμη που πλεον ειναι αχρηστο αφου δεν μπορω να βρω λουρακι γιατι εχει καταργηθει απο την κασιο...και ΔΕΝ μπαινει αλλο παρα μονο με πατεντα...ευχαριστω
Παράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 02, 2014, 02:43:20 πμΠαράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 01, 2014, 22:32:51 μμγενικως τα κασιο ειναι τσιμπημενα αρκετα θα ελεγα ....Οχι ολα!!+1τα πιο πολλα ειναι σε λογικες τιμες και ρολογαρες
Παράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 01, 2014, 22:32:51 μμγενικως τα κασιο ειναι τσιμπημενα αρκετα θα ελεγα ....Οχι ολα!!
γενικως τα κασιο ειναι τσιμπημενα αρκετα θα ελεγα ....
Παράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 02, 2014, 09:47:55 πμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 02, 2014, 03:01:01 πμΠαράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 02, 2014, 02:43:20 πμΠαράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 01, 2014, 22:32:51 μμγενικως τα κασιο ειναι τσιμπημενα αρκετα θα ελεγα ....Οχι ολα!!+1τα πιο πολλα ειναι σε λογικες τιμες και ρολογαρεςναι οκ συμφωνω..αλλα για τα δικα μου δεδομενα θεωρω οτι οταν αγοραζεις ενα προιον ,οποιο και αν ειναι αυτο, δεν αγοραζεις μονο το αντικειμενο αλλα και το aftersales service, , εξυπηρετηση πελατων... επάρκεια ανταλλακτικων και επιτρεψτε μου αλλα μετα την τελευταια περιπέτεια μου με την ελμι τα παραπανω εχουν παει περιπατο...βασει αυτου λοιπον εχω πληρωσει πολυ ακριβα το spf60s 2ver 200 ευρω...απο την στιγμη που πλεον ειναι αχρηστο αφου δεν μπορω να βρω λουρακι γιατι εχει καταργηθει απο την κασιο...και ΔΕΝ μπαινει αλλο παρα μονο με πατεντα...ευχαριστω Σε αυτή τη σελίδα έχεις τσεκάρει αν υπάρχει?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.