Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1454942 φορές)

0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

time_ keeper

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #511 στις: Αύγουστος 12, 2012, 02:01:16 πμ »
1 χιλιάρικο Αποστόλη!
πιστεύω ότι τα αξίζει αλλά ποιός δίνει 1000 ευρώ για ψηφιακό σπορ ρολόι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #512 στις: Αύγουστος 12, 2012, 02:11:06 πμ »
1 χιλιάρικο Αποστόλη!

έχει κάποιες super λειτουργίες που δεν έχουν όλα τα άλλα?
ποιος ο λόγος της τόσο ανεβασμένης του τιμής, ξέρουμε??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Αύγουστος 12, 2012, 02:12:25 πμ »
1 χιλιάρικο Αποστόλη!

έχει κάποιες super λειτουργίες που δεν έχουν όλα τα άλλα?
ποιος ο λόγος της τόσο ανεβασμένης του τιμής, ξέρουμε??

όχι τα ίδια, φαντάζομαι ότι είναι θέμα ποιότητας κατασκευής
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Αύγουστος 12, 2012, 02:21:15 πμ »
επειδή κάποτε ήμουν στο δίλημμα, ένα ωραίο βίντεο:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #515 στις: Αύγουστος 12, 2012, 02:34:49 πμ »
επειδή κάποτε ήμουν στο δίλημμα, ένα ωραίο βίντεο:

ωραίο βίντεο!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος anton

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Αύγουστος 12, 2012, 09:59:55 πμ »
Καταπληκτικό το φόρουμ! Μπράβο μάλιστα που ασχολείστε και με οικονομικά ρολόγια και μάλιστα ηλεκτρονικά. Διάβασα και τις 35 σελίδες εξαιρετικές, με άφθονες φώτο. Ο πιο καλός ο μαθητής, ήμουν εγώ στην τάαααααξη! Όμως γλείφτης δεν ήμουν, ώστε να με έχουν μην βρέξει και μη σταάαξει!
Όπως και εσείς αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες, ως μαθητής είχα ηλεκτρονικά Casio αρχικά με μπρασελέ ασημί μετά με ρουλάκι μαύρο και μαύρη κάσα με τα ξυπνητήρια τους, με τα φωτάκια τους, με τα όλα τους!  και μάλιστα μέχρι το 1997 είχα την ίδια μάρκα με φωτάκι που τόσο με βόλεψε. Ήταν το illuminator με μεταλλικό μπρασελέ που εναλλάσσονταν με κομματάκια πλαστικού που δυστυχώς σάπιζαν. Μετά δύο λουριά και εναλλαγή μεταξύ τους των πλαστικών τμημάτων, είδα και αποείδα και το πέταξα δυστυχώς.
Έπειτα πήρα πάλι casio που είναι το παρακάτω που ακόμη το έχω:
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=185&flypage=prod_details&product_id=14404&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
casio edifice EFA 103 αγορασθέν το 1997 και δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα με πολύ σκληρή χρήση και χωρίς service. Λέει μάλιστα διάμετρο 41Χ51 mm, όμως επειδή τα 51 είναι μέρος του μπρασελέ και είναι επίσης λεπτό, φαίνεται μικρό στο χέρι μου, με τη σημερινή μόδα. Επίσης εκτός από το μικρό του μέγεθος, δεν είχε φωτάκι και έκτοτε δεν είμαι πιστός στην μάρκα!
Έτσι μετά πήρα ένα swatch Windfall, που το φοράω συνεχώς (εξαιρετικό μέγεθος 40mm)
http://global.rakuten.com/en/store/parksgallery/item/ycs410gx/
και τελικά πήρα και με χρονογράφο Tissot quartz chronographs gmt (επίσης εξαιρετικό μέγεθος για τον καρπό μου)
http://www.qiphe.com/watches/men/tissot-couturier-quartz-chronograph-gmt-t035-439-11-051-00.html
Το καλύτερό μου είναι το rolex GΜΤ ΙΙ πενταετίας, που το φοράω ελάχιστα, γιατί σε τέτοιες εποχές, κάνει ο κόσμος λες και το έκλεψες.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 12, 2012, 10:47:13 πμ από anton »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος anton

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Αύγουστος 12, 2012, 10:04:29 πμ »
θέλω και πάλι από καιρό να αγοράσω ένα casio μέχρι 500 ευρουλάκια ηλεκτρονικό με φωτάκι και μετρήσεις θερμοκρασίας, πυξίδα, βαρόμετρο, υψόμετρο κα. Είχα δει τα G και ήταν τεράστια. Δεν είναι τυχαίο που βρήκα στο φόρουμ τον Σβατσενέγκερ που φορούσε ένα με δείκτες στην ταινία που έπαιζε τον αστυνόμο-νηπιαγωγό (δεν φορούσε το G shock γιατί δεν ξανάπαιξε ταινία όπως το commando, την πρώτη που τον έκανε γνωστό, στον Κόναν τον Βάρβαρο που ταιριάζει επίσης δεν υπήρχαν ρολόγια!) Μάλιστα έχω σχετικά μικρό καρπό και το μέγιστο που πάει όμορφα στο χέρι μου είναι το Tissot GMT που έχω λινγκ παραπάνω, με διάμετρο 41mm.  Αν και όπως φαίνεται από το casio 41X51mm που έχω και  παρόλο το ονομαστικό του μέγεθος φαίνεται μικρό, σημαντικό ρόλο παίζει και το πάχος του ρολογιού.
Τώρα από το φόρουμ είδα και τα pro trek που μου αρέσουν περισσότερο και με μεγαλύτερη οθόνη και έχει και με τιτάνιο που μου αρέσει. Όμως και πάλι από ό,τι βλέπω στο site παραμένει μεγάλο:
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=3598&osCsid=370bedd9a7a8eb36e8901666a8fce064
τελικά δεν θα φτιάξει ρολόι η casio ηλεκτρονικό με πολλές λειτουργίες και φυσιολογικές διαστάσεις; Δυστυχώς εδώ και 10 χρόνια αυτό δεν έχει γίνει! Κρίμα.  Θα σας παρακολουθώ και ελπίζω όταν βγάλει, να το πάρω χαμπάρι να το χτυπήσω!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 12, 2012, 10:54:48 πμ από anton »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gkpapad

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:05:00 πμ »
Ναι minoan civilazation αλλα πραγματικα οχι γιαλατζι που λενε και οι γειτονες.Τα ρολογια ειναι αγορασμενα απο το μαγαζι στα φαναρια Δικαιοσυνης μερια(κτυπαει ασχημα,παναθεματον)
Σε ευχαριστω πολυ Frogman για το καλοσωρισμα.Το Κινγκ φοραω τωρα ολη μερα.Καθετε πολυ καλα στον καρπο μου και αισθανομαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gkpapad

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:07:42 πμ »
Παντα ηθελα να αγορασω ενα ρολεξ,απο την εποχη που ημουν μεταναστης στην Γερμανια.Η καψα εφυγε σιγα-σιγα και εμεινε η casio
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gkpapad

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:10:54 πμ »
Περιμενω ακομη τις απαντησεις σας για λουρακια τυπου

Δεν ξερω πως να τα ψαξω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:23:53 πμ »
Περιμενω ακομη τις απαντησεις σας για λουρακια τυπου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ξερω πως να τα ψαξω.

για κάνε μια αναζήτηση εδώ:

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-h243-For-CASIO.html

κ εδώ:

http://www.tiktox.com/casio-straps-spares-c-6.php
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 12, 2012, 11:28:52 πμ από DragonAce »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:24:46 πμ »
Ναι minoan civilazation αλλα πραγματικα οχι γιαλατζι που λενε και οι γειτονες.Τα ρολογια ειναι αγορασμενα απο το μαγαζι στα φαναρια Δικαιοσυνης μερια(κτυπαει ασχημα,παναθεματον)
Σε ευχαριστω πολυ Frogman για το καλοσωρισμα.Το Κινγκ φοραω τωρα ολη μερα.Καθετε πολυ καλα στον καρπο μου και αισθανομαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

αυτός βαράει πολύ άσχημα, το προτρεκ το έχει double cost ακριβώς απότι το πήρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Αύγουστος 12, 2012, 11:38:50 πμ »
θέλω και πάλι από καιρό να αγοράσω ένα casio μέχρι 500 ευρουλάκια ηλεκτρονικό με φωτάκι και μετρήσεις θερμοκρασίας, πυξίδα, βαρόμετρο, υψόμετρο κα. Είχα δει τα G και ήταν τεράστια. Δεν είναι τυχαίο που βρήκα στο φόρουμ τον Σβατσενέγκερ που φορούσε ένα με δείκτες στην ταινία που έπαιζε τον αστυνόμο-νηπιαγωγό (δεν φορούσε το G shock γιατί δεν ξανάπαιξε ταινία όπως το commando, την πρώτη που τον έκανε γνωστό, στον Κόναν τον Βάρβαρο που ταιριάζει επίσης δεν υπήρχαν ρολόγια!) Μάλιστα έχω σχετικά μικρό καρπό και το μέγιστο που πάει όμορφα στο χέρι μου είναι το Tissot GMT που έχω λινγκ παραπάνω, με διάμετρο 41mm.  Αν και όπως φαίνεται από το casio 41X51mm που έχω και  παρόλο το ονομαστικό του μέγεθος φαίνεται μικρό, σημαντικό ρόλο παίζει και το πάχος του ρολογιού.
Τώρα από το φόρουμ είδα και τα pro trek που μου αρέσουν περισσότερο και με μεγαλύτερη οθόνη και έχει και με τιτάνιο που μου αρέσει. Όμως και πάλι από ό,τι βλέπω στο site παραμένει μεγάλο:
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=3598&osCsid=370bedd9a7a8eb36e8901666a8fce064
τελικά δεν θα φτιάξει ρολόι η casio ηλεκτρονικό με πολλές λειτουργίες και φυσιολογικές διαστάσεις; Δυστυχώς εδώ και 10 χρόνια αυτό δεν έχει γίνει! Κρίμα.  Θα σας παρακολουθώ και ελπίζω όταν βγάλει, να το πάρω χαμπάρι να το χτυπήσω!

υπάρχουν casio πιο μικρά σε διαστάσεις, όχι G ή pro-trek αλλά υπάρχουν

επίσης πχ το δικό μου pro-trek μπορεί να είναι 50χιλ διάμετρος αλλά είναι λεπτό σε πάχος, μαύρο, με στενό λουράκι κ δείχνει στο χέρι πολύ πιο διακριτικό από το 44αρι το 7500 μάκο! Θέλω να πω ότι άμα δε το δοκιμάσεις το ρολόι είναι δύσκολο να πεις με σιγουριά τί κάνει κ τί όχι.

τέλος δε θεωρώ θέμα εφόσον θες τόσο πολύ ένα μικρό G να κοιτάξεις τα baby G, μπορείς να βρεις χρωματικό συνδυασμό που θα σου αρέσει:

ενώ αν θες να ξεφύγεις κ να πας σε άλλο στυλ υπάρχει κ το παρακάτω το οποίο είναι στο καρπό πάρα πολύ πιο διακριτικό από τα 47χιλ που αναγράφει διάμετρο (το φοράνε πολλοί συνάδελφοι κ πραγματικά το κάνεις για 42χιλ μαξ!)

http://www.casio.com/products/Watches/Sports/SGW100B-3V/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #524 στις: Αύγουστος 12, 2012, 13:36:40 μμ »

ενώ αν θες να ξεφύγεις κ να πας σε άλλο στυλ υπάρχει κ το παρακάτω το οποίο είναι στο καρπό πάρα πολύ πιο διακριτικό από τα 47χιλ που αναγράφει διάμετρο (το φοράνε πολλοί συνάδελφοι κ πραγματικά το κάνεις για 42χιλ μαξ!)

http://www.casio.com/products/Watches/Sports/SGW100B-3V/

γκουχ γκουχ γκουχ..... ανάθεμά σε καταχανα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions