Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1469319 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gyiama

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #4605 στις: Δεκέμβριος 27, 2016, 21:36:56 μμ »
Τελικά δεν άντεξα και το γύρισα στο αρχικό του σχέδιο

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2016, 21:43:37 μμ από Gyiama »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gyiama

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4606 στις: Δεκέμβριος 27, 2016, 21:49:47 μμ »
Και ένα ακόμα g shock που έχω

upload gambar
upload gambar
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2016, 21:51:25 μμ από Gyiama »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4607 στις: Δεκέμβριος 27, 2016, 22:09:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Paolo21r

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4608 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 17:37:49 μμ »
γεια σας και απο εμενα και χρονια πολλα,μου εκανε δωρο η γυναικα μου  ενα gw-9400 rangeman και μου αρεσει παρα πολυ,απλα εχω μερικα θεματακια και θελω την βοηθεια σας αν ξερει καποιος.λοιπον οπως σιγουρα γνωριζετε το συγκεκριμενο ρολοι φοραει εναν τριπλο σενσορα,βαρομετρο/θερμοκρασια,αλτιμετρο και πυξιδα,επισης ειναι touch solar.μπαινω κατευθειαν στο ψητο μενω ναξο και του εχω ορισει πολη αθηνα αλλα στις ρυθμισεις εβαλα συντεταγμενες ναξου ητοι σημαινει 37,10 Ν και 25,30 Ε,το θεμα ειναι ποτε δεν πηρε δεδομενα απο τον δορυφορο και απο το ιστορικο δειχνει οτι τελευταιος συχρονισμος εγινε στις 29/3,εχω προσπαθησει  και χειροκινητα καμμια 15 φορες χωρις αποτελεσμα.στο δευτερο θεμα  στην θερμοκρασια δειχνει οτι να ναι ,συγκεκριμενα σημερα ημουν για καφε στην παραλια της ναξου και ειχε 5 βαθμους κελσιου και το ρολοι εδειχνε 17 χωρις καν να το φοραω και γενικα αμα το φοραω η θερμοκρασια εκτοξευεται πανω απο 30 βαθμους,επισης αν ξερει καποιος με απλα λογια να μου εξηγησει το βαρομετρο του rangeman  και τι συμβολιζει το  γραφημα που εχει,δεν μπορεσα να βρω κατι πουθενα,και κατι τελευταιο αν ξερει καποιος πως επισης καλιμπραρουμε το αλτιμετρο γιατι απο οτι καταλαβαινω δειχνει μερικες φορες οτι να'ναι αν και σημερα δουλεψε σωστα ημουν στην θαλασσα και εδειχνε 1 μετρο αλλα στο σπιτι μια μου δειχνει 15 μ και μια 8 μ. καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη χαρηκα που που σας βρηκα και ελπιζω σε βοηθεια απο τους απανταχου φαν των gshock.το ρολοι ειναι αγορασμενο καταστημα τοπικο και ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας made in thailand
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 29, 2016, 17:39:39 μμ από Paolo21r »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #4609 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 18:29:05 μμ »
Μιας και εχω ζησει στη Ναξο δυο χρονια και επισης εχω αγορασει το 2007 απ το τοπικο καταστημα ενα citizen promaster (μαλλον απ το ιδιο λεμε, τα δυο κοσμηματοπωλεια των δυο αδερφων, να μην πω ονοματα  ;), θα σου πω μονο "διαβασε το manual"...Αυτο που ξερω ειναι οτι για την θερμοκρασια θα πρεπει να παραμεινει το ρολοι για ωρα (15-20 λεπτα) εκτος καρπου..Απλα επειδη ενδιαφερομουν κ γω για το συγκεκριμενο διαβζα διφορουμενα ριβιους για την χρησιμοτητα και ακριβεια των μετρησεων του..Παντως δεν παυει να ανηκει στην κορυφη της σειρας.. ;) Εδω μεσα ο Antonisch το εχει αν δεν κανω λαθος..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Paolo21r

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4610 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 18:36:32 μμ »
ναι το ιδιο καταστημα λεμε.το εχω διαβασει το manual,ολα οκ με τις λειτουργιες αλλα εξακολουθω  να μην μπορω να καταλαβω το γραφημα και να παιρνω συχρονισμο,οσον αφορα το 20λεπτο εκτος καρπου μου ακουγεται ψιλοτραγικο να θελω να δω την θερμοκρασια και να πρεπει να περιμενω 20 λεπτα,χανει το νοημα της λειτουργειας του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gyiama

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4611 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:09:26 μμ »
γεια σας και απο εμενα και χρονια πολλα,μου εκανε δωρο η γυναικα μου  ενα gw-9400 rangeman και μου αρεσει παρα πολυ,απλα εχω μερικα θεματακια και θελω την βοηθεια σας αν ξερει καποιος.λοιπον οπως σιγουρα γνωριζετε το συγκεκριμενο ρολοι φοραει εναν τριπλο σενσορα,βαρομετρο/θερμοκρασια,αλτιμετρο και πυξιδα,επισης ειναι touch solar.μπαινω κατευθειαν στο ψητο μενω ναξο και του εχω ορισει πολη αθηνα αλλα στις ρυθμισεις εβαλα συντεταγμενες ναξου ητοι σημαινει 37,10 Ν και 25,30 Ε,το θεμα ειναι ποτε δεν πηρε δεδομενα απο τον δορυφορο και απο το ιστορικο δειχνει οτι τελευταιος συχρονισμος εγινε στις 29/3,εχω προσπαθησει  και χειροκινητα καμμια 15 φορες χωρις αποτελεσμα.στο δευτερο θεμα  στην θερμοκρασια δειχνει οτι να ναι ,συγκεκριμενα σημερα ημουν για καφε στην παραλια της ναξου και ειχε 5 βαθμους κελσιου και το ρολοι εδειχνε 17 χωρις καν να το φοραω και γενικα αμα το φοραω η θερμοκρασια εκτοξευεται πανω απο 30 βαθμους,επισης αν ξερει καποιος με απλα λογια να μου εξηγησει το βαρομετρο του rangeman  και τι συμβολιζει το  γραφημα που εχει,δεν μπορεσα να βρω κατι πουθενα,και κατι τελευταιο αν ξερει καποιος πως επισης καλιμπραρουμε το αλτιμετρο γιατι απο οτι καταλαβαινω δειχνει μερικες φορες οτι να'ναι αν και σημερα δουλεψε σωστα ημουν στην θαλασσα και εδειχνε 1 μετρο αλλα στο σπιτι μια μου δειχνει 15 μ και μια 8 μ. καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη χαρηκα που που σας βρηκα και ελπιζω σε βοηθεια απο τους απανταχου φαν των gshock.το ρολοι ειναι αγορασμενο καταστημα τοπικο και ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας made in thailand

λοιπον η αυτοματη ρυθμιση της ωρας μαλλον δεν θα δουλεψει ποτε μιας και το κοντινοτερο σημειο που φτανουν τα ραδιοκύματα(δεν συντονιζει με δορυφορο αλλα με ραδιοσυχνοτητα) είναι η Αθηνα. το θερμομετρο για να δειξει σωστα πρεπει να μεινει εκτος καρπου 20-25 λεπτα. το αλτιμετρο μετραει υψομετρο με βαση την βαρομετρικη πιεση. για να δειχνει σωστα πρεπει να πας στο επιπεδο της θαλασσασ και να ορισεις την στιγμιαια βαρομετρικη πιεση. (αυτό μπορεις να το μαθεις απ την μετεωρολογική υπηρεσια του αεροδρομιου.) από κει και περα θα μετραει σωστα. μεσα στο σπιτι είναι δυσκολο να δειχνει σωστα μιας και η βαρομετρικη πιεση σε κλειστους χωρους δεν είναι σωστη. τωρα για το γράφημα του βαρομετρου να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι συμαινει. αν το ψαξεις λιγο στο νετ θα βρεις. δεν είναι τπτ δυσκολο.συντεταγμενες που εβαλες στο ρολοι? μηπως εκανες καλιμπραρισμα στην πυξίδα? θα σου βγαζει λαθος τον βορα μαλλον τωρα
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:11:38 μμ από Gyiama »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Paolo21r

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4612 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:15:15 μμ »
σε ευχαριστω για την απαντηση σου,στις ρυθμισεις της πολης αν ξαναπατησεις adjust σε παει στις συντεταγμενες και εκει βαζεις αναλογα την πολη σου,στο αλτιμετρο αν παω στην θαλασσα και βαλω ενα μετρο δεν θα δειχνει απο εκει και περα σωστα?θυμασαι λινκ για το γραφημα?καλιμπραρισμα δεν εκανα δεν ξερω πως να το κανω αν θες πες μου πως γινεται,επισης ξερεις αν εχει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το συγκεκριμενο ρολοι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gyiama

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4613 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:27:24 μμ »
το βαρομετρο εχει  ρυθμιση όχι το αλτιμετρο. με βαση το βαρομετρο θα σου βγαλει υψομετρο. δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις υψος στο αλτιμετρο. δυστυχως το συγκεριμενο ρολοι δεν το ξερω, εγω εχω το mudmaster το οποιο όμως εχει ιδιο triple sensor.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4614 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:32:54 μμ »
Έχω το ρολόι. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Paolo21r

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4615 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:33:04 μμ »
εχει επιλογη να ρυθμισεις το αλτιμετρο σιγουρα το to rangeman,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχει ξερουμε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4616 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 19:46:45 μμ »
εχει επιλογη να ρυθμισεις το αλτιμετρο σιγουρα το to rangeman,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχει ξερουμε?
Έχει. Διαβάζω λίγο και θα σου απαντήσω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4617 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 20:02:02 μμ »
Λοιπον.
Να ξέρεις το ρολόι μετράει το υψόμετρο με δύο τρόπους
Είτε μεσω βαρόμετρου είτε με τη διαφορά από κάποιο σημείο που εσύ ορίζεις το υψόμετρο.

Πως μηδενίζουμε
Παταμε το μεγάλο κουμπί δεξιά κέντρο, μέχρι να δείξει η οθόνη το υψόμετρο
Μετά κρατάμε πατημένο το πάνω αριστερά κουμπί για δύο δευτερόλεπτα μέχρι να φανεί Alti στην οθονη
Μετά πατάμε ταυτόχρονα το πάνω δεξιά και το κάτω δεξιά κουμπάκι μέχρι να δείξει off.

Τώρα το ρολόι μετράει υψόμετρο με βάση το βαρόμετρο. Δηλαδή χωρίς κάποιο σημείο αναφοράς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Paolo21r

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4618 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 20:14:25 μμ »
Το έκανα και μου βγάζει -34m  πράγμα αδύνατο,για αυτο το λογο ψάχνω να βρω πως γίνεται το hard reset φαντάζομαι ότι έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gyiama

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4619 στις: Δεκέμβριος 29, 2016, 20:48:09 μμ »
εχει επιλογή να ρυθμισεις χειροκίνητα το αλτιμετρο? αν ναι πηγαινε το κοντα στην θαλασσα (υπολογισε το υψος να είναι κοντα στην επιφανεια)και μηδενισε το βαρομετρο ώστε να παρει την συγκεκριμενη βαρομετρικη πιεση. μετα βαλε μηδεν το υψομετρο στο αλτιμετρο και εισαι ετοιμος. η αποκλιση αναλογα με την παλίρροια θα είναι πολύ μικρη.   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions