0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως σας φαίνεται; g-shock gwg 100 mudmaster... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Απρίλιος 18, 2018, 13:42:01 μμΠως σας φαίνεται; g-shock gwg 100 mudmaster... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈδωσες τροφή για ψάξιμο..εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά ωραίοΣτάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις υπόψιν τιμή;Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 18, 2018, 14:25:02 μμΈχεις υπόψιν τιμή;Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓύρω στα 380 ευρα
Μεγάλη διαφορά τιμής...οκ εδώ μας βαράνε στις τιμές αλλα τα 153 μου φαίνονται πολύ λίγα..
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 18, 2018, 14:35:03 μμΜεγάλη διαφορά τιμής...οκ εδώ μας βαράνε στις τιμές αλλα τα 153 μου φαίνονται πολύ λίγα..Προσπαθώ να στείλω pm με Tapatalk αλλά δε ξέρω τι γίνεται... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είδα και γω. Δεν έχει καμία λειτουργία σε σχέση με το κλασικό mudmaster παρά μόνο είναι ηλιακό και συγχρονίζει!!Δε ξέρω αν μαρεσει ....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.