Πριν 10 μέρες αγόρασε συνάδελφος dateJust καινούργιο από AD στην Γερμανία.
7200 ευρώ ακατεβατα. Ακολουθεί σεντόνι..
Το κατάστημα είναι απέναντι από καφέ που συχνάζουμε τα σ/κ.. Επί μήνες δεν είχε ούτε ένα ατσάλινο μοντέλο. Δεν ξέρω πως του ήρθε και πετάχτηκε το Σάββατο να δει ξανά κανένα μισό μισό. Εγώ έμεινα να πίνω καφέ με έναν ακόμη συνάδελφο. 45 λεπτά αργότερα γύρισε ψημενος... Έχουν ένα μπλε dial dateJust.. Σε κράτηση για πελάτη... Το δοκίμασα, είναι τέλειο άφησα τηλέφωνο.. Κρίμα που δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν ξανά.. Καταλαβα λέω... Αρχίσαμε το "παραμύθι"..
Δευτέρα πρωί.. Έλα ρε με πήραν τηλέφωνο, μου το δίνουν, το ακύρωσε ο άλλος... Θα μου το κρατήσουν μέχρι Παρασκευή μόνο για εμένα... Ρε περίμενε ρε, κάτσε να ρωτήσουμε να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ στο ονομα τρίτου (διπλωματικό σώμα).
Τηλέφωνο στο κατάστημα. Έτσι και έτσι. Ξέχασε το λέει, να πάει να το πάρει από τον AD στην πόλη που βρίσκεται. Εγώ θα το δώσω μόνο σε πελάτη κάτοικο της πόλης.
Ρε θα έρθει να το πάρει ο ίδιος λέμε.. Αποκλείεται λέει το κατάστημα.
Δεν έχει σημασία τι άλλο του είπαν. Τα άκουγα και δεν τα πιστευα. Η εμπειροτατη πωλήτρια τον έδεσε κόμπο. Και είναι άνθρωπος πολυ μετρημένος και σοβαρος. Το ρολόι το πήρε και τους είπε και ευχαριστώ από πάνω..
10 μέρες τώρα ο φίλος δεν το βγάζει από το χέρι του. Είναι ήδη κάτοχος, Ω, breitling, mido, και μερικών ακόμη.
Αυτή είναι η Rolex για μένα. Δεν αγοράζεις το ρολόι μόνο. Αγοράζεις και μια σειρά από ιστορίες (πραγματικές και μή) που συνοδεύουν αυτο το brand.
7200 για dateJust