0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
rolex Yacht-Master 42 in RLX Titanium.
Υπάρχει έκδοση του Yacht-Master, χωρίς ημερομηνία και τον απαίσιο κύκλωπα;
....και που θα ξέρεις ρε φίλε τι ημερομηνία είναι όταν θα σκίζεις τα κύματα με το γιώτ σου ? Και τελικά να πηγαίνεις στην regata μια μέρα αργότερα ?
Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια....Το τελευταίο διάστημα έχω ερωτευτεί πχ μερικά Franck Muller και hublot..Αλλά επειδή με ξέρω, σε 6 μήνες θα ψαχνω αγοραστή ρολόι για μεγάλο διάστημα δεν έχω κρατήσει (πάνω από 2ετια)... Προτιμώ να πάω ένα κλικ πιο κάτω αισθητικά (εννοείται πως παίρνω μόνο ρολογια που μου κάνουν κλικ) παρά να το σκοτώσω στο 50% της αρχικής του αξίας.. By the way, κανενα ρολεξ δεν μπορεί να πιάσει αισθητικά ένα FM σαν αυτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ξέρουμε ποιο ref FM είναι αυτό ;
Curvex CX Lackué piano
Τιμούλα ;
Προσωπικά δεν έχω ιδέα.Τυχαια το είδα στο instagram.Καινούριο μοντέλο είναι.
Ποτε δε συμπαθησα αυτο το gmt δεικτη στα 6ψηφια
Λογικά ξεκινάει υψηλά...Αλλά παίζουν μεγάλες εκπτώσεις ειδικά αν και όταν βρεθεί second hand.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.