Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 1840478 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #15690 στις: Ιούλιος 14, 2023, 13:54:00 μμ »
Εσυ δηλαδή χαίρεσαι παραπάνω όταν στην αγορά επικρατεί αυτός ο παραλογισμός;

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ναι
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
P.I.T.,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15691 στις: Ιούλιος 14, 2023, 13:55:18 μμ »

Εσύ αν αγοράσεις ένα σπίτι και μετά από 5 χρόνια σου πουν ότι κάνει τα τριπλά, θα χαρείς να μείνει εκεί ή να πέσει εκεί που ήταν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15692 στις: Ιούλιος 14, 2023, 13:57:20 μμ »
Τα everose bracelet Daytona το 2022 ειχαν φτασει 70k …στα 65k παρακαλούσανε εχω δει άνθρωπο να ανοιγει το backpack να τα Ριχνει money στο τραπεζι και να κλαίει για να του το δωσει ο master…
Τωρα λοιπον που παίζουν 45-50k και με πιο υψηλη τιμή καταλόγου απο το 2021-22 τωρα ναι εχουν πέσει…και τα αλλα πέσανε AP-VC-PP
Δημήτρη τόσο πάνε τα full?

Sure?

Πριν από ένα χρόνο μπορούσα πάρω full yellow gold Paul Newman retail brand new και όταν ρωτούσα gray πόσο την παίρνουν την επόμενη ημέρα άκουγα κάτι αστείες τιμές (ίσα με retail ή Αντε το πολύ 1Κ πάνω)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15693 στις: Ιούλιος 14, 2023, 13:59:06 μμ »
Εσύ αν αγοράσεις ένα σπίτι και μετά από 5 χρόνια σου πουν ότι κάνει τα τριπλά, θα χαρείς να μείνει εκεί ή να πέσει εκεί που ήταν?
Δεν συμφωνώ με τη λογική σου. Είναι διαφορετική η αγορά ακινήτων και διαφορετική η αγορά ρολογιων. Προφανώς είναι πολύ καλό να ανεβαίνει η αξία της περιουσίας σου ανεξαρτητως από τι αυτή απαρτίζεται. Το δικο μου πρόβλημα δεν είναι η αύξηση της τιμής. Είναι οι τραγικές τακτικές. Θεωρώ γελοίο να μπαίνεις σε ένα κατάστημα που δεν έχει προϊόντα.

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,pugman,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15694 στις: Ιούλιος 14, 2023, 13:59:12 μμ »
Δημήτρη τόσο πάνε τα full?

Sure?

Πριν από ένα χρόνο μπορούσα πάρω full yellow gold Paul Newman retail brand new και όταν ρωτούσα gray πόσο την παίρνουν την επόμενη ημέρα άκουγα κάτι αστείες τιμές (ίσα με retail ή Αντε το πολύ 1Κ πάνω)

Λίγο πάνω από την τιμή καταλόγου παίζουν τα φουλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #15695 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:01:22 μμ »
Δεν συμφωνώ με τη λογική σου. Είναι διαφορετική η αγορά ακινήτων και διαφορετική η αγορά ρολογιων. Προφανώς είναι πολύ καλό να ανεβαίνει η αξία της περιουσίας σου ανεξαρτητως από τι αυτή απαρτίζεται. Το δικο μου πρόβλημα δεν είναι η αύξηση της τιμής. Είναι οι τραγικές τακτικές. Θεωρώ γελοίο να μπαίνεις σε ένα κατάστημα που δεν έχει προϊόντα.

Ναι το καταλαβαίνω αλλά μόνο αυτός ειναι ο τρόπος να μείνουν οι τιμές ψηλά. Για κάποιους από εμάς είναι το ίδιο η αγορά ακινήτων και ρολογιών. Προσωπικά θεωρώ τα ρολεξ την κορυφαία επένδυση εάν σου αρέσουν κιόλας και τα φοράς. Είναι το μόνο αντικείμενο που σε πληρώνουν για να το χρησιμοποιείς και να χαίρεσαι. Το φοράς και σου πληρώνουν ενοίκιο ένα πράγμα. Αδιανόητο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15696 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:05:17 μμ »
Ναι το καταλαβαίνω αλλά μόνο αυτός ειναι ο τρόπος να μείνουν οι τιμές ψηλά. Για κάποιους από εμάς είναι το ίδιο η αγορά ακινήτων και ρολογιών. Προσωπικά θεωρώ τα ρολεξ την κορυφαία επένδυση εάν σου αρέσουν κιόλας και τα φοράς. Είναι το μόνο αντικείμενο που σε πληρώνουν για να το χρησιμοποιείς και να χαίρεσαι.
Καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν εχεις αδικο. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έχεις καταχαρει ένα αγαθό και να ξέρεις ότι μπορείς να το δώσεις οποτε θέλεις και να βγάλεις και χρήματα από πάνω.

Αλλα επειδή απ' ότι έχω καταλάβει έχεις κάποια  χρόνια στον χώρο.. Σου αρέσει περισσότερο η παρούσα κατάσταση ή το παρελθόν που μπορούσες να πας σε ένα κατάστημα και να πάρεις οποίο ατσάλινο σου αρέσει σαν δώρο στον εαυτό σου "εδώ και τώρα" σε λογική τιμή, για να γιορτάσεις μια επιτυχία πχ;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15697 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:24:14 μμ »
Καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν εχεις αδικο. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έχεις καταχαρει ένα αγαθό και να ξέρεις ότι μπορείς να το δώσεις οποτε θέλεις και να βγάλεις και χρήματα από πάνω.

Αλλα επειδή απ' ότι έχω καταλάβει έχεις κάποια  χρόνια στον χώρο.. Σου αρέσει περισσότερο η παρούσα κατάσταση ή το παρελθόν που μπορούσες να πας σε ένα κατάστημα και να πάρεις οποίο ατσάλινο σου αρέσει σαν δώρο στον εαυτό σου "εδώ και τώρα" σε λογική τιμή, για να γιορτάσεις μια επιτυχία πχ;

Είμαι της γνώμης ότι τα πάντα είναι θέμα πάθους. Μιλάς σε έναν άνθρωπο ο οποίος 15 χρόνια πριν είχε αγοράσει χρυσό yachtmaster II με δάνειο και το ξεπλήρωνε κάθε μήνα, όταν δεν είχε ούτε ευρώ στο λογαριασμό του. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, πάντα θα το πετύχει. Το πιστεύω ακράδαντα.

Καλύτερα είναι τώρα η κατάσταση, εξάλλου δεν αρέσουν και σε όλον τον κόσμο τα ρολεξ. Πιο πολύ τους αρέσουν επειδή δε μπορούν να τα αγοράσουν. Με το που θα πέσουν στον πάτο δεν πρόκειται να τα θέλει πια κανένας. Άρα ας μείνουν εκεί που είναι να κρατάνε ένα στάτους.

Υπάρχουν φοβερά ρολόγια σε κάθε κατηγορία τιμής και για κάθε κατηγορία τσέπης. Σιγά το πρόβλημα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15698 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:30:47 μμ »

Είμαι της γνώμης ότι τα πάντα είναι θέμα πάθους. Μιλάς σε έναν άνθρωπο ο οποίος 15 χρόνια πριν είχε αγοράσει χρυσό yachtmaster II με δάνειο και το ξεπλήρωνε κάθε μήνα, όταν δεν είχε ούτε ευρώ στο λογαριασμό του. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, πάντα θα το πετύχει. Το πιστεύω ακράδαντα.

Καλύτερα είναι τώρα η κατάσταση, εξάλλου δεν αρέσουν και σε όλον τον κόσμο τα ρολεξ. Πιο πολύ τους αρέσουν επειδή δε μπορούν να τα αγοράσουν. Με το που θα πέσουν στον πάτο δεν πρόκειται να τα θέλει πια κανένας. Άρα ας μείνουν εκεί που είναι να κρατάνε ένα στάτους.

Υπάρχουν φοβερά ρολόγια σε κάθε κατηγορία τιμής και για κάθε κατηγορία τσέπης. Σιγά το πρόβλημα!

Απόλυτα σεβαστή η άποψη σου. Όσον αφορά το χρυσό yachtmaster II με δάνειο. Σε παραδέχομαι κουβαλάς αρκετή τρελα   Στο "τους αρέσουν επειδή δεν μπορούν να τα αγοράσουν" ισχύει για πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικου κοινού έχεις δίκιο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15699 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:35:30 μμ »
Τα φουλ στίκερς εχουν λιστα 42-45k αυτη τη στιγμή δεν πρόκειται να φτασουν στο χερι αγοραστή κατω απο 45-48
Τα καινούρια χωρις στικερς ειναι πιο κάτω…
Τι να σου πω..

35 ή 36 μου έδιναν την Paul Newman πέρσι τέτοια εποχή.. Κι αν σου δείξω διαλόγους με gray, θα τραβάς τα μαλλιά σου

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15700 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:37:33 μμ »
Τι να σου πω..

35 ή 36 μου έδιναν την Paul Newman πέρσι τέτοια εποχή.. Κι αν σου δείξω διαλόγους με gray, θα τραβάς τα μαλλιά σου

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δε λέει τίποτα εάν ένας την έδινε σε σένα τόσο φθηνά. Ούτε τυχαίος είσαι, ούτε αυτό είναι ο κανόνας. Μια εξαίρεση ήταν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15701 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:40:43 μμ »
Μιχάλη δεν αναφέρομαι στο ποσό την έπαιρνα εγώ..

Αλλά στο πόσα μου έδιναν την επόμενη..

Ισα με retail, Αντε 1000 πάνω... Δεν είδα δηλαδή καμία υπεραξία στο συγκεκριμένο
Και ήταν και Paul Newman..

Ένας μάλιστα, επειδή ήξερε ότι έψαχνα για Oysterflex, μου πρότεινε να του δώσω την full gold + 2Κ για να μου δώσει white gold oysterflex

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
,
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15702 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:46:23 μμ »

Άστο, δεν ξέρουμε εμείς.. είμαστε άσχετοι γύρω από την ψυχομάνα!!!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
ngavoun,
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15703 στις: Ιούλιος 14, 2023, 14:58:48 μμ »
Βρήκα τους διαλόγους..

Διορθώνω : 36600 την έπαιρνα και μου είπε ότι είχε αγοραστή στα 41-42

Όταν ζήτησα 50, έστριψε :)

Αύγουστος του 22...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15704 στις: Ιούλιος 14, 2023, 15:15:15 μμ »
Για να καταλάβετε πόσο έχει αλλάξει η εικόνα της αγοράς, είπα το πρωί στον @maestro  ότι σκέφτομαι να ζητήσω την white gold Daytona 100th Anniversary of Le Mans Και μου πρότεινε να κάτσω στα αυγά μου

"Μην κάνεις κανένα αστείο" ήταν τα ακριβή λόγια του

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions