Ειλικρινα.. Δε μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με την ωμή πραγματικότητα, τη διαχρονική αλήθεια ότι τα rolex δεν παρουσιάζουν την απομείωση της αξίας άλλων εταιρειών...
Υπάρχουν δύο ειδών πελάτες..
Αυτοί που αγοράζουν ένα ρολόι και δεν κοιτάζουν πίσω και αυτοί που θέλουν να πάρουν κάτι σήμερα, να το δώσουν σε ένα χρόνο και να πάρουν κάτι άλλο
Σε ένα ακριβό χομπυ όπως η ωρολογοποιια αν εμπίπτεις στην πρώτη κατηγορία, κανένα πρόβλημα.. Καλοφόρετο και να δείχνει πάντα χαρούμενες ώρες
Αν εμπίπτεις όμως στη δεύτερη κατηγορία, το να χάνεις σε κάθε πώληση 4-5Κ, Ε είναι πρόβλημα...
Όλοι εσείς που κράζετε τα rolex και τους αγοραστές τους αναρωτηθείτε αν θα αγοράζατε ποτέ daytona ή Pepsi σε τιμή retail..
Ή ακόμα ακόμα σκεφτείτε αν όταν αγοράζετε αυτοκίνητο λαμβάνετε υπόψιν σας την αξία μεταπώλησης...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Χαμελεων, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό που αναφέρεις.
Με την επίδειξη και την ηλιθιότητα υπάρχει θέμα. Μπορεί να σε χαλάει αυτό που γράφω αλλά νιώθω ότι είναι αλήθεια.
Ανέβασες το Omega σου και,έκανα τον σχολιασμό μου.
Ο maestro ειρωνευτηκε, εμένα, την άποψη μου ,το γούστο μου.
Δεν του είχα μιλήσει, δεν τον ενόχλησα, δεν θέλω να νιώθω ούτε την ύπαρξη του.
Και παρόλο που και αυτός δηλώνει έτσι,πιστεύει ότι αν με κάνει να ξεφύγω λεκτικά, κατά κάποιο τρόπο θα φανεί δικαιωμένος.
Αν ήσουν στη θέση μου ,δεν θα φερπαουν όπως εγώ;
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk