Αυτό που λέει ο Μιχάλης,maestro,ότι τα rolex είναι η καλύτερη επένδυση στο χώρο του ρολογιού είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και είναι κάτι που το ξέραμε και το ξέρουμε όλοι.End of the story!
Από εκεί και πέρα στο χώρο αυτό,αναφέρομαι στα φόρουμ,βρίσκομαι για να διαβάζω και να συζητάω με άτομα που έχουν το ίδιο χόμπι με εμένα και ειλικρινά οι απόψεις ανθρώπων,γυρω από το ρολόι φυσικά,που αγοράζουν χωρίς να ξερουν τι θέλουν πραγματικά,που αυθυποβάλλονται από τα hype και αγοράζουν γνωρίζοντας πως ό,τι και να πάρουν θα το πουλήσουν και το μοναδικό τους κριτήριο είναι τα hype και τι θα πουληθεί πιο εύκολα και με λιγότερη χασούρα ή ακόμα και κερδος,αρα μόνο ρόλεξ(και κάνα δυο αλλά mainstream)μου είναι παντελώς αδιάφορες. Ξέρω ότι υπάρχει αυτή η προσέγγιση,δε θέλω να προσβάλω κανέναν,μου είναι απολύτως σεβαστή και κατανοητή η επένδυση (και κακώς δεν το έχω κάνει και εγώ ενδεχομένως) αλλά επιλέγω να μην έχω καμία διαδραστικότητα γύρω από το θέμα ρολόι με όσους το προσεγγίζουν έτσι.Είναι σαν να ασχολούμαστε με διαφορετικό χόμπι.Όλος ο χώρος έχει γεμίσει με άτομα που πάνε και δίνουν 50 και 60 και 100 χιλιάρικα για Royal Oak και ναυτίλους λεγοντας σου πως είναι τα πιο όμορφα ρολόγια (συμφωνώ) και τα ίδια άτομα γι αυτά τα ρολόγια το 10’ δεν έδιναν 15k ( εχοντας την οικονομική δυνατότητα και τότε) που έκαναν εκείνη την εποχή…Τότε δεν ήταν όμορφα μάλλον...ξαφνικά ομόρφυναν..Να πω τι με αυτούς;