0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι μονο εδω στην ελλαδα εχουμε το χρυσο ως ενδειξη γυφτιας,ειναι ενα υπεροχο μεταλο,κυριως ο κοκκινος χρυσοςτιτανιο σε συνδιασμο με κοκκινο χρυσο ειναι καταπληκτικο για ρολοι
καλά άμα το πάρουμε έτσι, δυστυχώς η Ελλάδα ήταν η χώρα της επιδειξιομανίας που βασίλευε το πλαστικό και δανεικό χρήμα και ο κάθε κακομοίρης που έβγαζε 1000ευρώ τον μήνα κυκλοφορούσε με c class ή 316 με τάσια και το παράθυρο ανοιχτό και το χέρι απ' έξω να φαίνεται το rolex. Αλλά εδώ ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο.
Βλαση το τελευταιο πραγμα που θα πρεπει να σε αποσχολει ειναι τι λεει ο καθενας....Εμεις κανουμε τα αντικειμενα που φοραμε και οχι τα αντικειμενα εμας...Προσωπικα πολυ θα μου αρεσε να εχω την οικονομικη ανεση και το life style για να μπορω να υποστηριξω ενα day date..Υγ: Ο Θεος Γκαλης προχθες μονο κυριος μου φανηκε με το χρυσο day date του.
Ααα καλά....Αν αυτό ήταν το μόνο άξιο σχολιασμού απο τη νοοτροπία του μέσου Έλληνα μια χαρά θα ήμασταν....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.