Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 1826384 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsatiman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #2370 στις: Ιούλιος 13, 2013, 00:08:00 πμ »
Ωρολογοφιλοι καλησπερα....ενδιαφερομαι να αγορασω το submariner to green ceramic σε καινουριο κ μονο.η τιμη που το βρηκα απο ενα μαγαζι στη γλυφαδα που ειναι γνωστο και για τα μεταχειρισμενα  (preowened τα ονομαζει )ειναι 6.300...
Ηθελα να ρωτησω εχει σχεση αν το παρω μεσα απο τη rolex η απο οποιοδηποτε μαγαζι?το συγκεκριμενο δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος της rolex...αλλα εχει γενικα παρα πολλα επωνυμα.
και η τιμες αυτου του καταστηματος που αναφερω μου φαινονται τσιμπημενες γενικα, αλλα μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο οτι το δινει 6.300...
 :-\
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2371 στις: Ιούλιος 13, 2013, 00:09:44 πμ »
Ωρολογοφιλοι καλησπερα....ενδιαφερομαι να αγορασω το submariner to green ceramic σε καινουριο κ μονο.η τιμη που το βρηκα απο ενα μαγαζι στη γλυφαδα που ειναι γνωστο και για τα μεταχειρισμενα  (preowened τα ονομαζει )ειναι 6.300...
Ηθελα να ρωτησω εχει σχεση αν το παρω μεσα απο τη rolex η απο οποιοδηποτε μαγαζι?το συγκεκριμενο δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος της rolex...αλλα εχει γενικα παρα πολλα επωνυμα.
και η τιμες αυτου του καταστηματος που αναφερω μου φαινονται τσιμπημενες γενικα, αλλα μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο οτι το δινει 6.300...
 :-\
αυτο εχω ακουσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tsatiman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2372 στις: Ιούλιος 13, 2013, 00:14:47 πμ »
 απο ολα αυτα τα παραπανω που ρωτησα εχεις να μου απαντησεις κατι αν μπορεις?
και τα 6.300 για το συγκεκριμενο ρολοι σε καινουριο δεν ειναι ΠΟΛΥ καλα? κοιταξα στο chronos 24 πχ κ εχει πανω απο 7.500.... :-\
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2373 στις: Ιούλιος 13, 2013, 00:15:53 πμ »
απο ολα αυτα τα παραπανω που ρωτησα εχεις να μου απαντησεις κατι αν μπορεις?
και τα 6.300 για το συγκεκριμενο ρολοι σε καινουριο δεν ειναι ΠΟΛΥ καλα? κοιταξα στο chronos 24 πχ κ εχει πανω απο 7.500.... :-\
δεν ξερω φιλε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argreece

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2374 στις: Ιούλιος 15, 2013, 01:15:58 πμ »
Φίλε tsatiman ρωτά και τον Πατσεα, κάνουν συνήθως 20% έκπτωση, είμαι σίγουρος θα το πάρεις φθηνότερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2375 στις: Ιούλιος 15, 2013, 01:36:34 πμ »
 :-

Θεωρητικά μιλώντας  πάντα το -25% στα 7.550 είναι 5662,5 !

Sent from my iPad using Tapatalk HD
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tsatiman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2376 στις: Ιούλιος 15, 2013, 23:13:12 μμ »
πωπω ρε παιδια ευχαριστω πολυ γιατι δεν ηξερα οτι παιζουν τοσο μεγαλα ψαλιδια 20 και 25 % επι της αρχικης... ;)να στε καλα...θα παρω τα τηλεφωνα μου κ θα σας ενημερωσω οσον αφορα τη καλυτερη τιμη που βρηκα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baggelis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2377 στις: Ιούλιος 16, 2013, 08:55:34 πμ »
καλημερα φιλε μου πριν 3 μηνες πηρα καινουργιο το gmt master 2 καινουργιο απο το κολονακι,το θεμα της εκπτωσεις ειναι ο τροπος πληρωμης,στην rolex δεν κανουν εκπτωση,στο πατσεα κανουν 20% μονο αν πληρωσεις μετρητοις,εγω το πηρα με εκπτωση 20% απο το κολονακι επειδη το ειχαν ετοιμοπαραδοτο..!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baggelis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2378 στις: Ιούλιος 16, 2013, 09:01:28 πμ »
πωπω ρε παιδια ευχαριστω πολυ γιατι δεν ηξερα οτι παιζουν τοσο μεγαλα ψαλιδια 20 και 25 % επι της αρχικης... ;)να στε καλα...θα παρω τα τηλεφωνα μου κ θα σας ενημερωσω οσον αφορα τη καλυτερη τιμη που βρηκα...
25% δεν πιστευω να κανει κανενας,απλα ψαξτο πολυ και για μενα αν ειναι μετρητοις η πληρωμη εχεις το πανω χερι....!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tsatiman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2379 στις: Ιούλιος 16, 2013, 22:00:53 μμ »
σ ευχαριστω φιλε μου...ναι για μετρητα μιλαω παντα.εκτος απο το πατσεα ειδα οτι το εχει και ο καισαρης.θα παρω αυριο ενα τηλ να δω....εσυ στο κολονακι απο αυτον που εχει κυριως μεταχειρισμενα το αγορασες το gmt2?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baggelis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2380 στις: Ιούλιος 17, 2013, 08:34:37 πμ »
σ ευχαριστω φιλε μου...ναι για μετρητα μιλαω παντα.εκτος απο το πατσεα ειδα οτι το εχει και ο καισαρης.θα παρω αυριο ενα τηλ να δω....εσυ στο κολονακι απο αυτον που εχει κυριως μεταχειρισμενα το αγορασες το gmt2?
οχι το πηρα απο το serko στην πλατεια στο κολωνακι,και εγω με μετρητα το πηρα και μου με εκανε καλη τιμη,στην αρχη σκεφτομουν και εγω το submariner το green αλλα σε δεσμευει πολυ το πρασινο χρωμα...να φορεσεις στο χερι σου και το gmt 2 με την μπλε-μαυρη στεφανη,καλο θα ειναι να δοκιμαζεις στα χερια σου τα ρολογια και εκει θα καταληξεις ποιο θα παρεις...γνωμη μου παντα..!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tsatiman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2381 στις: Ιούλιος 18, 2013, 21:18:57 μμ »
φιλε vaggeli σ ευχαριστω πολυ.θα ρωτησω κ στο κολωνακι που μου λες....ενας λογος που θελω το sub to green ειναι γιατι ειναι  limited edition...k γενικως δε πολυφοριεται... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baggelis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2382 στις: Ιούλιος 19, 2013, 08:45:13 πμ »
συμφωνω οτι δεν πολυφοριεται,αλλα και γενικα τωρα δεν βλεπω να πολυ φορανε εξω rolex,γιατι πολυ τα εχουν πουλησει....απλα επειδη ειναι ρολοι ακριβο και θα το εχεις μια ζωη δοκιμασε και κατι αλλο...παρε οτι σου γεμιζει το ματι και οχι αν φοριεται πολυ η οχι.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions