Παυλάκο τα σχόλια σου είναι ενας απο τους λόγους που παρακολουθώ το νήμα
Σόβαρα τώρα είμαι σε μια μεγάλη κ γνωστή εταιρία ( τυγχάνει να τη γνωρίζει ο Βαγγέλης διότι σε μια συναλλαγή που είχαμε διαπιστώσαμε οτι οι εταιρίες που εργαζόμαστε έχουν ενα παρε-δώσε) εδω κ 18 χρόνια με τα 5 τελευταία να έχει έρθει καινούργιος ceo. Ο οποίος μας είπε οτι δεν υπάρχει ωράριο (αποχώρησης) κ οτι δεν υπάρχει οτιδήποτε εξτρα απο το μισθό ( υπερωρίες, εκτος έδρας, έξοδα μετακίνησης σε πελάτες ή πιθανούς αγοραστές κάποιου πακέτου προιόντων για επιδειξη λειτουργίας του ). Το θέμα είναι οτι το 1/3 του προσωπικού αναγκάζεται να δουλέψει υπερωρίες φτάνοντας τις 10, 11 κ αρκετές φορές 12 ωρες διχως αντάλλαγμα κ κέρδος διότι αλλιώς "δεν βγαίνει" η δουλειά κ τα υπόλοιπα 2/3 να φεύγουν στην ώρα τους. Πες μου εσύ με τι ψυχολογία, όρεξη κ κυρίως πόσο ξεκούραστος θα είμαι την επομένη για να αποδώσω τα ανάλογα. Κ πόσο χρονικό διάστημα θα αντέξω. Κ πως να μην μεταφέρεις την ένταση, τα νεύρα σου, τη δυσφορία σου στο σπίτι με τα αντίστοιχα αποτελέσματα;
Δε θέλω χρήματα, θέλω να φεύγω στην ώρα μου κ να έχω χρόνο κ όρεξη κ για άλλες δραστηριότητες.
Τελος το off topic. Τα είπα κ ησύχασα.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)