0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασικα 1 στους 2 που βλεπω και φορουν κατι ακριβο στο καρπο τους ειναι Rolex..Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο..Οπως και η προσοχη των αλλων.. It depends... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Kakadi στις Σεπτέμβριος 16, 2018, 18:02:37 μμΒασικα 1 στους 2 που βλεπω και φορουν κατι ακριβο στο καρπο τους ειναι Rolex..Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο..Οπως και η προσοχη των αλλων.. It depends... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειναι εξαιρετικής ποιότητος, και αν είσαι γνώστης του τι αγοράζεις, τότε είσαι ΟΚ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν ακους τα διάφορα σχόλια, και σε "πονάνε", ασε μην αγοράσεις. Από την άλλη, και αυτό από έναν φανατικό της μάρκας για 40+ χρόνια, οι τιμές τους κρίνω ότι έχουν ξεφύγει. Δεν ξέρω πλέον αν αιτιολογούνται.Και ο φανατικός, δηλαδή εγώ, στην θυρίδα τα κρατάει, και φορά Seiko Automatic, ή Citizen EcoDrive.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 16, 2018, 20:51:15 μμΠαράθεση από: Kakadi στις Σεπτέμβριος 16, 2018, 18:02:37 μμΒασικα 1 στους 2 που βλεπω και φορουν κατι ακριβο στο καρπο τους ειναι Rolex..Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο..Οπως και η προσοχη των αλλων.. It depends... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειναι εξαιρετικής ποιότητος, και αν είσαι γνώστης του τι αγοράζεις, τότε είσαι ΟΚ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν ακους τα διάφορα σχόλια, και σε "πονάνε", ασε μην αγοράσεις. Από την άλλη, και αυτό από έναν φανατικό της μάρκας για 40+ χρόνια, οι τιμές τους κρίνω ότι έχουν ξεφύγει. Δεν ξέρω πλέον αν αιτιολογούνται.Και ο φανατικός, δηλαδή εγώ, στην θυρίδα τα κρατάει, και φορά Seiko Automatic, ή Citizen EcoDrive. Σωστος, τα πες ολα...Προσωπικα ρολεξ, πανεραι, καρτιε..Μια "προσιτη" τριαδα και εχεις κλεισει στο θεμα ρολοι!
Και φυσικα υπαρχουν δεκαδες αλλες αξιολογες προτασεις οπως ανεφερες..Απλα με τον "πειρακτικο" μου λογο βαζω φυτιλια... Κοιτα, το πρωτο σου -πολυ καλο ρολοι- ρολοι ο "γενικος κανονας" λεει να ειναι ρολεξ και μετα ακολουθει η μαζα των "λοιπων" εταιρειων για του χιλιοειπωμενους λογους...αλλα επειδη θα πεσουν και θα με φανε/αφορισουν/μπαναρουν -δικαιολογημενα- εγω θα σου πω οτι κατ'εμε δευτερη ερχεται η πανεραι στις επιλογες μου...Αρχες του 2010, χοντροασχετως απο ρολογια (μονο την ρολεξ ηξερα) επεσε ενα περιοδικο ρολογιων στα χερια μου...Το μονο που συγκρατησα απ'οσα υπηρχαν εντος ηταν η κασα του πανεραι (λουμινορ) και δεν ηταν τυχαιο..Στα ματια ενος αδαη, ηταν το μονο που ξεχωριζε, ολα τα αλλα "εδειχναν ιδια".....Σου δοθηκαν πολυ καλες πληροφορίες εδω μεσα απο κατοχους και μη, γι αυτο μεινε σ'αυτο που σ'εχει σαγηνεψει και ασε το τι προτιμαει ο λοιπος κοσμος...Εγω μολις δοκιμασα αυτο το 44αρι, ξεχασα τι εστι submariner...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.