Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 1827043 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #375 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:02:49 μμ »
O 3187 aς πουμε ειναι οντως τοσο μπροστα?

http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/basel2011/the-new-explorer-ii/latest-generation-movement

Εκεί μιλάει για την τρίχα Parachrom. Πρώτη φορά μπαίνει σε Ρόλεξ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:03:04 μμ »
Καλο θα ηταν Χαρη μου,να μαθουμε κα μεις ,αν υπαρχει κατι παραπανω,εαν ο ΒΒ ξερει κατι.Λογικη η ερωτηση μου,νομιζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:03:50 μμ »
O 3187 aς πουμε ειναι οντως τοσο μπροστα?

http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/basel2011/the-new-explorer-ii/latest-generation-movement

Εκεί μιλάει για την τρίχα Parachrom. Πρώτη φορά μπαίνει σε Ρόλεξ;

Paraflex
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:12:16 μμ »
Καλο θα ηταν Χαρη μου,να μαθουμε κα μεις ,αν υπαρχει κατι παραπανω,εαν ο ΒΒ ξερει κατι.Λογικη η ερωτηση μου,νομιζω

Ό,τι πεις Γιώργο μου...

::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:21:44 μμ »
Η φιλοσοφια της Rolex ειναι διαφορετικη,απο ολες αυτες...οταν φτιαχνει νεο μοντελο,μιλαμε πραγματι για κατι νεο,αρα εχει κανει επενδυση ($$$),αν δεν σε πειθει ,απλα δεν αγοραζεις

Με όλο το θάρρος πρέπει να αστειεύεσαι!
Τι νέο δηλαδή υπάρχει(πραγματικά)που έχρισε εξέλιξης και έρευνας?
Το μπρασελέ πιστεύω ότι ένας έμπειρος σχεδιαστής(που τέτοιους υποθέτω ότι έχει η Rolex),μέσα σε 15 μέρες το πολύ θα το είχε σχεδιάσει,θα είχε κατασκευάσει τα δοκιμαστκά του και θα ήταν έτοιμο για παραγωγή.Αν το παρατηρήσεις και καλύτερα δεν μιλάμε και για κανένα τρελλό μπρασελέ με ιδιαιτερότητες.

Για το υπόλοιπο ρολόι τι να πούμε?Έχει κανά περίτεχνο dial?Έχει καμιά πολύπλοκη κάσα(βλέπε Ananta).Έχει μηχανισμό με κάποια πραγματικά νεωτεριστική καινοτομία(π.χ. τρέχει στις 72.000 Vpm)?
Για ποιά εξέλιξη μιλάμε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:26:31 μμ »
Η Ρολεξ ηταν παντα,μικρα βηματα,αξιοπιστες λυσεις.Νεα μηχανη,κεραμικη,μπρασελε,δεν ξερω τι αλλο εχει αλλαξει,αλλα σιγουρα λειτουργει ,χωρις προβληματα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:46:48 μμ »
...αλλα σιγουρα λειτουργει ,χωρις προβληματα....

Καλά,ναί δεν λέω,αλλά το ίδιο καλά δουλεύει και το γκαζάκι που έχω για τον ελληνικό.Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ.
Η εξέλιξη που είναι?
Η Omega(που η αλήθεια είναι ότι μου την έχει δώσει λίγο τώρα τελευταία με το marketing που ακολουθεί)σου λεέι έβγαλα και έναν 8500,πλήρωσέ το.
Οκ να το πληρώσω.
Η Tag σου λέει:"Κύριος έβγαλα χρονογράφο 1/1000 σκάστα πελατάκι".Οκ να το δεχθώ και αυτό.
Η Lange σου λέει:"Έβγαλα και τουρμπιγιόνι διαστημικό ρε κύριε να το δείχνεις στην κυρία σου να το κοιτάει να ζαλίζεται,όπως κάνει η γάτα που κοιτάει το πλυντήριο όταν δουλεύει".Να τα σκάσεις και εκεί.

Έρχεται και η Rolex και σου λέει:"έφτιαξα νέο μπρασελέ μεσιέ,με διαφορετικά pin και 3/10 πιό φαρδύ.Σκάσε τώρα ένα χιλιαρικάκι παραπάνω και μην μιλάς καθόλου".
Ε,εκεί λοιπόν δεν τα σκάω,συγγνώμη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #382 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 14:53:55 μμ »

Καλά,ναί δεν λέω,αλλά το ίδιο καλά δουλεύει και το γκαζάκι που έχω για τον ελληνικό.Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ.
Η εξέλιξη που είναι?
Η Omega(που η αλήθεια είναι ότι μου την έχει δώσει λίγο τώρα τελευταία με το marketing που ακολουθεί)σου λεέι έβγαλα και έναν 8500,πλήρωσέ το.
Οκ να το πληρώσω.
Η Tag σου λέει:"Κύριος έβγαλα χρονογράφο 1/1000 σκάστα πελατάκι".Οκ να το δεχθώ και αυτό.
Η Lange σου λέει:"Έβγαλα και τουρμπιγιόνι διαστημικό ρε κύριε να το δείχνεις στην κυρία σου να το κοιτάει να ζαλίζεται,όπως κάνει η γάτα που κοιτάει το πλυντήριο όταν δουλεύει".Να τα σκάσεις και εκεί.

Έρχεται και η Rolex και σου λέει:"έφτιαξα νέο μπρασελέ μεσιέ,με διαφορετικά pin και 3/10 πιό φαρδύ.Σκάσε τώρα ένα χιλιαρικάκι παραπάνω και μην μιλάς καθόλου".

:D :D :D
Χάρη δεν παίζεσαι στις ατάκες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 15:14:48 μμ »
Το παρόν λέγεται πως είναι η μεγαλύτερη απάτη στα χρονικά του Αντικουόρουμ.
Δεν υπήρξε ποτέ σύμφωνα με μεγάλους συλλέκτες-ερευνητές και είναι δημιούργημα Πατρίτζι.

Μπορεις να το αποδειξεις?

Από 'κει που ξεσήκωσες και τις παραπάνω φωτογραφίες Ρόλεξ-Πανεράι. Απ' το Ρόλεξμπλογκ του Τζέικ.
http://rolexblog.blogspot.com/2007/07/chapter-3-complete-history-of-rolex.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 17:55:07 μμ »
Διπλό λουπ, διπλό φλικ φλάκ, διπλό troll  :P   :-*

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 20:35:53 μμ »

Η εξέλιξη που είναι?
Οκ να το πληρώσω.

ότι έχει ξεφύγει η τιμή λίγο είναι αλήθεια, δε λέει κανείς όχι
όμως η omega πχ που αναφέρεις τί έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια; τώρα μόνο την 8500 κ το liguid metal (που είναι υπο κρίση κ αυτό)
η TAG τί κ αυτή; η panerai τί;
σε αυτές δηλ τα δικαιολογείς τα $$;;; δε καταλαβαίνω, άλλο να αντιπαθούμε μια φίρμα κ άλλο να είμαστε λίγο αντικειμενικοί..

δε κατάλαβα, γιατί να παραβλέπουμε τη μεταπώληση; δε παίζει σημασία δηλ ότι πέρνεις ένα προιόν που δε χάνει αξία στο μέλλον; η ρόλεξ το ξέρει κ το τσιμπάει λίγο, αν ήσουν ο CEO της δηλ θα το πέταγες στο συρτάρι των αχρήστων σαν πλεονέκτημα;;;;;;;;

νέο μπρασελέ, μεγαλύτερη κάσα, παραπάνω ατσάλι, νέα μηχανή, κεραμική στεφάνη, πολύ ανεβασμένο φινίρισμα, νέοι αντικραδασμικοί άξονες κ τρίχα κ ίσως άλλα  που δε ξέρουμε..

εδώ άλλοι βλέπουμε κ βγάζουν το ίδιο ρολόι με την ένδειξη L.E. χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω κατασκευαστικά κ λέμε οουάου κ τα σκάνε γιατί έτσι γουστάρουν! εκεί τί λέμε κανένα πρόβλημα απλά επειδή δεν είναι ρόλεξ;

υγ. είναι σημαντικό να σκας μερικές χιλιάδες κ να κοιμάσαι ήσυχος ότι δε θα σου χαλάσει ή πάθει ζημιά..γιαυτό κρατάς το γκαζάκι...σκέψου τη ψυχολογία να σου "κρασάρει" το co-axial ή ο Β01 κ ξαναμαννά συνεργείο...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 20:40:53 μμ »
Βρε σπυρο ασε τι εχει παρουσιασει η ομεγα και η πανεραι. Η ρολεξ τι εχει παρουσιασει?
Να χρεωνει μπρασελε 1000 ευρω παραπανω?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 20:48:53 μμ »
Βρε σπυρο ασε τι εχει παρουσιασει η ομεγα και η πανεραι. Η ρολεξ τι εχει παρουσιασει?
Να χρεωνει μπρασελε 1000 ευρω παραπανω?  ???

δε το έχω φορέσει το μπρασελέ, το έχω δει μόνο οπότε δε μπορώ να πω, την αύξηση μπορούμε να τη δούμε στο σύνολό της.
Ηλία γιατί όχι τί κάνουν οι άλλοι; αυτοί δεν αυξάνουν τιμές; αυτοί τι προσφέρουν στην ωρολογοποιία παραπάνω;
κ πάλι ξαναλέω ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει γενικά!

υγ. το σίγουρο είναι ότι αν πάρουμε ένα graham πχ που είδα στο άλλο thread με 6500 χιλ. κ το αφήνουμε κληρονομιά το εγγόνι μας θα πει "τί μακακία είναι αυτό", ενώ το rolex θα είναι rolex ότι κ να λέμε! μάλλον λένε κάποιοι τώρα "ρολογάρες τα vintage, αχ αυτή η ωχρο-κίτρινη πάστα! αχ αυτός nadal τότε" κλπ κλπ  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 20:55:00 μμ »
Ναι βρε Σπυρο. Ομως οι αλλοι πανε και μπροστα. Οπως ειπες και εσυ η Ομεγα παρουσιασε νεα μηχανη. Ολοι κατι κανουν. Δεν χρεωνουν ομως και 1000 ευρω παραπανω για ενα νεα μπρασελε. Ελεος ποια......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 21:15:11 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow