...αλλα σιγουρα λειτουργει ,χωρις προβληματα....
Καλά,ναί δεν λέω,αλλά το ίδιο καλά δουλεύει και το γκαζάκι που έχω για τον ελληνικό.Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ.
Η εξέλιξη που είναι?
Η Omega(που η αλήθεια είναι ότι μου την έχει δώσει λίγο τώρα τελευταία με το marketing που ακολουθεί)σου λεέι έβγαλα και έναν 8500,πλήρωσέ το.
Οκ να το πληρώσω.
Η Tag σου λέει:"Κύριος έβγαλα χρονογράφο 1/1000 σκάστα πελατάκι".Οκ να το δεχθώ και αυτό.
Η Lange σου λέει:"Έβγαλα και τουρμπιγιόνι διαστημικό ρε κύριε να το δείχνεις στην κυρία σου να το κοιτάει να ζαλίζεται,όπως κάνει η γάτα που κοιτάει το πλυντήριο όταν δουλεύει".Να τα σκάσεις και εκεί.
Έρχεται και η Rolex και σου λέει:"έφτιαξα νέο μπρασελέ μεσιέ,με διαφορετικά pin και 3/10 πιό φαρδύ.Σκάσε τώρα ένα χιλιαρικάκι παραπάνω και μην μιλάς καθόλου".
Ε,εκεί λοιπόν δεν τα σκάω,συγγνώμη...
ότι έχει ξεφύγει η τιμή λίγο είναι αλήθεια, δε λέει κανείς όχι
όμως η omega πχ που αναφέρεις τί έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια; τώρα μόνο την 8500 κ το liguid metal (που είναι υπο κρίση κ αυτό)
η TAG τί κ αυτή; η panerai τί;
σε αυτές δηλ τα δικαιολογείς τα $$;;; δε καταλαβαίνω, άλλο να αντιπαθούμε μια φίρμα κ άλλο να είμαστε λίγο αντικειμενικοί..
δε κατάλαβα, γιατί να παραβλέπουμε τη μεταπώληση; δε παίζει σημασία δηλ ότι πέρνεις ένα προιόν που δε χάνει αξία στο μέλλον; η ρόλεξ το ξέρει κ το τσιμπάει λίγο, αν ήσουν ο CEO της δηλ θα το πέταγες στο συρτάρι των αχρήστων σαν πλεονέκτημα;;;;;;;;
νέο μπρασελέ, μεγαλύτερη κάσα, παραπάνω ατσάλι, νέα μηχανή, κεραμική στεφάνη, πολύ ανεβασμένο φινίρισμα, νέοι αντικραδασμικοί άξονες κ τρίχα κ ίσως άλλα που δε ξέρουμε..
εδώ άλλοι βλέπουμε κ βγάζουν το ίδιο ρολόι με την ένδειξη L.E. χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω κατασκευαστικά κ λέμε οουάου κ τα σκάνε γιατί έτσι γουστάρουν! εκεί τί λέμε κανένα πρόβλημα απλά επειδή δεν είναι ρόλεξ;
υγ. είναι σημαντικό να σκας μερικές χιλιάδες κ να κοιμάσαι ήσυχος ότι δε θα σου χαλάσει ή πάθει ζημιά..γιαυτό κρατάς το γκαζάκι...σκέψου τη ψυχολογία να σου "κρασάρει" το co-axial ή ο Β01 κ ξαναμαννά συνεργείο...