0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 17, 2016, 16:44:32 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 17, 2016, 16:05:34 μμRolex Extends Stringent -2/+2 Second In-House Watch Accuracy Tests To Entire ProductionRespect....!επιτηδες το κανει,οταν εμαθε οτι ο Στελακος εχει ενστασεις για τις ικανοτητες της!
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 17, 2016, 16:05:34 μμRolex Extends Stringent -2/+2 Second In-House Watch Accuracy Tests To Entire ProductionRespect....!
Rolex Extends Stringent -2/+2 Second In-House Watch Accuracy Tests To Entire Production
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ρολόι δεν είναι δικό μουΦίλου που πίναμε καφέ σημερα το πρωί.
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Φεβρουάριος 20, 2016, 11:21:11 πμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ρολόι δεν είναι δικό μουΦίλου που πίναμε καφέ σημερα το πρωί.Καλημέρα, μια χαρά κάθεται πάντως στο χέρι σου Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Φεβρουάριος 20, 2016, 11:21:11 πμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ρολόι δεν είναι δικό μουΦίλου που πίναμε καφέ σημερα το πρωί.είναι λίγο χοντρό?
σου αρεσε?
μπαα σε καλό θα μου βγει! χαχα
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Φεβρουάριος 20, 2016, 13:57:50 μμμπαα σε καλό θα μου βγει! χαχα σωστα,θα παρεις Bulova
το ποτε,δε μας ειπες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.