..........Σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αναλογεί στους ίδιους τους "καταναλωτές" που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και την καπελαδουρα αλλά και να μπουν σε λίστα αναμονής, (για ένα ρολόι.... ), για τους λόγους του ο καθένας.
...................
Εχει και άλλες εταιρίες, που πουλάνε ατσάλια με λίστα και σε τιμές, πολυυυυυυυυυυυυυυ πάνω από την Rolex.
Για εκεί, γιατί δεν λέτε τίπουτις ?
Η Rolex, κατήντησε να είναι ο στόχος για τα βελάκια, αλλά υπάρχουν και άλλες που πουλάνε με αντίστοιχες μεθόδους. Και τι προσφέρουν παραπάνω ? Μπορεί κάποιος να μας πεί ?
Εγώ την R, την έζησα πολλάαααααααααα χρόνια, και μέχρι πρόσφατα, εκτιμώ ότι τα προϊόντα της ήταν αλεξίσφαιρα και για πάνω από μια ζωή.
Τα νεότερα, και δεν μου αρέσουν, και δεν ξέρω αν θα έχουν την διάρκεια ζωής / αντοχή σε κακουχίες, όπως τα παλαιότερα, και ίσως και να μην μάθουμε, στο δικό μου τουλάχιστον προσδόκιμο.
Ο κύριος λόγος είναι ότι οι νέοι πελάτες, είναι λίγο, ............του καναπέ, και δεν νομίζω ότι κανένας από δαύτους, εκτός από την επίδειξη, ποτέ δεν πρόκειται ΙΜΟ να υποβάλλουν τα ρολόγια τους σε διαδικασίες, για τις οποίες και τα αγόραζαν ειδικά οι παλαιότεροι πελάτες.
Και σε αυτές τις ιδιότητες διαφημίστηκε και αναπτύχθηκε, μέχρι που κάποιος την είδε αλλιώς.