Κατανοητό…απλά φορώντας χρυσό ρολόι και θέλοντας να περάσω απο την άλλη απαρατήρητος …. ξέρω εγώ δε μου κολλάει πολύ…ας φορέσω ατσάλι. Είναι όπως με το λευκόχρυσο που δε βλέπω το λόγο ύπαρξης του ως επιλογή!
Πιο όμορφο είναι σε κίτρινο ή σε everose? εδω ειναι η ερώτηση γιατί ο καθένας θα επιλέξει για τον εαυτό του οτι τον κανει να νιώθει καλύτερα δε το συζητώ αυτό εξαλλου για εμάς τα φοράμε και όχι για τους άλλους!
Την περασμένη 10ετία υπήρχε μια μεγάλη στροφή στο everose κάτι που τον τελευταίο χρόνο εχει αλλάξει σε παγκόσμιο επίπεδο και ο κιτρινος χρυσός ξανα ανεβαίνει.
Από άποψη ομορφιάς, όντως μπορεί να απαντηθεί κυρίως με υποκειμενικά κριτήρια, καθένας όπως την βρίσκει. Εγώ λ.χ θα διάλεγα γενικά everose λόγω του ότι μου ταιριάζει περισσότερο στο χέρι, στα χρώματα μου, στη 'φάση' μου. Βέβαια θεωρώ ότι μπορεί να απαντηθεί τέτοιο δίλημμα μόνο ανά συγκεκριμένο ρολόι, δηλαδή έχω φορέσει yellow gold ρολόγια και είχα πάθει πλάκα(Calatrava).Το Rootbeer ας πούμε, που έχει everose, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πιο όμορφο αλλιώς. Αντίστοιχα το Bluesy με yellow gold.Τώρα σε ρολόγια που δεν είναι two tone αλλά σκέτο χρυσό, πάει ανάλογα με το χρώμα του καντράν. Σε εξίσου ταιριαστή κατάσταση πάντως, χρώματος χρυσού με dial, εγώ θα ψήφιζα everose, το κίτρινο είναι πιο overwhelming χρώμα ενώ το everose πιο 'ήρεμο' για το μάτι.