Οτι ναναι λες . Δηλαδη αν εγω το αγορασα διπλη και τριπλη τιμη πριν ενα-δυο χρόνια και τωρα επεσε 30% μιλάμε για τρομερη επενδυση
Εκτος αν ενοεις κομματια που τα εχουμε καταχωνιασμενα μια δεκαετια και τα ξεθαβουμε τωρα για πουλημα
Ειπαμε αν ειναι αυτη η λογικη αγορας για ενα Rolex τότε καλυτερα παρε λίρες , ανεβαίνουν πάντα , δεν χανεις ποτέ
Η ξεθαψε τις κρυμενες του παππου
Καταρχάς οι λίρες δεν ανεβαίνουν πάντα. Το 2012 είχαν πάνω από 300 ευρώ και πριν μερικά χρόνια κάτω από 200. Επομένως, εγώ που πούλησα πρόπερσι, έχασα πολλά. Ο χρυσός είναι καθαρός τζόγος.
Τώρα,εάν αγοράσεις οποιοδήποτε ρολόι τρεις φορές πάνω από την αξία του και μάλιστα το πουλήσεις άμεσα όπως λες, τότε είσαι Πόντιος και καλά θα πάθεις να χάσεις. Εννοείται πως όπως σε όλες τις επενδύσεις, έτσι και στα ρόλεξ θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον που γνωρίζει. Όποιος σου είπε να πάρεις Daytona ατσάλινη 50κ ήταν άσχετος. Και σπίτι να αγοράσεις, πάλι θα συμβουλευτείς κάποιον ειδικό πριν πληρώσεις, σωστά;;;
Τα ρόλεξ είναι σοβαρότατη επένδυση εάν αγοράσεις κάτι στην τιμή καταλόγου, ή μέσω μιας γνωριμίας με ένα νορμάλ "καπέλο" με σκοπό να το χαρείς ή να το αποθηκεύσεις, όπως γίνεται με όλες τις επενδύσεις.
Και φυσικά εννοώ και τα καταχωνιασμένα ρολόγια, εξάλλου επένδυση σημαίνει "βάθος χρόνου", όχι αγοράζω και πουλάω σε ένα μήνα. Προσωπικά δε με χαλάει να έχω μια συλλογή που έχει τριπλασιάσει την αξία της ενώ τη φοράω και τη λιώνω στο χέρι μου για δεκαετίες. Φόρα λίρες εσύ και περίμενε.