Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 1828067 φορές)

0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #15915 στις: Αύγουστος 05, 2023, 22:07:41 μμ »
Δεν είπα ότι έβγαλα 100.000 σε λίγα χρονια. Απλά διαβάζεις και πράγματα που δε λέω. Από το 1999 τα έχω βγάλει. 25 χρόνια σχεδόν

Και εγώ άλλαζα, τα πούλαγα σε συναδέλφους / φίλους, μισοτιμης.

Πέρασαν τόσα από τα χέρια μου.

Κ;ι αυτά που έχω τώρα, τα έχω και τα κρατάω. Δεν πουλάω. Έχω αυτήν την νοοτροπία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #15916 στις: Αύγουστος 05, 2023, 22:12:51 μμ »
Παιδιά κι εγώ έχω πάθος αλλά μου λείπουν κάτι δεκάδες χιλιάδες €.😂
Είναι ακριβό σπορ τα ρολεξ.

Να υπολογίσεις ότι πριν μερικά χρόνια οι τιμές τους ήταν απολύτως προσβάσιμες στις πλατιές λαϊκές μάζες.

Το 2010, πήρα κεραμικό sub με 5000
Το 2011, πήρα oyster  μεσαίο με λευκόχρυσο, 3500.

Επίσης το 2010, είχα στο μάτι το επετειακό sub, με την πράσινη στεφάνη,  4750. Έχω αναρτήσει τις τιμές πολλάκις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #15917 στις: Αύγουστος 05, 2023, 22:17:57 μμ »
Έβρισκες εύκολα τότε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #15918 στις: Αύγουστος 05, 2023, 22:30:17 μμ »
Όχι εύκολα. Αλλά, έβρισκες ειδικά αν είχες καλές σχέσεις με dealers, η Rolex, δεν είχε, τα περιμέναμε, δεν είχαν έρθει τα μοντέλα που είχαν παραγγείλει, κλπ.

Όσο ήταν βαχαρης, έπαιρνες και εκπτώσεις, πχ ολυμπιακή, κάνανε και δόσεις αν σε ξέρανε, έβρισκες και β χέρι από άλλους πελάτες, κλπ.

Σε ειδοποιούσαν, όταν επικειτο αύξηση, και πήγαινες και μαζευες 2-3. Ειδικά πριν τα Χριστούγεννα.

Άλλες εποχές, δεν είχαν ακόμα κακοχαρακτηριστει , τα προμοταρε και ο επίσημος κραχτης της παράταξης, και παίζανε και τα δωράκια στους υπουργούς.

Α ρε τι ζήσαμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tolis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15919 στις: Αύγουστος 05, 2023, 22:40:29 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #15920 στις: Αύγουστος 05, 2023, 23:23:36 μμ »
Αφού μιλάτε για επενδύσεις εκ των υστέρων λοιπόν και γενικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την μαγκιά ενός μετά Χριστού προφήτη, και επειδή τα γραπτά μένουν και αυτό που θέλω να πω θα μείνει για να σας το κοπανάω συνέχεια όπως κοπανάνε όσοι πήραν πριν το 2010-2015 rolex και τώρα μας το παίζουν μάγκες και επενδυτές και μας τα κάνουν τσουρέκια. Εγώ θα το πω πριν γίνει και όχι μετά για να το παίξω μάγκας. ΠΑΡΤΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. Πάρτε bitcoin πριν πάει 100Κ. Πάρτε etherium πριν πάει 10Κ. Πάρτε και με τα ρέστα Cardano. Εντάξει; Να μην πει κανείς ότι δεν το είπα. Πριν γίνει. Όχι μετά. Εγώ τους μετά τους έχω χεσμένους. Όποιος είναι μάγκας να μας δείξει γραπτό του το 2005-2010 που λέει πόσο θα φτάσουν τα ρολεξ και τι σκατά επένδυση είναι. Παρακαλώ τη διαχείριση να κάνει αυτό το ποστ sticky να υπάρχει γιατί θα χρειαστεί πολύ συντομότερα απ’όσο χρειάστηκαν το ρολεξ να κάνουν μαγκιές σε σοβαρότερες εταιρείες. Αυτά. Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #15921 στις: Αύγουστος 05, 2023, 23:36:53 μμ »
Δεν υπάρχει λόγος να το δεις έτσι,ακόμα μια κουβέντα και τίποτα άλλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #15922 στις: Αύγουστος 06, 2023, 00:08:36 πμ »
Αφού μιλάτε για επενδύσεις εκ των υστέρων λοιπόν και γενικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την μαγκιά ενός μετά Χριστού προφήτη, και επειδή τα γραπτά μένουν και αυτό που θέλω να πω θα μείνει για να σας το κοπανάω συνέχεια όπως κοπανάνε όσοι πήραν πριν το 2010-2015 rolex και τώρα μας το παίζουν μάγκες και επενδυτές και μας τα κάνουν τσουρέκια. Εγώ θα το πω πριν γίνει και όχι μετά για να το παίξω μάγκας. ΠΑΡΤΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. Πάρτε bitcoin πριν πάει 100Κ. Πάρτε etherium πριν πάει 10Κ. Πάρτε και με τα ρέστα Cardano. Εντάξει; Να μην πει κανείς ότι δεν το είπα. Πριν γίνει. Όχι μετά. Εγώ τους μετά τους έχω χεσμένους. Όποιος είναι μάγκας να μας δείξει γραπτό του το 2005-2010 που λέει πόσο θα φτάσουν τα ρολεξ και τι σκατά επένδυση είναι. Παρακαλώ τη διαχείριση να κάνει αυτό το ποστ sticky να υπάρχει γιατί θα χρειαστεί πολύ συντομότερα απ’όσο χρειάστηκαν το ρολεξ να κάνουν μαγκιές σε σοβαρότερες εταιρείες. Αυτά. Ευχαριστώ.

Εγώ, που είμαι παλιάς σχολής, ξέρω ότι μετράει μόνον ότι έχεις στην τσέπη σου. ή ακίνητα, ή ......κάτι τέλος πάντων, που είναι εκεί και το βλέπεις.

Τώρα πως ένα κρυπτονομισμα θα πάει Χ τιμή και αξία, δεν το κατανοώ, φυσικά, δεν έχω ασχοληθεί και καθόλου.

Κάτι που διαχειρίζεται κάποιος από κάπου, που δεν το ξέρω, δεν τον ξέρω, που δεν ξέρω που είναι, μου θυμίζει κάτι πυραμίδες, που οι πολλοί......έκλαιγαν.

Άρα, μόνον Rolex.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #15923 στις: Αύγουστος 06, 2023, 01:37:41 πμ »

Καθόλου μετά Χριστόν. Το 2019 έγραψα στο mywatch ότι το hulk και το Pepsi θα φτάσουν 25κ και η ατσάλινη Daytona 40κ. Θέλει πάρα πολύ ψάξιμο για να το βρω, αλλά θα το κάνω αύριο κιόλας εάν δε με πιστεύεις. Εννοείται ότι όλοι με κορόιδευαν τότε.

(Εννοείται ότι αγόρασα 3 hulk και τα πούλησα στο peak)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15924 στις: Αύγουστος 06, 2023, 01:39:27 πμ »
Για εσένα λέει.

Και λέω και εγώ.

Κατειχες, και αγόραζες από παλιά. Μιλάμε 14 χρόνια τώρα. Που κάνανε 3-5 χιλιάρικα. Και δεν αγόραζες για επένδυση, για κ@βλα αγόραζες.

Τώρα, αν πήραν την ανηφόρα και έβγαλες κέρδος, δικαίωμα σου, αλλά δεν ξεκίνησε έτσι.

Και μου έδινες και 5000 να παρω εκείνο το sub 300 από το μαγαζί στην Πλάκα, χωρίς να ρωτήσεις πότε θα στα επέστρεφα. Γιατί γουσταριζες τις αγορές.

Αυτά ξέρω με πρόεδρε, αυτά καταθέτω ;D
Ε κ@βλα - πάθος όπως θες πες το και πες το και του άλλου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15925 στις: Αύγουστος 06, 2023, 08:04:10 πμ »
Έτυχε να είναι επένδυση. Εκεί θέλω να καταλήξω. Έτυχε. Επίσης το 2019 ήσουν πάνω στο κύμα. Έβλεπες κάτι που πάει καλά και είπες θα πάει ακόμα καλύτερα. Εγώ μιλάω για πρόβλεψη 10ετίας και πάνω αν υπάρχει κάποιο γραπτό να το προβλέπει. Όσο για τα 3 κρύπτο που έγραψα πιο πάνω θα πάρει το πολύ 5 χρόνια. Και το λεω τώρα που είναι πολύ χαμηλά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15926 στις: Αύγουστος 06, 2023, 09:08:05 πμ »
Φίλε μου έχω αγοράσει τέλος του 2003 ένα Kermit και όπως ήταν με τα αυτοκόλλητα το έβαλα στη θυρίδα και βρίσκεται εκεί 20 χρόνια. Έκτοτε το έχω δει ελάχιστες φορές μόνο για να το κουρδίσω. Αν δεν είναι αυτό πρόβλεψη για επένδυση, τότε ποιο είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15927 στις: Αύγουστος 06, 2023, 09:25:21 πμ »
Πρόβλεψη είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αυτό είναι πρόβλεψη. Αυτό που έκανες εσύ είναι προσωπική ιστορία. Είναι προσωπική φύλαξη. Είναι κάτι προσωπικό. Δεν είπες τέλος του 2003 στονΧ/Ψ στον Γιώργο τον Θανάση, τον οποιοδήποτε ότι πιστεύεις ότι τα ρολεξ θα πιάσουν στρατόσφαιρα. Δεν είπες παιδιά το πιστεύω και σας λέω να πάρετε. Σκέφτηκες να πάρεις κάτι και να το φυλάξεις. Καλά έκανες. Σου βγήκε σε καλό; Ναι 100%. Μπράβο αλλά μέχρι εκεί. Κι εγώ 10 χρονών έκοψα ένα κομμάτι κλαδί κρανιάς και έφτιαξα σφεντόνα σκαλιστή στο χέρι. Την φυλάω στο χρηματοκιβώτιο. Αν η κρανιά γίνει είδος προς εξαφάνιση θα έχω κάνει επένδυση;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #15928 στις: Αύγουστος 06, 2023, 09:34:08 πμ »
Πρόβλεψη είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αυτό είναι πρόβλεψη. Αυτό που έκανες εσύ είναι προσωπική ιστορία. Είναι προσωπική φύλαξη. Είναι κάτι προσωπικό. Δεν είπες τέλος του 2003 στονΧ/Ψ στον Γιώργο τον Θανάση, τον οποιοδήποτε ότι πιστεύεις ότι τα ρολεξ θα πιάσουν στρατόσφαιρα. Δεν είπες παιδιά το πιστεύω και σας λέω να πάρετε. Σκέφτηκες να πάρεις κάτι και να το φυλάξεις. Καλά έκανες. Σου βγήκε σε καλό; Ναι 100%. Μπράβο αλλά μέχρι εκεί. Κι εγώ 10 χρονών έκοψα ένα κομμάτι κλαδί κρανιάς και έφτιαξα σφεντόνα σκαλιστή στο χέρι. Την φυλάω στο χρηματοκιβώτιο. Αν η κρανιά γίνει είδος προς εξαφάνιση θα έχω κάνει επένδυση;

Πρόβλεψη θα ήταν το ether άμα το αγόραζες όταν έκανε ένα 50ρικο το 1 όχι τώρα...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #15929 στις: Αύγουστος 06, 2023, 09:41:42 πμ »
Φίλε μου έχω αγοράσει τέλος του 2003 ένα Kermit και όπως ήταν με τα αυτοκόλλητα το έβαλα στη θυρίδα και βρίσκεται εκεί 20 χρόνια. Έκτοτε το έχω δει ελάχιστες φορές μόνο για να το κουρδίσω. Αν δεν είναι αυτό πρόβλεψη για επένδυση, τότε ποιο είναι;

Εγώ μέτα από τόσα χρόνια θα σου πρότεινα να μην το κουρδιζεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions