Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 1828196 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #15960 στις: Αύγουστος 07, 2023, 12:38:43 μμ »
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σοβαρά γιατί 5ψήφια sub 15ετίας, full πακέτο, σε αγγελίες σε ορολογιακά φόρουμ, και σε τιμή κάτω από 10k δεν πωλούνται?
Δλδ η τιμή ενός 5ψήφιου date σήμερα είναι παρακάτω?
Τότε για ποια απόδοση μιλάμε ακριβώς?
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15961 στις: Αύγουστος 07, 2023, 14:20:11 μμ »
Υ. Γ.
Δεν με υποχρεώνει κανείς να αγοράσω Rolex.
Προφανώς.
Αλλά ο τρόπος είναι ή να πληρώσω Χ 1,5 ή δεν ξέρω πόσα της λιανικής του ή να φτιάξω ιστορικό αγορών μοιράζοντας ευρώ.
Οπότε ο μόνος δρόμος είναι αυτός του επενδυτή!
Μόνο που "εγώ" απλά θέλω ένα ρολόι, αυτό το ρολόι.

Παναγιώτη, σε ότι αφορά στην Rolex, το "απλά θέλω ένα ρολόι, αυτό το ρολόι" απλά δεν υπάρχει για τον περισσότερο κόσμο.
Στη τελική, τι να το κάνεις το Rolex όταν υπάρχουν άλλα, πιο ενδιαφέροντα ρολόγια (24/7 - το φοράω παντού και πάντα) διαθέσιμα και σε καλές τιμές;
Άσε που αν καταφέρεις να βρεις ατσάλινο αφόρετο Rolex retail, δεν το φοράς γιατί είναι "επένδυση" και κάθε hairline σου κοστίζει 500 - 1000 ευρώ.

Ναι, τα ατσάλινα Rolex (κάποια επετειακά ή συλλεκτικά ή σπάνια dials είναι εντελώς άλλη φάση) είναι μία καλή τοποθέτηση χρημάτων για αυτούς που με κάποιον ή τον οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να τα πάρουν retail. Τέλος.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι τώρα πια, έχει νόημα μόνο για αυτούς που ασχολούνται με την χρηματιστηριακή αξία του κάθε μοντέλου ή για κάτι τρελούς κολλημένους, ονόματα δεν λέμε :-) που αλλάζουν τα ρολόγια σαν φανελάκια.
Στο Party που έγινε μέχρι τον Μάρτιο του 2022, ακόμα και οι άσχετοι έβγαλαν πολλά λεφτά από τα Rolex. Αυτό πάει, πέρασε. Τώρα είναι μόνο για γνώστες και "γνωστούς".

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
P.I.T.,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15962 στις: Αύγουστος 07, 2023, 15:08:55 μμ »
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σοβαρά γιατί 5ψήφια sub 15ετίας, full πακέτο, σε αγγελίες σε ορολογιακά φόρουμ, και σε τιμή κάτω από 10k δεν πωλούνται?
Δλδ η τιμή ενός 5ψήφιου date σήμερα είναι παρακάτω?
Τότε για ποια απόδοση μιλάμε ακριβώς?
Βεβαίως. Καταρχάς πρόκειται για το λιγότερο σπάνιο μοντέλο, δηλαδή αυτό το οποίο έχει φτιαχτεί σε χιλιάδες κομμάτια. Παρόλα αυτά, η τιμή αναλόγως κατάστασης και πληρότητας είναι από 7000-10000 και ειλικρινά είναι πολύ χαμηλή η τιμή που δίνω. Δηλαδή ένα λιωμένο 16610 χωρίς χαρτιά έχει αύξηση 100% της αξίας του από όταν βγήκε από το μαγαζί.

Τα υπόλοιπα πενταψήφια πάνε πολύ καλύτερα. Τα Pepsi ξεκινάνε από 12000, τα kermit πολύ πιο πάνω και αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όπως ένα fat four Kermit, τότε μιλάμε για αύξηση τουλάχιστον 500%.

Νομίζω μια χαρά επενδυσούλα είναι να αγοράσεις κάτι που σου αρέσει, να το λιώσεις στο χέρι σου και να το πουλήσεις με αύξηση 100-500%.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15963 στις: Αύγουστος 07, 2023, 15:17:15 μμ »
Βεβαίως. Καταρχάς πρόκειται για το λιγότερο σπάνιο μοντέλο, δηλαδή αυτό το οποίο έχει φτιαχτεί σε χιλιάδες κομμάτια. Παρόλα αυτά, η τιμή αναλόγως κατάστασης και πληρότητας είναι από 7000-10000 και ειλικρινά είναι πολύ χαμηλή η τιμή που δίνω. Δηλαδή ένα λιωμένο 16610 χωρίς χαρτιά έχει αύξηση 100% της αξίας του από όταν βγήκε από το μαγαζί.

Τα υπόλοιπα πενταψήφια πάνε πολύ καλύτερα. Τα Pepsi ξεκινάνε από 12000, τα kermit πολύ πιο πάνω και αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όπως ένα fat four Kermit, τότε μιλάμε για αύξηση τουλάχιστον 500%.

Νομίζω μια χαρά επενδυσούλα είναι να αγοράσεις κάτι που σου αρέσει, να το λιώσεις στο χέρι σου και να το πουλήσεις με αύξηση 100-500%.
Ωραία, ευχαριστώ, αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. (Μιλάμε λοιπόν για μια απόδοση 100% σε 15 χρόνια, δλδ μέσο όρο 6,7% το χρόνο χωρίς ανατοκισμό)
Γι' αυτό ρωτάω γιατί δεν πουλιούνται στα 9-10κ.
Και είναι αρκετά που έχω δει/ακούσει τελευταία να μην πουλιούνται σε αυτή την τιμή.
Όπως λες, η τιμή είναι "σωστή".
Σοβαρά ρωτάω, δεν υπονοώ κάτι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #15964 στις: Αύγουστος 07, 2023, 15:38:30 μμ »
Δεν ειναι ολα τα Rolex στην ιδια "επενδυτικη" κατηγορία
Ενα 20% των μοντέλων ισως
Τα υπόλοιπα πουλιουνται σε νορμαλ τιμές σε σχεση με το καταλογο λιανικης (Datejust, Explorer, Yacht Master , Air King, Oyster Perpetual κλπ)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15965 στις: Αύγουστος 07, 2023, 15:48:46 μμ »

Αφού αφιέρωσα μερικά λεπτά να διαβάσω τα περισσότερα, πηδώντας άσχετες μακροσκελείς λογοδιάρροιες, θέλω να σταθώ σε αυτό που ανέφερε ο chameleon.

Το γνωστό θέμα του να αγοράσεις Rolex σε retail και ότι πρέπει να χτίσεις ιστορικό αγορών με ένα μαγαζί. Να αγοράσω δηλαδή πράγματα που ούτε χρειάζομαι ούτε επιθυμώ και ούτε ξέρω τι να τα κάνω για να κάνω 5 φορές μάγκα τον κοσμηματοπώλη που πουλάει Rolex, και τελικά να μου κάνει την τιμή να μου πουλήσει το πολυπόθητο ρολόι. Και μετά να το φλεξάρω στα σόσιαλ για να ανεβαίνει η επενδυτική μου βαθμίδα. Και στο μεταξύ έχω ξοδέψει ένα τσουβαλάκι γιούρα για να αγοράσω χαζοκοσμήματα ή ρολόγια που δεν θέλω ή θα αναγκαστώ να πουλήσω χάνοντας από 30 έως και 50% των χρημάτων που έδωσα.

Δεν ξέρω αν το κάνω αρκετά σαφές.
Μου αρέσει ένα ρολόι και θα ήθελα να το αγοράσω για να το φοράω και να χαίρομαι για αυτό. Να γίνω δηλαδή αυτός που το φοράει 24/7 χειμώνα καλοκαίρι σε βουνό και θάλασσα σε ύπνο και ξύπνιο.

Και μου λέτε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να πετάξω τα περισσότερα χρήματά μου για να πάρω ένα ρολόι το οποίο θα πρέπει να κανακεύω για να κάνω τον επενδυτή που ΔΕΝ θέλω να κάνω. Θέλω απλά να το αγοράσω και να το φοράω.

Το σχόλιο δεν είναι επί προσωπικού και ως εκ τούτου δεν απαντάω επί προσωπικού

Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν αγόρασα κάτι που δεν το χρειαζόμουν
Αυτό που έκανα ήταν πολύ απλό : ψωνιζα ότι κοσμήματα ήθελα για τη γυναίκα μου, την κόρη μου, δώρα προσωπικά και επαγγελματικά κτλ από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο....

Σιγά σιγά σε βάθος ετών έφτιαξα μια καλή σχέση μαζί του και απέκτησα πρόσβαση σε ρολογια που ήθελα και σε τιμές που ήθελα..

So simple.. Όλες οι απαραίτητες και αναγκαίες αγορές από ένα και μόνο μαγαζί και τέλος..

Ακόμα κι έτσι, τρώω αναμονή για να βρω αυτό που θέλω.... Με κουράζει η αναμονή;;
Αφάνταστα.. Σχεδόν ξενερώνω...

Είχα πχ ξενερώσει τόσο με την αναμονή για την Oysterflex Daytona που πήγα και πήρα από gray Oysterflex Sky-Dweller...(άσχετα αν το έδωσα στους 6 μήνες).. Και τώρα για sky green θα λιώσω στο περίμενε λογικά.

Αλλά αυτή είναι αγορά... Τι να κάνουμε...

Εννοείται πως όλα αυτά τα χρόνια έχω αγοράσει και ρολογια άλλων εταιρειών
Blancpain, chopard, Panerai, omega, audemars κτλ

Όλα αυτά, όμως, όταν προσπάθησα να τα δώσω, πέτυχα τιμές σημαντικά χαμηλότερες από αυτές της κτήσης τους..

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #15966 στις: Αύγουστος 07, 2023, 15:56:53 μμ »
Το τελευταίο που λες,είναι το πιο σημαντικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #15967 στις: Αύγουστος 07, 2023, 16:09:23 μμ »
Ωραία, ευχαριστώ, αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. (Μιλάμε λοιπόν για μια απόδοση 100% σε 15 χρόνια, δλδ μέσο όρο 6,7% το χρόνο χωρίς ανατοκισμό)
Γι' αυτό ρωτάω γιατί δεν πουλιούνται στα 9-10κ.
Και είναι αρκετά που έχω δει/ακούσει τελευταία να μην πουλιούνται σε αυτή την τιμή.
Όπως λες, η τιμή είναι "σωστή".
Σοβαρά ρωτάω, δεν υπονοώ κάτι.
6.7% το χρόνο για 15 χρόνια, για το λιγότερο επενδυτικό ρολεξ και αφού το λιώσεις στο χέρι σου και χάσεις τα κουτιά και χαρτιά

Και η γραφική παράσταση είναι μόνο αύξουσα. Δηλαδή συνεχίζεις να το λιώνεις ενώ αυτό σε πληρώνει. Αν δε το πασάρεις και σε κανένα παιδί ή εγγόνι, μπορεί αργότερα να σου κάνει άγαλμα στην αυλή του σπιτιού του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #15968 στις: Αύγουστος 07, 2023, 16:33:45 μμ »
Άντε και ένα blue chip για να συνεχιστεί η κουβέντα.
Αγορασμένο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του κάπου 20 χρόνια πριν με καμία διάθεση φυσικά επένδυσης.
1967 long E gmt με κουτοχαρτα και απόδειξη αγοράς…

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Thodorisklm,
No reactions
Members reacted like:
geezerv,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15969 στις: Αύγουστος 07, 2023, 16:39:44 μμ »
Άντε και ένα blue chip για να συνεχιστεί η κουβέντα.
Αγορασμένο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του κάπου 20 χρόνια πριν με καμία διάθεση φυσικά επένδυσης.
1967 long E gmt με κουτοχαρτα και απόδειξη αγοράς…

Θες δε θες, τρελή επένδυση έκανες

Ορίστε ένα ακόμη αβαντάζ των R. Επενδύουν για σένα χωρίς να σε ρωτούν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #15970 στις: Αύγουστος 07, 2023, 17:18:04 μμ »
Συνεχίζω με ιστορία που γνωρίζουν κάποιοι συμφορουμιτες…
Κάπου στις αρχές του 80 φίλος μου βρέθηκε με την σύζυγο του transit στο αεροδρόμιο της Φρανκφουρτης όπου χαζεύοντας στα διαφορα καταστήματα βρήκαν ένα ξεχασμένο R Daytona (με σχεδόν ίδιο καντραν Paul Newman)σε μεγάλη έκπτωση λόγω του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν τα πήγαινε  και ιδιαίτερα καλά τότε στις πωλήσεις ….
Αγοράστηκε λοιπόν και ο φίλος μου το φόρεσε μετά βίας 20-30 φορές γιατί ποτέ δεν το συμπάθησε εξ αιτίας του ότι ήταν ιδιαίτερα δύσχρηστα.
Κάπου στο 90 ήθελα να το δοκιμάσω και του πρότεινα ανταλλαγή ,εάν θυμάμαι καλά με κάποιο gmt…..Ευτυχώς και για τους δυο μας η γυναίκα του ,συναισθηματικά δεμένη με την αγορά τον έπεισε να μην μου το δώσει.
Τα χρόνια πέρασαν με το Daytona να βρίσκεται σε μια θυρίδα αγρατζουνιστο έως οτου το θυμήθηκα πάλι εγώ λόγω της γνωστής δημοπρασίας του 2017 .Συζήτησα με τον φίλο μου για την εξέλιξη των τιμών και τον έπεισα να στείλει ένα email στο Sotheby’s με φωτό για να ελέγξει τυχόν ενδιαφέρον.
Ο συγκεκριμένος οίκος κατά τακτά διαστήματα έρχεται με ειδικούς στην Ελλάδα για να αξιολογήσει έργα τέχνης,κοσμήματα και ότι άλλο μπορεί να δημοπρατηθεί.
Λίγο πριν την πανδημία το ραντεβού είχε κλειστεί στο ξενοδοχείο GB και με εμένα προσωπικό body guard και σύμβουλο 😇😆παρουσιάσαμε το ρολόι σε μια επιτροπή 3 ειδικών.
Η εξέταση περιλάμβανε άνοιγμα του ρολογιού,έλεγχο της κάσας,έλεγχο με ένα μηχάνημα blue light για το καντραν και φυσικά ενδελεχή έλεγχο στα χαρτιά και το κουτί (τα οποία είναι το κερασάκι στην τούρτα για τα παλαιά ρολόγια).Μετά από κανα τέταρτο και διάφορες ερωτήσεις αγγλοσαξονικού ρεπερτορίου φτάσαμε στο δια ταύτα…..
Η τιμή εκκίνησης υπολόγιζαν ότι θα ήταν κάπου στα 80 με100Κ (η τελική θα ανακοινωνόταν μετά τον τελικό έλεγχο)με τελική τιμή ανοιχτή στις ορέξεις των διαφόρων συλλεκτών .
Ευχαριστήσαμε ευγενικά (αφού πρώτα είχα πάρει και εγώ μια εκτίμηση για το παραπάνω gmt που τυχαία 😁φορούσα εκείνη την ημέρα)και αποχωρήσαμε με τον φίλο μου να αποφασίζει ότι θα κρατήσει το ρολόι.
Η απόφαση του μάλλον τον δικαίωσε πρώτον γιατί δεν είχε ανάγκη τα χρήματα και δεύτερον από ότι φαίνεται τα λιγοστά καλά Daytona εκείνης της εποχής που έχουν ξεμείνει εκτός συλλογων θα συνεχίσουν την ανηφόρα…..
Αύγουστος χωρίς αφηγήσεις και παλιές ιστορίες δεν βγαίνει😱😎😆😆😆
Αυτά για σήμερα
friendly
2
funny
0
like
3
wow
1
Members reacted friendly:
sea_dweller,NoLuck,
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Tangerine Dream,geezerv,
Members reacted wow:
Thodorisklm,

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15971 στις: Αύγουστος 07, 2023, 17:21:43 μμ »
6.7% το χρόνο για 15 χρόνια, για το λιγότερο επενδυτικό ρολεξ και αφού το λιώσεις στο χέρι σου και χάσεις τα κουτιά και χαρτιά

Και η γραφική παράσταση είναι μόνο αύξουσα. Δηλαδή συνεχίζεις να το λιώνεις ενώ αυτό σε πληρώνει. Αν δε το πασάρεις και σε κανένα παιδί ή εγγόνι, μπορεί αργότερα να σου κάνει άγαλμα στην αυλή του σπιτιού του.
Όλα δεκτά!
Η ερώτηση μου παραμένει.
Γιατί όμως δεν πουλιούνται στις τιμές που λέμε ότι είναι καλές?
Πως θα έχω επένδυση αν δεν μπορώ να την κεφαλαιοποιήσω?
Εάν πουλιούνται στις τιμές που λέμε είναι επένδυση.
Εάν όμως δεν πουλιούνται?
Οπότε ρωτάω ξανά. Αφού είναι επένδυση και οι τιμές στις αγγελίες είναι σωστές, γιατί μένουν απούλητα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15972 στις: Αύγουστος 07, 2023, 17:22:18 μμ »
Θες δε θες, τρελή επένδυση έκανες

Ορίστε ένα ακόμη αβαντάζ των R. Επενδύουν για σένα χωρίς να σε ρωτούν.
Εδώ και χρόνια οι λέξεις "επένδυση" και "Maestro"  πάνε μαζί....

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
P.I.T.,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15973 στις: Αύγουστος 07, 2023, 17:23:35 μμ »
Συνεχίζω με ιστορία που γνωρίζουν κάποιοι συμφορουμιτες…
Κάπου στις αρχές του 80 φίλος μου βρέθηκε με την σύζυγο του transit στο αεροδρόμιο της Φρανκφουρτης όπου χαζεύοντας στα διαφορα καταστήματα βρήκαν ένα ξεχασμένο R Daytona (με σχεδόν ίδιο καντραν Paul Newman)σε μεγάλη έκπτωση λόγω του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν τα πήγαινε  και ιδιαίτερα καλά τότε στις πωλήσεις ….
Αγοράστηκε λοιπόν και ο φίλος μου το φόρεσε μετά βίας 20-30 φορές γιατί ποτέ δεν το συμπάθησε εξ αιτίας του ότι ήταν ιδιαίτερα δύσχρηστα.
Κάπου στο 90 ήθελα να το δοκιμάσω και του πρότεινα ανταλλαγή ,εάν θυμάμαι καλά με κάποιο gmt…..Ευτυχώς και για τους δυο μας η γυναίκα του ,συναισθηματικά δεμένη με την αγορά τον έπεισε να μην μου το δώσει.
Τα χρόνια πέρασαν με το Daytona να βρίσκεται σε μια θυρίδα αγρατζουνιστο έως οτου το θυμήθηκα πάλι εγώ λόγω της γνωστής δημοπρασίας του 2017 .Συζήτησα με τον φίλο μου για την εξέλιξη των τιμών και τον έπεισα να στείλει ένα email στο Sotheby’s με φωτό για να ελέγξει τυχόν ενδιαφέρον.
Ο συγκεκριμένος οίκος κατά τακτά διαστήματα έρχεται με ειδικούς στην Ελλάδα για να αξιολογήσει έργα τέχνης,κοσμήματα και ότι άλλο μπορεί να δημοπρατηθεί.
Λίγο πριν την πανδημία το ραντεβού είχε κλειστεί στο ξενοδοχείο GB και με εμένα προσωπικό body guard και σύμβουλο παρουσιάσαμε το ρολόι σε μια επιτροπή 3 ειδικών.
Η εξέταση περιλάμβανε άνοιγμα του ρολογιού,έλεγχο της κάσας,έλεγχο με ένα μηχάνημα blue light για το καντραν και φυσικά ενδελεχή έλεγχο στα χαρτιά και το κουτί (τα οποία είναι το κερασάκι στην τούρτα για τα παλαιά ρολόγια).Μετά από κανα τέταρτο και διάφορες ερωτήσεις αγγλοσαξονικού ρεπερτορίου φτάσαμε στο δια ταύτα…..
Η τιμή εκκίνησης υπολόγιζαν ότι θα ήταν κάπου στα 80 με100Κ (η τελική θα ανακοινωνόταν μετά τον τελικό έλεγχο)με τελική τιμή ανοιχτή στις ορέξεις των διαφόρων συλλεκτών .
Ευχαριστήσαμε ευγενικά (αφού πρώτα είχα πάρει και εγώ μια εκτίμηση για το παραπάνω gmt που τυχαία φορούσα εκείνη την ημέρα)και αποχωρήσαμε με τον φίλο μου να αποφασίζει ότι θα κρατήσει το ρολόι.
Η απόφαση του μάλλον τον δικαίωσε πρώτον γιατί δεν είχε ανάγκη τα χρήματα και δεύτερον από ότι φαίνεται τα λιγοστά καλά Daytona εκείνης της εποχής που έχουν ξεμείνει εκτός συλλογων θα συνεχίσουν την ανηφόρα…..
Αύγουστος χωρίς αφηγήσεις και παλιές ιστορίες δεν βγαίνει
Αυτά για σήμερα

Όταν αποφασίσει σοβαρά θα πρέπει να επιλέξει άλλον τρόπο να φτάσει στην ίδια δημοπρασία. Οι τιμές που ακούς στο GB (μιλάω εκ πείρας), είναι περίπου 1/3 κάτω των πραγματικών. Τα λεγόμενα κοράκια.

Μπράβο στον φίλο σου που το κράτησε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15974 στις: Αύγουστος 07, 2023, 17:25:41 μμ »
Εδώ και χρόνια οι λέξεις "επένδυση" και "Maestro"  πάνε μαζί....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions