Η εμπειρία μου, λέει τα εξής.
Η είσαι πολύ όμορφος / μορφωμένος / από σόι, και σε παίρνει μια με λεφτά, για επίδειξη, να λέγεται κα πχ γιατρού, η διάδοχος πχ θρόνου.
Αλλά πάντα, πάντα, και δεν αναφέρομαι σε χρονόμετρα, θα στο κοπαναει ότι με τα λεφτά μου σε έφτιαξα.
Και θα είσαι....... σκυλάκι. Στο λουρί.
Το αντέχεις ?
Αναλύω.
Αν είσαι όμορφος / κούκλος, και λίγο μορτης αλλά στέκεσαι στα σαλόνια λόγω οικογένειας / ανατροφής / σπουδών, στην πέφτουν για το θεαθηναι, και επίδειξη σε φίλες τους, από το Αρσάκειο που είναι με με κάτι γιους του μπαμπα από τα ΒΠ. Τα έζησα.
Επίσης, πούλημα του πτυχίου, σε κόρη καλής οικογένειας επαρχίας, και η κόρη, του λυκείου προφανώς, έγινε η κα γιατρού, πολιτικού μηχανικού, δικηγόρου, κλπ. Τα είδαμε και αυτά, κάποιοι γνωστοί το έκαναν και πράξη. Σπούδασαν με τέτοιες προοπτικές.
Στο τρίτο, να πω για κάτι τέως διαδόχους, που πήραν περιουσίες έναντι τίτλων ? Κάποιου ηθοποιού που πήρε περιουσία ? Πολλά τα γύρω μας.
Έχω τέως φίλο, που την έκανε, και πλέον κυκλοφορεί με Πόρσε κανονική, όχι καγιέν και μπουρδες, και μηνιαίο επίδομα.
Επίσης και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, ονόματα δεν λέμε.
Έχω έναν γείτονα, που από άπορος φοιτητής από επαρχία, βρέθηκε με σπίτι, γυναίκα, παιδιά, αλλά, κάνει όλες τις δουλειές, παει σουπερμάρκετ, έχει αυτοκίνητο 20 χρονών, ενώ η κυρία και τα παιδιά καινούργια. Το κωδικό του όνομα για εμάς, είναι.......κακομοιρογλου.