Κινέζα sales associate, φιλική.
Το Royal πιό λεπτό λόγω ΕΤΑ και με μπρασελέ ιδιαίτερα πιό φθηνοφτιαγμένο.
Το S&G θα έλεγα καλύτερο στην έκδοση των 39 χιλιοστών, η οποία αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ζήτημα αν θα μου έβγαζε ένα link αν το έπαιρνα (ενώ με το μεγαλύτερο των 41 χιλιοστών ήταν σαφές ότι το μπρασελέ μπορούσε να φορεθεί και σε πολύ μεγαλύτερο καρπό.
Βέβαια το S&G έχει micro-adjustment, αλλά δεν παύει να είναι έκπληξη ότι μου ερχόταν το μπρασελέ του 39mm σχετικά ίσα βάρκα-ίσα νερά. Σημείωση πως ο καρπός μου είχε μεγαλώσει λόγω ζέστης και περπατήματος, αλλά και ότι σε κανονική διάσταση είναι 7 1/4" περίπου.
Στα Tudor κάνει 10% off, τώρα έχει στα S&G μόνο silver dial, έχει πάντα ό,τι τους στείλουν χωρίς να γνωρίζουν τί και πότε θα τους στείλουν.
Επίσης μου είπε πως το 6-μηνο που μου είχε πει ο Ρώσος sales associate της Rolex 1-2 ώρες νωρίτερα για αναμονή αν βάλουν το όνομά μου στη λίστα για ένα two-tone DJ είναι μάλλον απαισιόδοξο. Στην πραγματικότητα, μου είπε η Κινέζα, αν ενδιαφέρεσαι και βάλεις τώρα το όνομά σου τότε μιλάμε για 2-4 μήνες....
Για τα σπορ της Tudor δεν ρώτησα διότι (α) δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αλλά και γιατί (β) είχα ήδη εικόνα από επίσκεψη προηγούμενης ημέρας.
Σήμερα επίσης είχε και το καταδυτικό από τιτάνιο, το νέο Πέλαγος, το οποίο δεν έβαλα.