Πέρασα από τον τοπικό AD του Swatch Group, έχουν 20% off ως το τέλος του μήνα συν 10% cashback στο πληρωτέο ποσό, δηλαδή παίρνεις Blancpain ή Jacquet Droz ή Glashutte ή Zenith που κοστίζει (λέμε τώρα) 15 χιλιάδες, έχεις 20% έκπτωση, δηλαδή το παίρνεις 12 χιλιάδες συν παίρνεις στο χέρι δωροεπιταγή για το 10% των δώδεκα χιλιάδων, ήτοι 1200 για να πάρεις άλλο ρολόι π.χ. Longines ή γυαλιά ηλίου Longines/Omega...
To Royal Oak Defy διαθέσιμο σε όλα τα dials και ετοιμοπαράδοτο, μηδέν έκπτωση. Κανονικό στο χέρι, όχι κάτι το πολύ σπέσιαλ (πρώτη εντύπωση τουλάχιστον)
Έβαλα κι άλλα, Jacquet Droz (για πρώτη φορά στη ζωή μου), Blancpain Annual Calendar (Villeret stainless steel), Omega Seamaster UAE Boutique Editions (απαπα με τιποτα) κλπ. Ένα ξεκάθαρα από όλα μου έκλεψε την καρδιά αλλά θα δούμε ως το τέλος του μήνα που κλείνουν αυτές οι προσφορές. Τον άλλο μήνα από τις 15 ίσως έχει πάλι παρόμοιες εκπτώσεις.

Η άλλη επιλογή είναι JLC Reverso, το λέω ξεκάθαρα διότι πλέον είμαι έτοιμος να πυροβολήσω... Πέρασα από τη Ρόλεξ σήμερα κι είχαν ρολόγια (display only), αναμονή 6 μήνες που πιθανόν θα μικρύνει πολύ από Απρίλιο και θα ανοίξει η λίστα και για πολλά άλλα μοντέλα, αλλά όταν ζήτησα να δοκιμάσω DJ 41mm μου είπαν "...δεν έχουμε..." (και 1 μέτρο δίπλα στη βιτρίνα μέσα στη μπουτίκ είχε 5-6 κομμάτια two tone). Έχουν τρελαθεί;