Η φωτό μου ήλθε από γνωστό, συγκεκριμένα από αυτόν που αντάλλαξα το GS μου πρόσφατα.
Το παιδί είναι 19 χρόνια εδώ στην περιοχή και έχει μία sales associate σε AD της Rolex.
Αυτός ψάχνει επίμονα για Submariner, κάτι πολύ δύσκολο βέβαια.
Η πωλήτρια που έχει όμως, του στέλνει κάθε λίγο και λιγάκι φωτό από 2-3 κομμάτια που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Συνήθως two-tone DJ, 36/41mm. Σαν αυτό εδώ:
![](https://i.postimg.cc/Bn2MvTgv/IMG-20230128-WA0003.jpg)
Αρπάζντας την ευκαιρία, έστω για να έχω κάποιον/κάποια σε έναν AD μπας και τρυπώσω ξαφνικά από το πουθενά μια μέρα στο απώτερο μέλλον για κανένα ενδιαφέρον reference, πήρα σήμερα το αυτοκίνητο και πήγα μία βόλτα.
Το κομμάτι είχε φύγει (ήταν τρία διαθέσιμα, σχεδόν παρόμοια, πριν 1 εβδομάδα, έφυγαν όλα) αλλά η κοπέλλα μου είπε ότι "...
αν σας ενδιαφέρει κάτι σε Datejust 36/41mm ή ακόμη και Day-Date 40mm, υπάρχουν πιθανότητες - για σπορ references ή Sky-Dweller stainless / two-tone αποκλείεται..."
Της απάντησα πως με ενδιαφέρει, αν και θα δω ένα Sky-Dweller του '21 αύριο, stainless με white dial.
Ήταν ευγενέστατη και άμεσα μου ανέφερε "...
Μόλις έλθει το απόμενο allocation, σε λίγες εβδομάδες, θα είστε ο πρώτος που θα πάρω τηλέφωνο - πάντα για τα μοντέλα που σας ανέφερα, και πιθανότατα στο Datejust μόνο smooth bezel, όχι jubilee, σας το ξεκαθαρίζω. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχουμε κάποιο reference με διαμάντια στο dial - είστε εντάξει με αυτό; ..."
Την ίδια στιγμή δίπλα μου καθισμένος κι αυτός στο άλλο desk ήταν ένας Ινδός, νεαρός με την κοπέλλα ή γυναίκα του, που ατάκα κι επί τόπου παραλάμβανε καταχαρούμενος ένα Submariner white gold με το blue bezel - τρισήμιση χρόνια αναμονή (είχε, λέει, μπει σε λίστα πρώτα για Sub GMT αλλά το 2020 με τα novelties άλλαξε γνώμη...)
"...
Εντάξει σε όλα, κάντε μου το τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στο WhatsApp και θα δούμε..." της απαντώ.