Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 484242 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #5340 στις: Φεβρουάριος 02, 2023, 23:28:15 μμ »
Και αυτό μπορεί να γίνει ωραία συζήτηση.Είναι όντως υποκειμενική τελικά ή ίσως είναι υποβολιμαία;
Κατσε να ανοίξω λεξικό να σου πω...
 :D
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Argo982001,sea_dweller,
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5341 στις: Φεβρουάριος 02, 2023, 23:29:39 μμ »
Κατσε να ανοίξω λεξικό να σου πω...
 :D
Δες και πες μου γιατί δεν ξέρω κι αν ταιριάζει με αυτό που θέλω να πω.  :D :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
sea_dweller,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5342 στις: Φεβρουάριος 02, 2023, 23:51:12 μμ »
Γενικα πιστεύω ότι αυτός που αρχίζει να κοιτάει προς iwc,Panerai κτλπ κατά πάσα πιθανότητα έχει είδη ένα ρολεξ η ένα omega..  το έχει βαρεθεί λίγο...  και ψάχνει για κάτι διαφορετικό..!
  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5343 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 00:04:14 πμ »
Όπως και να το δεις ειναι τρέλα να πληρώνεις 12+ χιλιάρικα για ένα πεπσι με χοντροκομμένη κάσα και μηχανή μέτρια μονο και μονο επειδή ειναι προϊόν μάρκετινγκ και να μην δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα als η ένα jlc που στα 22 θα πάρεις ένα ρολοι όνειρο από όλες τις απόψεις αλλά δεν το κανεις γιατί σκέφτεσαι οτι όταν έρθει η ώρα να το δώσεις θα χάσεις ένα σωρό λεφτά.
Νομίζω οτι η όλη υστερία ξεκίνησε από την θεώρηση οτι τα ρολογια ειναι  συναλλάξιμο αγαθό με σκοπούμενο κέρδος, μάζευε ο καθε πιτσιρικάς ένα ποσο έπαιρνε ένα ρόλεξ και πήγαινε στον έμπορο πιο κάτω το πουλούσε και έβγαζε ένα χιλιάρικο έτσι δημιουργήθηκε η ζήτηση η οποία με την σειρά της διαμόρφωσε την τιμή στην ουσία δημιουργήθηκε ένα σύστημα τύπου πυραμίδας όπου κερδισμένοι βγήκαν μονο οι έμποροι και χαμένο το ίδιο το ρολοι.
Σοβαρές εταιρίες πήραν μέτρα πρώιμα όπως η ΑΡ άλλες όπως οι ρόλεξ άφησαν τους ίδιους τους dealers να τα κονομήσουν αδιαφορώντας.
Κάποτε αγαπούσαμε τα ρόλεξ γιατί είχαν να πουν κατι τα τελευταία χρόνια τα αγοράζουμε γιατί θα βγάλουμε κάτι
friendly
1
funny
0
like
4
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Argo982001,Dante80,ohyes,
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5344 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 00:27:22 πμ »
Όπως και να το δεις ειναι τρέλα να πληρώνεις 12+ χιλιάρικα για ένα πεπσι με χοντροκομμένη κάσα και μηχανή μέτρια μονο και μονο επειδή ειναι προϊόν μάρκετινγκ και να μην δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα als η ένα jlc που στα 22 θα πάρεις ένα ρολοι όνειρο από όλες τις απόψεις αλλά δεν το κανεις γιατί σκέφτεσαι οτι όταν έρθει η ώρα να το δώσεις θα χάσεις ένα σωρό λεφτά.
Νομίζω οτι η όλη υστερία ξεκίνησε από την θεώρηση οτι τα ρολογια ειναι  συναλλάξιμο αγαθό με σκοπούμενο κέρδος, μάζευε ο καθε πιτσιρικάς ένα ποσο έπαιρνε ένα ρόλεξ και πήγαινε στον έμπορο πιο κάτω το πουλούσε και έβγαζε ένα χιλιάρικο έτσι δημιουργήθηκε η ζήτηση η οποία με την σειρά της διαμόρφωσε την τιμή στην ουσία δημιουργήθηκε ένα σύστημα τύπου πυραμίδας όπου κερδισμένοι βγήκαν μονο οι έμποροι και χαμένο το ίδιο το ρολοι.
Σοβαρές εταιρίες πήραν μέτρα πρώιμα όπως η ΑΡ άλλες όπως οι ρόλεξ άφησαν τους ίδιους τους dealers να τα κονομήσουν αδιαφορώντας.
Κάποτε αγαπούσαμε τα ρόλεξ γιατί είχαν να πουν κατι τα τελευταία χρόνια τα αγοράζουμε γιατί θα βγάλουμε κάτι
Σωστός αλλά αυτό είναι των τελευταίων χρόνων.Επιμένω ότι ανέκαθεν <<όλοι>> μόνο rolex ήταν.Άλλωστε χωρίς αυτό το background δε θα μπορούσε να γίνει αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα ρόλεξ.Τώρα αν είναι να αναλύσουμε το φαινόμενο των τελευταίων ετών,ναι ισχύει ακριβώς αυτό που λες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5345 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 09:54:40 πμ »

Πες τα Χρυσόστομε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5346 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 10:06:16 πμ »
Να ανοίξει θέμα ο κυρΦάνης να το συζητήσουμε. Θέλω να μάθω, θέλω να πω απορίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5347 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 15:44:20 μμ »
Ξυπνώ σήμερα το πρωϊ και βλέπω το εξής μήνυμα στο κινητό, από έναν AD Rolex τον οποίο είχα επισκεφθεί 5 μέρες πριν:

Έχω άδεια αυτή την εβδομάδα οπότε πήρα το αυτοκίνητο και μετά τις 10:30 ήμουν εκεί.
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,chris70,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5348 στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 15:59:10 μμ »
Πήγα λοιπόν κι έβαλα δύο κομμάτια:

1. DJ 36 two tone RG, palm dial, diamond hour markers, τελική τιμή ακριβώς €14,000

2. DJ 41 two tone RG pink slate / sundust dial, diamond hour markers, τελική τιμή 16,300

Μου ανέφεραν ότι όλα αυτά τα κομμάτια τους είχαν έλθει μόλις το προηγούμενο βράδυ.

To palm dial στο 36-άρι ήταν πάρα πολύ ωραίο, σε αντίθεση με το DJ 41mm του οποίου το dial κάπου έχανε σε legibility.

Ευχαρίστησα, κι ανέφερα ότι είναι ωραία μοντέλα αλλά έχω κλείσει ένα SkyD stainless steel white dial του '21 σχεδόν στα ίδια περίπου χρήματα, στο οποίο και θα παραμείνω καθότι είναι πιό δυσεύρετο reference.

Αποχώρησα, αλλά κάθε φορά που έχουν νέο στοκ τώρα θα με ενημερώνει η συγκεκριμένη sales associate.

Σαν γενικό σχόλιο, ωραία κομμάτια, αλλά το διαμάντι δεν είναι απαραίτητο, συν το ότι σε αυτό το ρολόϊ θα προτιμούσα (προσωπικά) jubilee μιας και το SkyD που έχω κλείσει είναι κι αυτό oyster (κάτι που τους ανέφερα για το μέλλον). Γενικά στο DJ RG πάει το oyster πολύ, όμορφα references.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,chris70,
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5349 στις: Φεβρουάριος 08, 2023, 00:14:11 πμ »
Μονοήμερη Βρυξέλλες για κάτι δουλειές,οπότε και η απαραίτητη ρολογότσαρκα μετά από καιρό.Ε,δεν ξέρω,τα έχω βαρεθεί;Δεν ξερω γιατί αλλά από όλες τις εταιρίες τις διαθέσιμες στα μαγαζιά που κοίταξα δλδ jlc,Cartier,zenith,Rolex,chopard,Tudor,panerai,omega και δε θυμάμαι ποιες άλλες,η μόνη που μου έκανε αίσθηση να δοκιμάσω ρολόγια της ήταν η iwc και το μόνο ρολόι που θέλησα να φωτογραφίσω ήταν το big pilot!Τι ρολόι!Το οποίο παρεπιπτόντως δε μου φάνηκε και καθολου μεγάλο στον καρπό.Ήταν τέλειο!Ακριβως όσο πρέπει για το στυλ και το ύφος του ρολογιού!
friendly
0
funny
0
like
7
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dimitris Real,george_,micraSport,Beastaras,jb,Thodorisklm,Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5350 στις: Φεβρουάριος 08, 2023, 13:25:19 μμ »
Μονοήμερη Βρυξέλλες για κάτι δουλειές,οπότε και η απαραίτητη ρολογότσαρκα μετά από καιρό.Ε,δεν ξέρω,τα έχω βαρεθεί;Δεν ξερω γιατί αλλά από όλες τις εταιρίες τις διαθέσιμες στα μαγαζιά που κοίταξα δλδ jlc,Cartier,zenith,Rolex,chopard,Tudor,panerai,omega και δε θυμάμαι ποιες άλλες,η μόνη που μου έκανε αίσθηση να δοκιμάσω ρολόγια της ήταν η iwc και το μόνο ρολόι που θέλησα να φωτογραφίσω ήταν το big pilot!Τι ρολόι!Το οποίο παρεπιπτόντως δε μου φάνηκε και καθολου μεγάλο στον καρπό.Ήταν τέλειο!Ακριβως όσο πρέπει για το στυλ και το ύφος του ρολογιού!

Μια χαρά κάθεται στον καρπό σου! Το dial πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5351 στις: Φεβρουάριος 08, 2023, 13:34:01 μμ »
Μια χαρά κάθεται στον καρπό σου! Το dial πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά.
Καθόταν απίστευτα καλά.Όπως είναι γνωστό οι φωτογραφίες τα δείχνουν πάντα πιο μεγάλα στον καρπό και παρ όλα αυτά και στη φωτογραφία καλό φαίνεται.Στην πραγματικότητα όλο μέσα στον καρπό και υπήρχε και κενό πάνω κάτω.Δοκίμασα και το μπλε 43αρι που δε το είχα ξαναβάλει κι αυτό σε μπλε.Επίσης καταπληκτικό,καθολου μεγάλο,αλλά αν το σηκώνει ο καρπός κάποιου το 46αρι και φυσικά και η τσεπη του πιστεύω πως το 46αρι είναι η πρώτη επιλογή.Δυστυχώς η δικιά μου τσεπη δε σηκώνει κανένα,😂
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,Beastaras,Tangerine Dream,Makis2020,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5352 στις: Φεβρουάριος 08, 2023, 21:29:58 μμ »
Δεν δοκίμασα απόψε

Είχα πάει για παραλαβή, και βιαζόμουν να φύγω για να πάω στη ΖεΖε για άλλη παραλαβή, του μπρασελέ

Είχε ωραία κομμάτια όμως

friendly
1
funny
0
like
4
wow
0
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
chris70,george_,tigergreg,Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5353 στις: Φεβρουάριος 08, 2023, 22:01:01 μμ »

Την επόμενη φορά που θα πάς, θέλω να μου πείς τιμή για αυτό !  8)

ΤΟ ΘΕΛΩ !

Εβαλα ήδη πωλητήριο στο σπίτι.  :-[
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5354 στις: Φεβρουάριος 11, 2023, 22:59:13 μμ »
Στα γρήγορα ένα πέρασμα σήμερα από τη boutique G-Shock, για να δω τί έχει από Protrek.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
trelovet,
No reactions
Members reacted like: