Το κομμάτι αυτό είναι ένα special edition χρυσό skeleton 41 ή 42mm της Ζακέ Ντρο, δεν είναι Limited Edition, δεν ξέρω μοντέλο/ref (κι ούτε με νοιάζει διότι ναι μεν είμαι ανοικτός σε exhibition piece αλλά τούτα 'δω τα ρολόγια δεν μου κάθονται και πολύ καλά στον καρπό, συν το ότι δεν μου αρέσει που το λουρί τους είναι πλατύ χωρίς tapering.)
Αλλά εντάξει, πήγα γιατί δεν είχα τίποτε να χάσω (ούτε εγώ ούτε το GWF).
Πάμε να δούμε φωτό:

Το ρολόϊ πρέπει να βρίσκεται στην κύρια boutique της JD εδώ, αλλά πιθανότατα δυσκολεύονται να το σπρώξουν.
Η τιμή λιανικής είναι €32,450.
Προφανώς νομίζοντας ότι είμαι ζεστός για το οτιδήποτε, και βλέποντας ότι δεν πήρα κανένα από τα Glashütte εχθές, τσακίστηκε μέσα σ'ένα πρωϊνό να το φέρει στη boutique Outlet, υποθέτοντας ότι με πίεση θα τον πείσουμε. Τι να πεις τώρα.
Έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου για το επόμενο κομμάτι, κι έχεις τον άλλο που περιμένει να πάω να δώσω για ένα ανύπαρκτο Ζακέ Ντρο τόσα χρήματα... Μα γίνονται αυτά;
Μου λέει θα το πάρεις €20,950.
Λέγε ό,τι θες λέγε.
Το ρολόϊ δεν θα το σχολιάσω, έχει τη δουλειά του, την τέχνη του, αλλά από 'κει και πέρα πρέπει να σου αρέσει πάρα πολύ για να το πάρεις (και να μην ξέρεις ότι υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια).

Το φόρεσα, το κοίταζα, "
Σαν το ρολόϊ που θα φορούσατε στο γάμο σας είναι, εξαιρετικό και μοναδικό...", μου λέει.
Ρε παλικάρι μου ούτε παντρεμένος είμαι ούτε προγραμματίζω προς το παρόν να παντρευτώ - πώς θα το κάνουμε δηλαδή;
Δεν μου αρέσουν οι γαμπριάτικες καταστάσεις γενικότερα, μας κοροϊδεύεις βραδυάτικα; (ήθελα να του πω)
Του λέω, πότε θες να σου απαντήσω; Απόψε, αύριο;
Μου λέει "
Θέλω μιά απάντηση τώρα..."
Προσπάθησα να το κάνω να φαίνεται όσο πιό φυσικό γίνεται, εντάξει, είτε έτσι είτε γιουβέτσι το όχι ως απάντηση τον κρύωσε λίγο.
Μετά πήγε να κάνει (κλασικά) βήμα πίσω και μου λέει, "...
Κάντε μία βόλτα, εδώ θα είμαι ως τις 11μμ, σας συνιστώ να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία..."
Την προηγούμενη (εχθές) που είδε το Moser κι είχε φρικάρει, μου λέει σε κάποια φάση "
Μπορούμε να σας φέρουμε Breguet, ή ακόμη κι ένα Snoopy... Θέλετε να σας φέρω ένα Snoopy?" (να το παραγείλω και να το φέρει, εννοείται, όχι ότι το είχε μέσα στο μπουντουάρ)
Λέω από μέσα μου τί γίνεται 'δω ρε παιδιά; χαχαχα
Με κοροϊδεύουν;
Ή πατάω κουμπιά κι έρχεται ό,τι θέλω;
Δηλαδή πώς να το πούμε αλλιώς, πρέπει να πάρεις κάτι, θες δε θες....