Μάκη και Γιάννη ευχαριστώ, δεν σας έχω ξεχάσει για το θέμα με τα αυτοκίνητα, έχουμε Πρωτοχρονιά σήμερα εδώ και όλοι είναι με τις οικογένειές τους. Μόλις επενέλθει η κανονικότητα θα μάθω τί γίνεται.
Για τα ρολόγια είναι άλλος κόσμος, τέτοια γλύκα μακριά από το σκοταδισμό κρατών όπως η Ελλάδα... Όπως το έγραψα - πολιτισμός, ευγένεια και ησυχία. Τέλειο δεν είναι τίποτε, όλοι τα dollars θέλουν να αρπάξουν από την τσέπη μας φυσικά, αλλά ρε παιδί μου κάθεσαι και δοκιμάζεις ξανά και ξανά χωρίς φόβο, μούτρα και άγχος.
Κι όλα τα κομμάτια χαρτί. Το χρυσό Reverso δεν μπορούσα να το διπλώσω αριστερά-δεξιά γιατί το flipping κομμάτι της κάσας ήταν κι αυτό όλο με ζελατίνα.
Είμαι σε ένα κωλοχώρι με 200 χιλιάδες πληθυσμό, όπως τα είχα βρει τα ρολόγια ενάμιση μήνα πριν στη μπουτίκ της Ζεζε τα είδα πάλι σήμερα. Τους είπα ότι θα το σκεφθώ και θα επανέλθω σε κανένα μήνα ή δύο (για να έχω buffer αν τύχει και γίνει το call από τη VC ως τότε). Όταν ρώτησα αν συμβεί στο μεταξύ να 'φύγει' κάποιο από αυτά τα τρία που δοκίμασα σήμερα, αν μπορούν να φέρουν άλλο, μου είπαν "...μην ανησυχείτε, έχουμε στοκ..."
Λέω, τί στοκ;
(δηλαδή εδώ δε βλέπω να φεύγουν πολλά κομμάτια, κι έχουν και στοκ;)
Και μου απάντησαν "...για παράδειγμα, Polaris chrono blue έχουμε δύο, έχουμε κι άλλο μέσα..." (ντόϊνγκ)
Τα ρολόγια που δοκίμασα καθεαυτά εννοείται είναι καταπληκτικά, όπως και οι τιμές (δεδομένου πάντα πού βρισκόμαστε) - η Κίνα έχει υψηλούς φόρους στα αγαθά πολυτελείας, και με αυτό στα υπ'όψιν οι τιμές είναι καλές... Στη χώρα του περουκίνη αριστερο-αναρχικού δήμαρχου της δήθεν cool πόλης με τους στενούς δρόμους και το ανύπαρκτο παρκάρισμα μου είπε νωρίτερα σήμερα ο Παναγιώτης (συγγραφέας) ότι το Polaris chrono έχει 16 χιλιάρικα και κάτι.
Εν τω μεταξύ είναι ωραίο και το να ξεκινά η ρολογότσαρκα με φωτό από το τοπικά uber, σωστά; Κι ακόμη δεν κάνω τίποτε, πού να πάρω μπρος.
Προς το παρόν Reverso λοιπόν. Ροζ, φυσικά... Αλλά θα δούμε κι άλλα κομμάτια, ελπίζω (πάντα με uber βόλτες).
Δεν έχω πάει ακόμη στη Breguet όπως και στην Blancpain.
Για τα Καρτιέ δεν συζητούμε, πρέπει να είσαι μεθυσμένος για να πας να πάρεις Σάντος όταν το ροζ Ζεζε δίπλα με complete calendar έχει κάπου στο τάληρο παραπάνω.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.