Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 504024 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #3495 στις: Απρίλιος 16, 2022, 13:43:32 μμ »
Το αυτόματο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SAn

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #3496 στις: Απρίλιος 16, 2022, 13:43:50 μμ »
ναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Seiko, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3497 στις: Απρίλιος 16, 2022, 13:47:07 μμ »
Καλά είναι,αν πας με τα λεφτά στο χέρι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3498 στις: Απρίλιος 17, 2022, 11:31:06 πμ »
Κατόπιν το ρολόι πρωταγωνιστής. Καινουρια Navi λοιπόν. Δοκίμασα 41 (μπλε) και 43 (μαύρο). Δεν ξέρω τι αλλαγές έκαναν αλλά πραγματικά έμεινα άφωνος. Κάθισαν και τα δυο άψογα (το μπλε καλύτερα στα σημεία, λόγω μπρασελέ). Τα ματ dials προσωπικά με ενθουσίασαν. Αυτό που μου πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσω είναι το πραγματικά απίστευτο AR στο κρύσταλλο. Το κάνει αόρατο και δίνει την αίσθηση ότι το dial είναι στον αέρα. Σωστό ύψος επίσης. Πολύ πολύ ωραία. Μπράβο B πραγματικά.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όσο για το νέο navitimer θεωρώ πως είναι το καλύτερο navitimer ever . Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις χέρι σε ένα τόσο iconic ρολόι και να το κανεις με τόσο τέλειο τρόπο . Έχουν αλλάξει πολλές λεπτομέρειες και το έχουν πάει στο επόμενο level.
Αν και δοκίμασες διαφορετικά μοντέλα ,πιο πολύ σου άρεσε με δέρμα ή το ατσάλινο bracelet ;
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3499 στις: Απρίλιος 19, 2022, 04:10:29 πμ »
Όσο για το νέο navitimer θεωρώ πως είναι το καλύτερο navitimer ever . Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις χέρι σε ένα τόσο iconic ρολόι και να το κανεις με τόσο τέλειο τρόπο . Έχουν αλλάξει πολλές λεπτομέρειες και το έχουν πάει στο επόμενο level.
Αν και δοκίμασες διαφορετικά μοντέλα ,πιο πολύ σου άρεσε με δέρμα ή το ατσάλινο bracelet ;

Δύσκολη ερώτηση.
Νομίζω ότι ιδανικά θα ήθελα το 41 σε reverse panda με μπρασελέ. Το δερμάτινο λουρί μου φάνηκε αρκετά άκαμπτο, αν και νομίζω ότι αν ήταν στο μέγεθός μου (δεν το έσφιξε η κοπέλα) θα μου άρεσε και αυτό.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να δοκιμάσω το 43 με μπρασελέ. Αν είχα άλλο Navi, το Ice Blue με τα μαύρα subdials είναι πανέμορφο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3500 στις: Απρίλιος 19, 2022, 13:47:53 μμ »
Δύσκολη ερώτηση.
Νομίζω ότι ιδανικά θα ήθελα το 41 σε reverse panda με μπρασελέ. Το δερμάτινο λουρί μου φάνηκε αρκετά άκαμπτο, αν και νομίζω ότι αν ήταν στο μέγεθός μου (δεν το έσφιξε η κοπέλα) θα μου άρεσε και αυτό.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να δοκιμάσω το 43 με μπρασελέ. Αν είχα άλλο Navi, το Ice Blue με τα μαύρα subdials είναι πανέμορφο.
Η αλήθεια είναι πως όταν είδα το καλοκαίρι πως δε θα υπάρχει 41 reverse panda μαύρο dial μου ξένισε αλλά και να υπήρχε η επιλογή μου πάλι το 43αρι θα ήταν. Θεωρώ πως το νέο 43αρι με το reverse panda και το μπρασελέ σαν αγορά είναι το απόλυτο must ,αν και με το δέρμα δείχνει ακόμα πιο ωραίο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3501 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:03:03 πμ »
Δεύτερη βόλτα σε ισάριθμες βδομάδας. Σήμερα επικεντρώθηκα σε διαφορετικές μάρκες, οποτε πάμε να δούμε.

Αρχικά μια βόλτα από Montblanc και τα geosphere και το καινούριο Iced Sea.

Όμορφο το Geosphere, σε μπλε, με ωραίο beads of rice, πολύ άνετο. Η κάσα με ξένισε λίγο καθώς είναι αρκετά απότομη και κόφτη, με αποτέλεσμα να δείχνει το πάχος του ρολογιού αρκετά. Γενικά όμορφο ρολόι αλλά όχι στην τιμή λιανικής. Με μια καλή έκπτωση, γιατί όχι.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3502 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:05:52 πμ »
Το Iced Sea το είχε μόνο σε πράσινο, σύμφωνα με την κοπέλα εκεί τα μαύρα και μπλε έχουν ξεπουλήσει και κινούνται πολύ. Ενδιαφέρουσα αντιπρόταση για καταδυτικό, ένα κλικ κάτω από το Seamaster θα έλεγα και σε τιμή και σε φινίρισμα. Ωραίο dial αλλά λίγο έντονο για μένα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3503 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:08:32 πμ »
Προσπάθησα μετά να δοκιμάσω το πράσινο PRX, δυστυχώς όμως ήμουν ένα μήνα νωρίς. Το ίδιο και για το χρονογραφο. Γνωστό το PRX, δεν το είχα ξαναδοκιμασει. Ενδιαφέρουσα πρόταση στα λεφτά του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3504 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:12:18 πμ »
Μια βόλτα από τα μεταχειρισμένα γίνεται πάντα, και σήμερα ειδικά χτύπησα λαβράκι. Linde Werdelin, μάρκα που δεν βλέπεις συχνά, ίσως στο ωραιότερο μοντέλο της, το Spidolite. Ευτυχώς για μένα είναι το μοντέλο με το ροζ χρυσό αλλιώς θα ανοίγαμε θέματα. Εξαιρετικό στον καρπό, ιδιαίτερο, φοβερή κάσα και το συγκεκριμένο περιορισμένη έκδοση 75 κομμάτια.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3505 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:22:18 πμ »
Επόμενη στάση η Ω που είχα καιρό να πάω. Φυσικά δεν απογοητεύει ποτέ.

Seamaster 300 για αρχή. Πανέμορφο, κυριλέ diver, ωραίο sandwich dial, αλλά αυτή η faux patina μου κάθεται στο στομάχι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3506 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:28:36 πμ »
Επόμενη δοκιμή το Aqua Terra Small Seconds. Έπαθα ζημιά και με τα δυο dials. Έλεγα ότι το ιδανικό "Ένα" ρολόι για μένα είναι το Seamaster Pro. Για κάποιον που δεν είναι όλη μέρα κάθε μέρα μπλουζάκι και κοντό παντελόνι/τζιν, νομίζω αυτό είναι το Small Seconds. Τα dials είναι πανέμορφα, με το rubber γίνονται πολύ ωραία dress down, ωραίο μέγεθος, κάθισαν μια χαρά στον καρπό μου, μηχαναρα master chrono, πραγματικά δεν βλέπω να λείπει κάτι.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
P.I.T.,
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3507 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:32:07 πμ »
Έτσι για τη δοκιμή είδα και το κεραμικό 44αρι Seamaster. Μεγαλούτσικο για τον καρπό μου, δεν το ένιωσα να κάθεται καλά ειδικά με το ΝΑΤΟ (δεν του πάει καθόλου, πραγματικά σάστισα που το δίνουν με ΝΑΤΟ). Στα χαρτιά είναι ρολογαρα, ζωντανά λέω όχι.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #3508 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:40:35 πμ »
Τέλος έχουμε γνωστό multi-brand μαγαζί. Πρώτη φορά είδα γεμάτες βιτρίνες Patek και Rolex. Φυσικά όπως καταλαβαίνουμε όλοι ήταν ρέπλικες/dummies για να καλύψουν τα χάλια με τα κενά μαξιλαράκια και τους άδειους τοίχους.

Στα πιο ενδιαφέροντα ρολόγια τώρα, δοκίμασα κάποια Zenith. Τα περισσότερα τα έχω ξαναβάλει, οποτε θα παραθέσω μόνο δυο πιο καινουρια κομμάτια.

Πρώτα το Shadow. Γνωστή κάσα, πολύ όμορφη, προσωπικά για μένα νομίζω είναι το ωραιότερο και πιο ιδιαίτερο μοντέλο της συγκεκριμένης οικογένειας. Νομίζω μου κάθεται και άψογα. Πολύ όμορφο, ελαφρύ, άνετο με το λουρί του και στέκεται άνετα και σαν σπορ/καθημερινό και σαν κάτι πιο ιδιαίτερο.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #3509 στις: Απρίλιος 23, 2022, 06:45:00 πμ »
Επόμενο το Defy Extreme. Πολύ ιδιαίτερο, βαρύ στο μάτι όσο είναι ελαφρύ στο χέρι, με αρκετά φορτωμένο σχέδιο. Ήθελα πολύ να μου αρέσει αλλά δυστυχώς δεν. Και το Offshore είναι πληθωρικό αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο γιατί είναι πιο απλό στο μάτι και εύπεπτο. Τεχνολογικά εντυπωσιακό βέβαια αλλά δεν μου άρεσε στο χέρι.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,harolagoha,Beastaras,