Εντυπώσεις;
Όλα είναι όμορφα ρολόγια, το καθένα με την δική του χάρη.
Τα Breitling όλα κουκλιά και η επιλογή πολύ δύσκολη … αλλά τα μάτια μου είχαν κολλήσει στην ωραιότατη πωλήτρια … γιατί φορούσε ένα 36αρι chronomat που αν η Breitling αποφασίσει να το βγάλει σε αντρικό (40 - 41) θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.

Το NOMOS πολύ εντυπωσιακό για ρολόι έως 3,000 ευρώ. Όταν σκέφτομαι την περίπτωση "ένα μόνο ρολόι" σε κάτι τέτοιο πάει το μυαλό μου. Πολύ τίμια πρόταση … όμως στον καρπό μου δεν έκατσε καλά. Έχει μεγάλα lugs που εύκολα τα υποστηρίζω αλλά δεν έχουν αρκετή καμπύλη για να αγκαλιάσουν τον καρπό. Το μπρασελέ είναι όμορφο αλλά θα μπορούσε να είναι ποιοτικότερο.
Το μισό μισό sub Swiss only είναι Rolex, αυθεντικό Rolex … κοιτάξτε το ρολόι μου τι ωραίο που είναι … και δεν θα βρεθεί κανείς να το αγνοήσει ή να διαφωνήσει. Έφτασα πολύ κοντά να κάνω την κίνηση αλλά συγκρατήθηκα γιατί υπάρχει άλλος στόχος.
Ήθελα να δοκιμάσω το Piaget Polo με το μαύρο dial και το μαύρο rubber αλλά ακόμα δεν έχει παραδοθεί στα καταστήματα. Αυτό που δοκίμασα είναι εξαιρετικό. Το σχέδιο της κάσας, το dial, οι ισορροπημένες διαστάσεις κτλ. Αλλά το μπρασελέ δεν είναι αντάξιο του ρολογιού και δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα end links. Ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο μοντέλο που στις φωτογραφίες το βρίσκω πιο ωραίο από το Aquanaut. Ναι, είμαι ιερόσυλος.